Algemene voorwaarden2020-10-01T12:36:51+00:00

BESTELLEN

Als u uw artikel heeft besteld, keurt u dat ontwerp/kleuren en/of teksten en afmetingen goed, die u heeft aangegeven in uw bestelling. De opdracht wordt uitgevoerd zoals u het heeft aangegeven in de bestelling. Wijzigingen van deze opdracht kunnen niet meer aangebracht worden zodra de bestelling is geplaatst.

Bestellingen kunnen, nadat deze zijn geplaatst, niet worden geannuleerd. U gaat een koopovereenkomst aan met betaalverplichting. U bent dus verplicht te betalen. Meer weten over uw rechten en plichten? Bekijk de website van de Rijksoverheid.

Onze (muur- en raam) stickers kunnen niet retour gestuurd worden. Aangezien deze speciaal voor u op maat, vorm en kleur worden gemaakt. Hierdoor is het herroepingsrecht niet van toepassing op onze producten. EU law.

Ondanks dat wij uw bestelling met de grootste zorg behandelen dient u altijd uw bestelling te controleren op fouten en juistheid van kleur voor u deze monteert. Mocht een product een productiefout hebben dan kunt hiervoor een e-mail sturen naar vraag@plakhetzelf.nl.

VERZENDEN

Bij een beschadigde verpakking moet u de verzending weigeren. Neem hierna gelijk contact met ons op via de e-mail op vraag@plakhetzelf.nl.

PRIVACY

Door het maken van een bestelling worden uw persoonsgegevens opgenomen in het klantenbestand. Alle gegevens die u ons doorgeeft worden enkel gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering voor de verkoop, zoals het verwerken van bestellingen en klantenbeheer. Wij verstrekken geen gegevens aan derden, u ontvangt geen ongevraagde mail (spam) van ons, met uitzondering van belangrijke mededelingen.