Raamstickers op wit Vinyl voor bedrijven

Raamstickers op wit Vinyl voor bedrijven

 

Raamstickers op wit vinyl, zijn full colour prints op wit vinyl. Deze wit vinyl stickers laten weinig tot geen licht door en worden aan de buitenkant van het raam geplakt. De achterliggende ruimte wordt vrijwel geheel geblindeerd. Een full colour sticker van wit vinyl op ramen (prints op wit vinyl) is dus zonwerend, anti-inkijk (inkijkwerend en privacy beschermend), uv-werend en inbraak werend (anti-inbraak). Vanaf buiten door de sticker heen kijken is eigenlijk niet mogelijk. De binnenruimte wordt geheel afgesloten door de full colour vinyl sticker. 

 

Met onze online ontwerper, kunt de full colour stickers op ramen (prints op wit vinyl) zelf ontwerpen/maken en voorzien van eigen ontwerp/tekst. De full colour stickers op ramen (prints op wit vinyl) zijn zowel geschikt voor bedrijven als particulieren. Bedrijven kunnen de full colour stickers op ramen (prints op wit vinyl) aanbrengen op ruiten/ramen in in auto, etalage, kantoor of winkel. Particulieren op ruiten/ramen in auto, badkamer, caravan, huis en keuken. Full colour stickers op ramen (prints op wit vinyl) zijn zeer geschikt om aan te brengen op ramen, ruiten of (voor-)deuren. 

 

De full colour sticker op ramen (print op wit vinyl), is het makkelijk zelf te plakken of aan te brengen. De full colour sticker op ramen (print op wit vinyl) wordt veelal gebruikt voor decoratieve doeleinden. De full colour sticker op ramen (print op wit vinyl) kan in vele kleuren worden bedrukt/geprint/gemaakt. Makkelijk ontwerpen, bestellen en kopen. Snel en simpel in onze webshop. Ook is het leuk om uw logo, huisstijl, eigen kleur, quote, slogan of tekst op moderne en creatieve manier terug te laten komen in het ontwerp van de full colour sticker op ramen (print op wit vinyl) voor bedrijven en particulieren. 

 

Op de foto’s hieronder ziet u voorbeelden van een full colour stickers op ramen (prints op wit vinyl) voor bedrijven met logos, teksten en huisstijlen.

 

[nggallery id=102]

 

Met onze online ontwerper, kunt een full colour sticker op ramen (print op wit vinyl) zelf ontwerpen/maken en voorzien van eigen ontwerp/tekst. Voorzien van foto of andere decoratieve elementen. Elk idee is mogelijk, bloemen, dolfijn, planten, natuur, schapen, vogels, alles kan. De full colour sticker op ramen (print op wit vinyl) is makkelijk te voorzien van foto of andere decoratieve elementen. 

 

Wij bedrukken/printen eenzijdig een full colour sticker op ramen (print op wit vinyl) met het door uw gewenste ontwerp in de juiste kleur en op maat. Ook bieden wij ook de mogelijkheid om een full colour sticker op ramen (print op wit vinyl) door ons te laten ontwerpen. Ook kunt u er voor kiezen om een full colour sticker op ramen (print op wit vinyl) door ons te laten aanbrengen/plakken/bevestigen. Van een enkele deur of ruit tot het beplakken van honderden meters glazen pui met prints. Het is allemaal mogelijk. Heeft u vragen dan zien wij deze graag tegemoet op maaike@plakhetzelf.nl

 

Wij verzorgen al ruim 40 jaar (sinds 1973) reclame op elk object. Auto, bord, gevel, ruit, website etc. Autoreclame, buitenreclame, gevelreclame, muur- en wandreclame, reclameborden, raamdecoraties en standbouw, alles is mogelijk. Van reclame op een kleine banier tot de gehele verzorging van reclame op uw gevel. Er is dus een ruime reclame ervaring aanwezig en wij zijn hierdoor de raamsticker expert bij uitstek. Voor zowel bedrijven als particulieren. Binken Reclame kan het allemaal voor u verzorgen. Vanuit de webshop kunt u de raamsticker naar Nederland of België laten verzenden. 

By |2017-12-04T18:19:33+00:00woensdag, januari 29, 2014|Categories: Raamfolie, Print Wit Vinyl, Sticker - Full Colour|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , |Reacties uitgeschakeld voor Raamstickers op wit Vinyl voor bedrijven