Muursticker aanbrengen of plakken (in Slaapkamer)

Muursticker aanbrengen of plakken voor Bedrijven en Particulieren

 

Full colour textiel (muur)stickers voor bedrijven en particulieren. De (full colour) textiel muursticker, is het makkelijk zelf te plakken of aan te brengen. De (full colour) textiel muursticker wordt veelal gebruikt voor decoratieve doeleinden. De (full colour) textiel muursticker kan in vele kleuren worden bedrukt/geprint/gemaakt. Makkelijk ontwerpen, bestellen en kopen. Snel en simpel in onze webshop. Ook is het leuk om uw logo, huisstijl, eigen kleur, quote, slogan of tekst op moderne en creatieve manier terug te laten komen in het ontwerp van de (full colour) textiel muursticker voor bedrijven en particulieren.

 

[nggallery id=105]

 

Met onze online ontwerper, kunt een (full colour) textiel muursticker zelf ontwerpen/maken en voorzien van eigen ontwerp/tekst. De (full colour) textiel muursticker is makkelijk te voorzien van foto of andere decoratieve elementen. Verder kunt u de muurstickers voorzien van bewegwijzering, QR-codes, adressen, quotes, teksten, openingstijden en andere teksten. Elk idee is mogelijk, bloemen, dolfijn, planten, natuur, schapen, vogels, alles kan.

 

 

Wij bedrukken/printen eenzijdig een (full colour) textiel muursticker met het door uw gewenste ontwerp in de juiste kleur en op maat. Ook bieden wij ook de mogelijkheid om een (full colour) textiel muursticker door ons te laten ontwerpen. Ook kunt u er voor kiezen om een (full colour) textiel muursticker door ons te laten aanbrengen/plakken/bevestigen. Van een enkele deur, muur of ruit tot het beplakken van honderden meters muur of glazen pui met prints. Het is allemaal mogelijk. Heeft u vragen dan zien wij deze graag tegemoet op maaike@plakhetzelf.nl.

 

Wij verzorgen al ruim 40 jaar (sinds 1973) reclame op elk object. Auto, bord, gevel, ruit, website etc. Autoreclame, buitenreclame, gevelreclame, muur- en wandreclame, reclameborden, raamdecoraties en standbouw. Alles is mogelijk. Van reclame op een kleine banier tot de gehele verzorging van reclame op uw gevel. Er is dus een ruime reclame ervaring aanwezig en wij zijn hierdoor de muursticker expert bij uitstek. Voor zowel bedrijven als particulieren. Binken Reclame kan het allemaal voor u verzorgen. Vanuit de webshop kunt u de (full colour) textiel muursticker naar Nederland of België laten verzenden.

 

By |2017-12-04T18:19:32+00:00woensdag, januari 29, 2014|Categories: Muurstickers, Textiel, Sticker - Textiel|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , |Reacties uitgeschakeld voor Muursticker aanbrengen of plakken (in Slaapkamer)