Statische Stickers2017-12-04T18:19:17+00:00

Statische Stickers zelf op maat Ontwerpen en Kopen

Uw eigen unieke statische stickers makkelijk en snel zelf online ontwerpen en bestellen. Statische stickers op maat laten maken/drukken naar eigen idee. Statische stickers ontwerpt u makkelijk zelf online, met onze online designer. Uw eigen unieke stickers met een paar muisklikken, met de mogelijkheid uw eigen ontwerp/afbeeldingen (.jpg, .png) te uploaden. In een paar klikken ontwerp u makkelijk uw eigen stickers.

1. Voer de gewenste maat in en u ziet gelijk de prijs

2. Ontwerp het zelf

3. Plak het zelf

Hieronder kunt u gelijk aan de slag met de online ontwerper om uw eigen unieke statische sticker (wit of transparant) te ontwerpen. Vul de maat in van de statisch hechtende sticker en u ziet gelijk de prijs. Na betaling heeft u uw eigen unieke statisch hechtende sticker binnen een paar werkdagen in huis. Een unieke statische sticker die perfect bij de gelegenheid (bijvoorbeeld een geboorte of sales event) en/of uw interieur/huisstijl past.

Doordat de statisch hechtende sticker geen lijmgebruikt kunt u deze makkelijk weer verwijderen en/of verplaatsen naar een andere ruit/spiegel. Statische stickers zijn aan beide kanten statisch hechtend. Scroll naar beneden om te zien hoe u uw eigen statisch hechtende sticker ontwerpt (zie de eerste video). Hoe u uw eigen unieke statische sticker aanbrengt (lees de instructies en bekijk de tweede video). En ziet u enkele afbeeldingen van statisch hechtende stickers.

Bedragen zijn zonder korting en excl. BTW.
Afmeting
Breedte:
mm
Hoogte:
mm
Selecteer Materiaal
Price: $

Statische Stickers makkelijk zelf op maat Ontwerpen

Lees hieronder de informatie die u kunt gebruiken bij het ontwerpen, bestellen en betalen van uw eigen statische sticker ontwerp.

A. STATISCHE STICKERS BESTELLEN

 1. Vul de afmeting in van de statische sticker. Let goed op! Dat u de afmetingen van uw statische sticker in millimeters invult. Bijv. 500 mm bij 500 mm, en NIET 50 cm bij 50 cm. Maximale grootte 1300 x 3000 mm.. Wilt u grotere stickers bestellen neem dan contact met ons op via het contactformulier rechtsboven.
 2. Als u het raam heeft opgemeten trekt u, van de breedte en hoogte, 10mm (1cm) er van af. Hierdoor komt de raamfolie ‘zwevend’ in het raam. U heeft dan rondom 5mm ruimte tussen de raamfolie en het kozijn.
 3. Selecteer het gewenste materiaal. Witte of transparante statische raamfolie/stickers.
 4. Met GRATIS Spatel bij uw bestelling zodat u makkelijk de raam- of muursticker kunt aanwrijven.
 5. Wij berekenen €3,99 verzendkosten voor het verzenden van uw bestelling raam- en/of muurstickers. Verzenden gebeurt via PostNL.

B. STATISCHE STATISCHE ONTWERPEN

 • U kunt uw eigen afbeeldingen (.jpg, .png) toevoegen door deze te uploaden.
 • Bij transparante raamfolie blijft alles wat wit is vrij van een opdruk/kleur (blijft dus transparant zonder opdruk).
 • Heeft u al een eigen ontwerp neem dan direct contact met ons op via het contactformulier rechtsboven.
 • Wilt u met uw eigen software (bijvoorbeeld Adobe Illustrator) aan de slag om zelf uw raamfolie te ontwerpen? Meer informatie leest u hier.

Hieronder staat een instructiefilm over hoe u uw eigen unieke statische sticker zelf online kunt ontwerpen. Snel en makkelijk.

C. STATISCHE RAAMFOLIE BETALEN

 • U betaalt per iDEAL, PayPal of bank/giro vooraf.
 • Bedragen hierboven zijn zonder korting.
 • Korting, 8% bij het bestellen van 2 producten, 15% bij 3 producten en 20% bij 4 of meer producten.

Statistische Stickers (Statisch hechtende sticker)

Statisch hechtende stickers zijn voornamelijk bedoelt voor tijdelijke bevestiging op ramen en spiegels. Statische stickers zijn ook wel bekend als statisch hechtende stickers. Hieronder staat een rij van enkele voorbeelden van statische raamstickers (statisch hechtende raamstickers). U kunt uw ontwerp/idee laten printen op wit en transparant statisch hechtende stickers/raamfolie.

Statische stickers, de vele mogelijkheden

Hieronder ziet u diverse voorbeelden van grote en kleine statische stickers in diverse vormen en maten.

Bedrijven gebruiken statisch hechtende stickers bijvoorbeeld voor tijdelijke sales activiteiten, promoties en andere mededelingen van tijdelijke aard. Particulieren gebruiken statisch hechtende stickers vaak voor verjaardagen (hoera 1 jaar, kids, kindernaam, naam baby, nijntje), geboortes (kids, geboorte, baby, hoera 0 jaar, dolfijn, vogel, schaap), sinterklaas, communie en andere jubileums. Uw eigen idee in een ontwerp op maat.

Bij het aanbrengen/plakken van de statische sticker moet u er goed voor zorgen dat het raam geheel vrij is van vet, verf, silicone en ander vuil. Bij het verwijderen van de statische sticker blijven er geen lijm resten achter, omdat statisch hechtende sticker simpelweg geen lijmlaag gebruikt voor de hechting.

De door ons geleverde statische stickers (witte variant/doorzichtige variant) heeft onder andere de volgende kenmerken:

 • Makkelijk zelf aanbrengen/plakken
 • Makkelijk zelf te ontwerpen
 • Makkelijk te verwijderen
 • Laat geen lijmresten achter
 • Hoge kwaliteit
 • Anti-inkijk, tegen inkijk, inkijkwerend (voor de witte vinyl variant)
 • Matig licht doorlatend en ondoorzichtig (voor de witte vinyl variant)
 • Privacy verhogend (voor de witte vinyl variant)
 • Lange levensduur

Statische stickers zelf makkelijk aanbrengen

De statische sticker  is ook makkelijk aan te brengen, en te verwijderen. U kunt bijvoorbeeld het volgende aan uw statische sticker idee toevoegen:

 • zelf ontworpen logo’s en huisstijl in diverse kleuren
 • naam, huisnummer, adres, telefoonnummer
 • bloemen, planten en natuur afbeeldingen
 • Letters, teksten en naambord in diverse kleuren
 • foto’s, plaatjes, illustraties en andere bestanden
 • zelf ontworpen logo’s en huisstijl in diverse kleuren
 • naam, huisnummer, adres, telefoonnummer
 • bloemen, planten en natuur afbeeldingen
 • Letters, teksten en naambord in diverse kleuren
 • foto’s, plaatjes, illustraties en andere bestanden

Statische sticker is zeer geschikt voor tijdelijk events. Sales, promoties, verjaardagen en geboortes. Dus zeer geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Op de meest linker foto hieronder ziet u een voorbeeld van statische sticker met een geboorte sticker. Op de middelste foto hieronder ziet u een voorbeeld van statische raamfolie voor bedrijven en particulieren met een afbeelding van een geboorte sticker. Op de meest rechter foto hieronder ziet u een voorbeeld van statische raamfolie voor bedrijven en particulieren met een afbeelding van een verjaardagssticker.

Hier onder staat een instructie video, van hoe u statische stickers (statisch hechtende stickers) aanbrengt/plakt.

U kunt de statische stickers (statisch hechtende stickers) makkelijk online bestellen in onze webshop. Ook is de sticker makkelijk te plakken, bevestigen of aanbrengen. Wij kunnen de statische stickers (wit of transparant) bedrukken met bloemen, decoraties, eigen ontwerp en teksten, foto’s, logos en letters, naam en huisnummer, strepen, camerabewaking en bewegwijzering, QR-codes, planten en natuur of naambord. Als dat gewenst is. Alles is mogelijk. Wij verzorgen al ruim 40 jaar raambelettering voor onze klanten. En zijn dus de sticker expert bij uitstek.