Transparante Raamfolie2022-06-10T16:32:02+00:00

Transparante Raamfolie zelf Ontwerpen & Kopen

Zelf uw eigen unieke transparante raamfolie ontwerpen. En uw eigen ontwerpen transparante raamfolie zelf aanbrengen. Het was nog nooit zo makkelijk om uw eigen unieke transparante raamfolie te ontwerpen. Het kan allemaal makkelijk en snel met onze online ontwerper. Voeg makkelijk uw eigen ontwerp/afbeeldingen toe aan uw eigen transparante raamfolie ontwerp. In een paar klikken ontwerp u makkelijk uw eigen raamfolie.

1. Voer de gewenste maat in en u ziet gelijk de prijs

2. Ontwerp het zelf

3. Plak het zelf

Transparante raamfolie, groot en klein. Voor thuis of op het werk.

Wij raden het aan om de transparante raamfolie in zijn geheel te vullen met uw ontwerp (in zijn geheel te laten beprinten). De transparante folie zelf (zonder print) geeft een wazig effect (oorlogsglas). De print zelf is ook doorzichtig. Uitermate geschikt voor subtiele belettering. Minder geschikt voor opvallende reclame. Lees goed de plakinstructies voordat u gaat monteren.

Hieronder ziet u de online designer. De eerste video daaronder legt u uit hoe u de online designer kunt gebruiken. De video daaronder laat u ziet hoe u makkelijk en snel de transparante raamfolie aanbrengt zonder bellen of blazen. Heeft u al een ontwerp (in bijvoorbeeld, .ai, .eps of .psd) wat u wilt laten afdrukken? Neem dan direct contact met ons op via het contact formulier rechtsboven op de website. Vul de maat van de raamfolie in millimeters in.

Bedragen zijn zonder korting en excl. BTW.
Afmeting
Breedte:
mm
Hoogte:
mm
Selecteer Materiaal
Price: $
Beantwoord de volgende vraag:

Transparante raamfolie ontwerpen

Lees hieronder de informatie die u kunt gebruiken bij het ontwerpen, bestellen en betalen van uw eigen transparante raamfolie ontwerp.

TRANSPARANTE RAAMFOLIE BESTELLEN

 1. Vul de afmeting in van de transparante raamfolie. Let goed op! Dat u de afmetingen van uw raamfolie in millimeters invult. Bijv. 500 mm bij 500 mm, en NIET 50 cm bij 50 cm. Maximale grootte 1330 x 3500 mm (of 3500x1330mm). Wilt u grotere raamfolies bestellen neem dan contact met ons op via het contactformulier rechtsboven.
 2. Als u het raam heeft opgemeten trekt u, van de breedte en hoogte, 10mm (1cm) er van af. Hierdoor komt de raamfolie ‘zwevend’ in het raam. U heeft dan rondom 5mm ruimte tussen de raamfolie en het kozijn.
 3. Selecteer het gewenste materiaal (als dit mogelijk is).
 4. Geef aan of u de raamfolie aan de binnenkant of buitenkant wilt aanbrengen. Om ervoor te zorgen dat teksten aan de buitenkant van het raam leesbaar zijn (wordt het ontwerp in spiegelbeeld voor u gemaakt).
 5. Voor niet westerse teksten (Arabisch, Chinees, Sanskriet) kunt u ons een vector bestand toesturen in bijvoorbeeld .pdf (font opslaan als outline) of een Microsoft word document toesturen.
 6. Met GRATIS Spatel bij uw bestelling zodat u makkelijk de raam- of muursticker kunt aanwrijven.
 7. Wij berekenen € 3,99 verzendkosten voor het verzenden van uw bestelling raam- en/of muurstickers in NL (€ 5,99 voor BE en DE). Verzenden gebeurt via PostNL. Voor kosten naar overige landen zie betaalpagina. Excl. BTW.

TRANSPARANTE RAAMFOLIE ONTWERPEN

 • U kunt uw eigen afbeeldingen (.jpg, .png) toevoegen door deze te uploaden.
 • Alles wat wit is blijft vrij van een opdruk/kleur.
 • Wilt u raamfolie die niet vierkant/rechthoekig is maar bijvoorbeeld rond of in de vorm van uw logo? Neem dan direct contact met ons op.
 • Heeft u al een eigen ontwerp (bijvoorbeeld in .ai, .eps of .psd) neem dan direct contact met ons op via het contactformulier rechtsboven.
 • Wilt u met uw eigen software (bijvoorbeeld Adobe Illustrator of Photoshop) aan de slag om zelf uw raamfolie te ontwerpen? Meer informatie leest u hier.

Hieronder staat een instructievideo van hoe u transparante raamfolie zelf kunt ontwerpen.

TRANSPARANTE RAAMFOLIE BETALEN

 • U betaalt per iDEAL, MIsterCash, CreditCard, PayPal of bank/giro vooraf.
 • Bedragen hierboven zijn zonder korting.
 • Korting, 8% bij het bestellen van 2 producten, 15% bij 3 producten en 20% bij 4 of meer producten. Bij 5 producten 23% en bij 6 of meer producten 25% volumekorting.

TECHNISCHE PROBLEMEN?

Zorg ervoor dat u een moderne webbrowser (Chrome, Firefox, Internet Explorer) gebruikt en dat dit een recente versie is. Zorg dat add-ons, extensions en plug-ins, zoals onder andere ad-block, ad-block-plus, ghostry, no-script, uitstaan. Ondervindt u dan nog problemen met de online designer dan kunt u het op onze dochter website proberen WindowDeco.nl. Mocht dat ook niet lukken. Dan kunt u ons een e-mail via contact (rechtsboven op de website) sturen samen met uw raamfolie en of muursticker wensen.

Transparante Raamfolie, groot en klein

Nieuw in ons assortiment is de bubble free transparante raamfolie. Transparante raamfolie is een raamfolie die veelal wordt gebruikt voor decoratieve doeleinden.

Door de transparantie van het materiaal blijft u contact houden met de ruimtes voor en achter het glas. Wilt u meerdere ruimtes in een bepaalde sfeer brengen dan is transparante raamfolie de perfecte oplossing!

Wij raden het aan om uw transparante raamfolie in zijn geheel te bedrukken met uw eigen uniek ontwerp (de raamfolie in zijn geheel te laten beprinten). De transparante folie zelf (zonder print) geeft een wazig effect (oorlogsglas). Niet glashelder. De print zelf is ook doorzichtig. Met kleuren als licht geel en grijs als meest transparante kleur en zwart als minst transparante kleur. Uitermate geschikt voor subtiele belettering. Minder geschikt voor opvallende doeleinden/reclame.

Ook is het leuk om uw huisstijl, slogan op moderne, creatieve en/of kunstzinnige manier terug te laten komen op de transparante raamfolie. Ontwerpen, bestellen en kopen. Snel en simpel.

De door ons geleverde transparante raamfolie heeft onder andere de volgende kenmerken:

 • Makkelijk zelf aanbrengen/plakken
 • Makkelijk zelf te ontwerpen
 • Bubble free
 • Hoge kwaliteit
 • Licht doorlatend en doorzichtig
 • Anti inbraak, inbraakwerend
 • Lange levensduur

Transparante raamfolie, glas-in-lood en andere mogelijkheden

Hieronder ziet u een aantal foto’s van een transparant raamfolie ontwerp. Op de 8 foto’s hieronder ziet u beide kanten van het raam. Eerst 5 foto’s met aan de voorkant van het glas de raamfolie erop, dan 3 foto’s waar de raamfolie achter het glas van het raam zit.

De transparante raamfolie is ook makkelijk aan te brengen. Heeft u vragen mbt transparante raamfolie dan zien wij deze graag tegemoet via het contactformulier rechtsboven. U kunt onder andere het volgende aan uw transparante raamfolie ontwerp toevoegen:

 • zelf ontworpen logo’s en huisstijl in diverse kleuren
 • letters, teksten en naambord in diverse kleuren
 • foto’s, plaatjes, illustraties en andere bestanden
 • naam, huisnummer, adres, telefoonnummer
 • bloemen, planten en natuur afbeeldingen
 • strepen, patronen en motieven
 • internetadres en bewegwijzering
 • dolfijn, schaap en vogels
 • logos, letters en teksten in diverse kleuren
 • decoraties, quotes en gedichten
 • reclame uitingen en product informatie
 • eigen ontwerp en eigen teksten

Om onze online designer kunt u makkelijk uw eigen idee verwezenlijken in de door u gekozen maat. Hier 3 transparante raamfolie voorbeelden ter inspiratie. Op de meest linker foto hieronder ziet u een voorbeeld van transparante raamfolie met een logo in de huisstijl en bijpassende borders. Op de middelste foto hieronder ziet u een voorbeeld van transparante raamfolie met een afbeelding van een bedrijfslogo. Op de meest rechter foto hieronder ziet u een voorbeeld van transparante raamfolie met een afbeelding van een bedrijfslogo.

Hieronder staan nog een aantal voorbeelden van transparante raamfolie. U kunt ramen en glazenwanden zowel geheel als gedeeltelijk voorzien van transparante raamfolie.

U kunt de transparante raamfolie makkelijk online bestellen in onze webshop. Ook is de raamfolie makkelijk te plakken, bevestigen of aanbrengen. Wij kunnen de raamfolie bedrukken met bloemen, decoraties, eigen ontwerp en teksten, foto’s, logos en letters, naam en huisnummer, strepen, camerabewaking en bewegwijzering, planten en natuur of naambord. Als dat gewenst is. Alles is mogelijk. Wij verzorgen al ruim 40 jaar raambelettering voor onze klanten. En zijn dus de raamfolie expert bij uitstek.