Muurteksten Voorbeelden2017-12-04T18:19:19+00:00

Muurteksten Voorbeelden

Hieronder staan een groot aantal voorbeelden van gesneden muurteksten voor in diverse ruimtes (Badkamer, Kantoor, Keuken, Kinderkamer, Slaapkamer en Woonkamer). U kunt geheel zelf uw muurtekst ontwerpen naar eigen idee in de door u gewenste maat. Alles is mogelijk. Zie ook de vele voorbeelden van full colour muurteksten op de andere pagina van muurteksten voorbeelden.

U kunt kiezen uit één van de vele muurtekst voorbeelden en deze aanpassen. Of u kunt een geheel nieuw ontwerp naar eigen idee maken zodat deze perfect bij uw interieur/huisstijl past. U kunt onze online ontwerper gebruiken of met uw eigen software aan de slag. En het eind resultaat uploaden. Met een grote muurtekst geeft u elke ruimte (Badkamer, Kantoor, Keuken, Kinderkamer, Slaapkamer en Woonkamer) in een handomdraai de sfeer die u wilt. Muurteksten zijn natuurlijk te combineren met muurstickers en raamfolie.

Heeft u vragen? Stuur ze naar maaike@plakhetzelf.nl. Wij kunnen ook het ontwerpen en aanbrengen van de muurteksten voor u verzorgen, tegen meerprijs. Wij kunnen de muurteksten en muurstickers in vele maten, soorten, kleuren en vormen leveren. Zodat de muurteksten en muurstickers perfect bij uw interieur/huisstijl passen.

Muurteksten Voorbeelden – Kantoor

Hieronder staan vier voorbeelden van muurteksten voor in uw kantoor. Muurteksten kunnen natuurlijk worden gecombineerd met bedrijfslogo en huisstijl. In combinatie met bijvoorbeeld banieren en kliklijsten.

Muurteksten Voorbeelden – Slaapkamer

Hieronder staan vier voorbeelden van muurteksten voor in uw slaapkamer.

Muurteksten Voorbeelden – Woonkamer

Hieronder staan vier voorbeelden van muurteksten voor in uw woonkamer.

Muurteksten Voorbeelden – Badkamer

Hieronder staan vier voorbeelden van muurteksten voor in uw badkamer. Muurteksten, zo wel (1) gesneden vinyl (plakfolie) als (2) gesneden full colour, zijn waterbestendig en krasvast.

Muurteksten makkelijk zelf ontwerpen en online bestellen

Muurteksten zijn er in 2 varianten. Te weten (1) gesneden muurteksten (plakfolie, plakletters) en (2) gesneden full color muurteksten. Elke variant muurtekst kunt u voorzien van uw eigen ontwerp/stijl met teksten, quote en/of huisstijl, etc. Alles is mogelijk.

De (2) gesneden full colour muurteksten (Prints op wit vinyl) kunt u ook voorzien van afbeeldingen, foto’s en illustraties door deze te uploaden in onze online designer. Daarnaast leveren wij ook de “traditionele” (1) gesneden muurteksten (plakfolie, plakletters). Als u weet welke variant muurteksten u wilt hebben, dan kunt u deze muurteksten online bij ons ontwerpen en bestellen met de online designer. Klik op 1 van de 2 onderstaande afbeeldingen om met 1 van onze online designers uw muurteksten te ontwerpen. Scrol verder naar beneden om meer informatie te vinden over de verschillende soorten muurteksten.  Vragen? maaike@plakhetzelf.nl.