Over Ons2019-11-05T10:45:15+00:00

Over Ons

Wij zijn een familiebedrijf met ruim 40 jaar (sinds 1973) ervaring in het beletteren van ramen en muren. Hierdoor zijn wij de expert voor uw eigen unieke raamfolie, muurstickers, muurteksten en stickers. Wij zijn gevestigd in Boskoop, in het groene hart van de randstad. Waar wij op 900 m2 reclameproducten, raam- en wandbeletteringsproducten maken voor onze klanten.

PLAKhetzelf is gespecialiseerd in het leveren van op maat ontworpen unieke raamfolie, muurstickers, muurteksten en stickers voor organisaties (bedrijven, non-profit en overheidsinstanties) en particulieren. U kunt zelf uw raamfolie, muurstickers, muurteksten en stickers online ontwerpen met de online ontwerper of u kunt ons uw eigen ontwerp toesturen via het contactformulier.

Wij kunnen de raamfolie, muurstickers, muurteksten en stickers ook voor u ontwerpen en/of aanbrengen, tegen betaling. Of het nu gaat om de belettering van een enkel klein ruitje of om honderden meters belettering op ramen en muren. Wij kunnen het u allemaal leveren. Van ontwerp tot bevestiging.

Op PLAKhetzelf kunt u zelf uw eigen unieke raamfolie, muurstickers, muurteksten en stickers ontwerpen en bestellen. PLAKhetzelf levert in heel Nederland en België. Neem contact met ons op voor verzendingen buiten Nederland en België.

PLAKhetzelf is sinds 1 november 2019 onderdeel geworden van de Binken Sign Group.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Rechtsboven op de website.

Oude Doos

Hieronder ziet u enkele foto’s van raam- en muurbelettering uit de jaren ’70, ’80 en ’90 van de vorige eeuw.