Muurstickers Ontwerpen2020-04-02T21:08:03+00:00

Muurstickers/muurteksten Ontwerpen

Zelf uw eigen muurstickers/muurteksten ontwerpen. Met uw eigen software of met onze online ontwerper. Alles is mogelijk. Makkelijk en snel uw eigen unieke gepersonaliseerde muurstickers/muurteksten ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk.

Kunt of wilt u niet zelf aan de slag met ontwerpen dan kunnen wij dit voor u verzorgen, tegen een vergoeding. Neem hiervoor contact met ons op.

Door de bubble-free structuur van de meeste muurstickers/muurteksten is de muursticker/muurtekst gemakkelijk zelf aan te brengen. Bekijk de vele informatieve instructie video’s. De QR-code op de papieren instructies die u bij uw bestelling hebt ontvangen brengt u naar de correcte YouTube instructievideo, die u ook hieronder kunt vinden.

U kunt onze online ontwerp software gebruiken (A) of met uw eigen ontwerp software aan de slag (B).

A. De online Muursticker Ontwerp Software

Update april 2015 – 90 graden rotatie

Wij hebben een 90 graden rotatie knop aan de werkbalk toegevoegd. U kunt nu makkelijk teksten, afbeelding en andere objecten 90 graden roteren tijdens het ontwerpen met de online ontwerper.

online-ontwerpen-copy

Update september 2014 – copy knop

Wij hebben een kopie knop aan de werkbalk toegevoegd. U kunt nu makkelijk teksten, afbeelding en andere objecten kopiëren tijdens het ontwerpen met de online ontwerper.

kopie knop

Muurstickers ontwerpen met onze online ontwerper.

Hieronder staan alle instructievideo’s mbt het ontwerpen van muurstickers via onze online ontwerp software. Aan het eind staat er algemene informatie mbt uitbreidingen die recent hebben

 

1. Muurstickers (plaktextiel) Ontwerpen


Hieronder staat een instructiefilm van hoe u muurstickers (prints op textiel) zelf online ontwerpt met onze online designer.

2. Bedrukte Full Colour Muurstickers Ontwerpen


Hieronder staat een instructiefilm van hoe u bedrukte full colour muurstickers/muurteksten ontwerpt. Het ontwerpen van uw eigen unieke bedrukte full colour muurstickers/muurteksten was nog nooit zo makkelijk.

3. Gesneden Muurstickers/muurteksten Ontwerpen


Hieronder staat een instructievideo van hoe u gesneden muurstickers/muurteksten zelf kunt ontwerpen. Het ontwerpen van uw eigen unieke gesneden muurstickers/muurteksten was nog nooit zo makkelijk.

B. Met uw eigen Ontwerp Software aan de slag

Zelf uw eigen gesneden muurstickers/muurteksten/raamfolie ontwerpen met uw eigen software? Dat kan. Hoe levert u correct een vectorbestand aan? Er zijn verschillende software pakket waarmee u makkelijk een vector ontwerp/bestand maakt. Adobe illustrator (30 dagen gratis te gebruiken) of het gratis open source pakket inkscape. Maak zelf snel en makkelijk uw eigen ontwerp van logo, tekst, adres, huisnummer etc. op gesneden raamfolie/vinyl/plaktextiel/etc..

  • Uw ontwerp wordt uit de raamfolie/vinyl gesneden. Voor permanente bevestiging.
  • Bestandstype. Het geheel moet een vectorbestand zijn dat alleen uit buitenlijnen (outlines) bestaat. Wij raden aan om het ontwerp gewoon in het bestandsformaat .ai/.svg/.eps door te sturen via het contact formulier of per e-mail.
  • De minimale omvang van een object (bijv. een punt) dat gesneden kan worden is 3mm. Een punt (het kleinst mogelijke object) moet dus minimaal 3mm breed en 3mm hoog zijn.
  • Maximaal formaat van een gesneden ontwerp is meestal 1330mm bij 3000mm. Wilt u een groter ontwerp maken? Neem hiervoor contact met ons op.
  • Tevens moet alles (teksten, lijnen, etc.) in outline worden aangeleverd. Tekst naar outline omzetten doet u zo in Adobe Illustrator. Selecteer de tekst ga dan naar -> Type -> Create Outlines. Zo ziet het eindresultaat er dan uit (in View -> Outline),  . Lijnen, etc. zet u ook om naar outline. Er moeten dus geen center lines meer aanwezig zijn. Selecteer de lijn ga dan naar Object -> Path -> Outline Stoke. Zo ziet het eindresultaat er dan uit (in View -> Outline),  . Vervolgens moet u er voor zorgen dat objecten die elkaar overlappen, worden samengesmolten. U selecteert de objecten en dan met Window -> Pathfinder -> Meest linker Shape Mode. Zo ziet het resultaat er dan uit (in View -> Outline),  . Het eind resultaat kan er dan zo uitzien. Voorbeeld  . Het grijs is de raamfolie/vinyl met de correcte maat, en het witte verdwijnt uit de raamfolie/vinyl (wordt weggesneden). Als u de (raam)folie/vinyl aan de binnenkant van de ruit plakt, en het moet aan de buitenkant leesbaar zijn, dan moet u het ontwerp in spiegelbeeld aanleveren. Zo dus,  .
  • Is het eindresultaat niet goed, of kunt u dit zelf niet voor elkaar krijgen, dan kunnen wij de stickers voor u ontwerpen a 29 euro per uur. U krijgt van te voren te horen hoeveel het gaat kosten.
  • Bestel gewoon de gewenste maat in de online ontwerper, hier. Betaal. En neem vervolgens contact met ons op via de e-mail of het contact formulier op de website. Stuur uw eigen ontwerp als attachment mee.