Meubelstickers2017-12-04T18:19:18+00:00

Meubelstickers

Meubelstickers kunnen op verschillende objecten worden aangebracht. Tafels, stoelen, keukenkastjes, deuren, wanden en ramen. De meeste gladde, vlakke, schone en vetvrije ondergronden kunnen van een meubelsticker worden voorzien. U kunt bij ons de meubelstickers makkelijk zelf online ontwerpen, naar eigen idee, in elke gewenste maat. Of als u al een eigen ontwerp heeft kunt u dat naar ons door e-mailen via het contactformulier rechtsboven op de website.

Over het algemeen adviseren wij om uw full colour meubelstickers te laten lamineren. Dit verlengt de levensduur doordat de print wordt beschermd door het laminaat. Wilt u een stoffen uitstraling van uw meubelsticker? Dan kunt u de meubelsticker laten printen op plaktextiel. Met een paar muisklikken ontwerpt u zelf makkelijk en snel uw eigen unieke meubelsticker.

1. Kies het gewenste product

2. Voer de gewenste maat in en u ziet gelijk de prijs

3. Ontwerp het zelf

4. Plak het zelf

Meubelstickers kinderkamer

Hieronder ziet u een aantal kinderkamer meubelstickers voor op bureau’s, stoelen en kasten. Zorg voor een vlakke/gladde vet vrije ondergrond bij het aanbrengen.

In de vier foto’s hierboven ziet u een aantal meubelstickers voorzien van een laminaat op een bureau, stoelen en een kast. U kunt zien dat u met uw zelf ontworpen meubelstickers snel een unieke nieuwe style geeft aan een kamer.

Hierboven ziet u meubelsticker op stoelen (stoelstickers). Snel en makkelijk uw oude stoelen van een nieuwe unieke look voorzien die prefect bij uw eigen smaak en interieur past.

Op de voorbeelden hierboven ziet u de vele diverse mogelijkheden van een meubelsticker.

Meubelstickers Bureau Voorbeeld

Hieronder staan verschillende foto’s van een meubelsticker op een tafel/bureau. Het gaat hier om een full colour print op wit vinyl voorzien van laminaat, zodat de print extra lang beschermd blijft. Met een meubelsticker kunt u de uitstraling van elk bureau laten aansluiten de de rest van de kamer/huisstijl.

Voor grote projecten kunnen wij bureaustickers/meubelstickers ook voorzien van een polycarbonaat laminaat (bekend van keukenbladen en bureaubladen). Bij grote projecten ligt de extra prijs van dit laminaat ongeveer €20 á €30 per m2 boven dat van het normale laminaat. Bent u geïnteresseerd in meubel- en vloerstickers voorzien van polycarbonaat laminaat neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Meubelstickers Tafel en Stoelen Voorbeeld

Hieronder staan verschillende foto’s van meubelstickers op een tafeltje en een set stoelen. Het gaat hier om een full colour print op wit vinyl voorzien van laminaat, zodat de print extra lang beschermd blijft. U kunt de meubelstickers zelf ontwerpen naar eigen idee in de maat die u wenst.

Meubelstickers voor Keukenkasten

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van full colour prints op vinyl (meubelstickers) op keukenkastjes.

Meubelstickers & Muurstickers op Wanden (Muren), Kasten en Meubilair Voorbeeld

Hieronder staan verschillende foto’s van muurstickers en meubelstickers in een kamer. Het gaat hier om een gesneden tekst op een kast en meubel en een full colour print op wit vinyl boven een bureau. U kunt de meubelstickers en muurstickers zelf ontwerpen naar eigen idee in de maat die u wenst.

Meubelstickers Printen/bedrukken

Hieronder staan de drie verschillende meubelstickers die u kunt bestellen. Stickers (1), prints op textiel, zijn zeer geschikt voor als het eindresultaat er als textiel moet uitzien. Stickers (2), prints op wit vinyl, zijn full colour stickers die op een groot aantal verschillende ondergronden kunnen worden aangebracht. Stoelen, tafels, kastdeuren, keukendeuren, deuren, wanden, etc. Deze stickers kunnen ook van een laminaat worden voorzien, zodat deze extra lang meegaan. Gesneden vinyl stickers (3) het bekende plakfolie (plakletters) is uitermate geschikt voor het aanbrengen van teksten, gedichten en quotes in een enkele kleur. Gesneden vinyl stickers (3) zijn te bestellen in 25 kleuren.
Meer weten over meubelstickers? Neem contact op via het contactformulier (rechtsboven op de website) voor meer informatie over meubelstickers.

(1) Meubelstickers (print op plaktextiel)

Zelf ontwerpen en aanbrengen. Snel en simpel met onze online ontwerper en instructievideo’s. Klik hier om te beginnen.

(2) Meubelstickers (print op wit vinyl)

Zelf uw eigen bedrukte meubelsticker ontwerpen en aanbrengen. Snel en simpel met onze online ontwerper en instructievideo’s. Klik hier om te beginnen.

(3) Meubelstickers (Gesneden muursticker)

Zelf uw eigen gesneden meubelsticker ontwerpen en aanbrengen. Snel en simpel met onze online ontwerper en instructievideo’s. Klik hier om te beginnen.