Statisch hechtende raamfolie / glasfolie op maat2022-07-05T14:13:43+00:00

Statisch hechtende raamfolie / glasfolie zelf op maat ontwerpen en kopen

Ontwerp zelf snel en makkelijk uw eigen statisch hechtende raamfolie /glasfolie. Gebruik de online ontwerper om uw eigen unieke ontwerp te creëren of upload uw kant-en-klare ontwerp. Makkelijk en snel statisch hechtende glasfolie op maat met eigen uniek ontwerp. Geeft privacy (blokkeerd doorkijk) maar blokkeerd weinig zonlicht. Heeft geen lijmlaag en is geschikt voor HR++ glas. In een paar klikken ontwerp u makkelijk en snel uw eigen unieke rechthoekige statisch hechtende glasfolie op maat.

1. Voer de gewenste maat in en u ziet gelijk de prijs

2. Ontwerp het zelf

3. Plak het zelf

Hieronder ziet u enkele foto’s van het materiaal en de eigenschappen. De statisch hechtende glasfolie geeft privacy, het blokkeerd de  doorkijk, maar tegelijkertijd blokkeerd het materiaal weinig zonlicht. Het materiaal heeft geen lijmlaag en is zeer geschikt voor montage op HR++ glas.

 • Statisch hechtende glasfolie (R10), privacy, behandelkamer, badkamer, anti-inkijk, anti-doorkijk, voorkant
 • Statisch hechtende glasfolie (R10), bedrukte statische glasfolie, CMYK, privacy, eigen ontwerp op maat, voorkant
 • Statisch hechtende glasfolie (R10), CMYK, privacy, eigen ontwerp op maat, voorkant
 • Statisch hechtende glasfolie (R10), statische raamfolie, kleurenkaart, voorkant
 • Statisch hechtende glasfolie (R10), statische raamfolie, kleurenkaart, achterkant
 • Statisch hechtende glasfolie (R10), statische raamfolie, geel, zwart, voorkant
 • Statisch hechtende glasfolie (R10), statische raamfolie, blauw, roze, ontwerp, riet, ornamenten, voorkant
 • Statisch hechtende glasfolie (R10), zonder lijm, voorkant
 • Statisch hechtende glasfolie (R10), bedrukte statische glasfolie, anti-doorkijk, geen doorkijk, privacy, voorkant
 • Statisch hechtende glasfolie (R10), bedrukte statische raamfolie, eigen ontwerp op maat, riet, achterkant
 • Statisch hechtende glasfolie (R10), bedrukte statische raamfolie, eigen ontwerp op maat, kleurenkaart, voorkant
 • Statisch hechtende glasfolie (R10), statische raamfolie, kleurencirkel, voorkant

Hieronder vindt u de online designer, waar u uw eigen unieke bedrukte rechthoekige statisch hechtende glasfolie kunt ontwerpen. Vul de gewenste afmeting in millimeters in. Even verderop ziet u de eerste instructievideo, die u vertelt hoe u de online designer kunt gebruiken, om uw eigen unieke bedrukte glasfolie te ontwerpen. Vervolgens ziet u een video die u uitlegt hoe u de bedrukte statische raamfolie aanbrengt.
.

Bedragen zijn zonder korting en excl. BTW.
Afmeting
Breedte:
mm
Hoogte:
mm
Selecteer Materiaal
Price: $
Beantwoord de volgende vraag:

2. Ontwerp het zelf – Bedrukte statische glasfolie ontwerpen

Lees hieronder de informatie die u kunt gebruiken bij het ontwerpen, bestellen en betalen van uw eigen unieke statisch hechtende glasfolie.

BESTELLEN

 1. Vul de afmeting in van de rechthoekige glasfolie. Let goed op! Dat u de afmetingen van uw glasfolie in millimeters invult. Bijv. 500 mm bij 500 mm, en NIET 50 cm bij 50 cm. Maximaal te bestellen afmeting is 1480 x 3500 mm (of 3500 x 1480mm).
  1. Wilt u grotere raamfolies bestellen neem dan contact met ons op via het contactformulier rechtsboven.
  2. Heeft u een groot aantal statische glasfolies nodig? Neem dan direct contact met ons op via de e-mail.
 2. Als u het gehele raam wilt beplakken. Meet u de breedte en hoogte van het glas op in millimeters. Van zowel de hoogte als breedte van het glas trekt u 10mm (1cm) af. Hierdoor komt de glasfolie ‘zwevend’ in het raam. U heeft dan rondom 5mm ruimte tussen de statisch hechtende glasfolie en het kozijn.
  1. Hierdoor is de statische glasfolie makkelijker te plakken op het glas, omdat raamkozijnen niet altijd evenredig en/of recht zijn. Tevens is er een kleinere kans dat u vuil aantrekt van het kozijn.
  2. Doordat u voldoende van het kozijn afblijft, ontstaat er een mooie schone seal, wat de levensduur ten goede komt.
 3. Geef aan of u de raamfolie aan de binnenkant of buitenkant wilt aanbrengen. Om ervoor te zorgen dat teksten aan de buitenkant van het raam leesbaar zijn (wordt het ontwerp in spiegelbeeld voor u gemaakt).
 4. Uw bestelling wordt met GRATIS Spatel verzonden. Verzendingen gebeuren via PostNL in NL/BE.

ONTWERPEN STATISCHE GLASFOLIE

 • U moet uw ontwerp niet in spiegelbeeld te maken, u kunt dit simpel onder de online ontwerper aangeven.
 • U kunt uw eigen ontwerpen/afbeeldingen toevoegen door deze te uploaden via de “Ontwerp toevoegen” aan de linkerkant. Meer informatie mbt de technische specificaties van uw upload vindt u hier. Aanleverspecificaties.
 • Alles wat wit is blijft vrij van een opdruk/kleur.
 • In donkere ruimtes en/of bij dubbel niet-ontspiegeld glas, is het beste om subtiele/pastel kleuren vermijden, gebruik (donkere) kleuren met hoog contrast/intensiteit.
 • Voor niet westerse teksten (Arabisch, Chinees, Japans, Sanskriet, etc.) moet u een vector bestand uploaden, deze teksten kunt u niet toevoegen via een simpele copy-and-past. Anders kunt u ons ook een Microsoft Word document door e-mailen.
 • Wilt u bedrukte statisch hechtende glasfolie in een andere vorm dan rechthoekig/vierkant. Neem dan contact met ons op via het contactformulier rechtsboven.

Hieronder zie u voorbeelden van het materiaal.

 • Statisch hechtende glasfolie (R10), zonder lijm, voorkant
 • Statisch hechtende glasfolie (R10), statische raamfolie, kleurenkaart, voorkant
 • Statisch hechtende glasfolie (R10), statische raamfolie, kleurenkaart, achterkant
 • Statisch hechtende glasfolie (R10), privacy, behandelkamer, badkamer, anti-inkijk, anti-doorkijk, voorkant
 • Statisch hechtende glasfolie (R10), bedrukte statische glasfolie, anti-doorkijk, geen doorkijk, privacy, voorkant
 • Statisch hechtende glasfolie (R10), CMYK, privacy, eigen ontwerp op maat, voorkant

STATISCHE GLASFOLIE BETALEN

 • U betaalt per iDEAL, Bancontact/Mister Cash, PayPal, CreditCard of overboeken vooraf.

TECHNISCHE PROBLEMEN?

Zorg ervoor dat u een moderne webbrowser (Chrome, Firefox, Internet Explorer) gebruikt en dat dit een recente versie is. Zorg dat add-ons, extensions en plug-ins, zoals onder andere ad-block, ad-block-plus, ghostry, no-script, uitstaan. Ondervindt u dan nog problemen met de online designer dan kunt u het op onze dochter website proberen WindowDeco.nl. Mocht dat ook niet lukken. Dan kunt u ons een e-mail via contact (rechtsboven op de website) sturen samen met uw raamfolie en of muursticker wensen.

Hieronder staat een instructiefilm van hoe u bedrukte glasfolie zonder lijmlaag (statische folie) ontwerpt. Uw eigen unieke bedrukte glasfolie ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk.

.

.

MATERIAAL INFORMATIE – STATISCHE GLASFOLIE/RAAMFOLIE

Statisch hechtende glasfolie zijn voornamelijk bedoelt voor tijdelijke bevestiging op ramen en spiegels. Statische hechtende glasfolie combineert lichtdoorlatendheid, privacy en bedrukking (design/reclame/belettering). De bedrukking is aan beide kanten van het materiaal zichtbaar. Statische glasfolie is van professionele kwaliteit en heeft geen lijmlaag en is hierdoor erg makkelijk op het glas te plakken en te verwijderen. De statische folie heeft een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Statisch hechtende glasfolie geeft privacy (anti inkijk/doorkijk), maar houdt weinig zonlicht tegen, maar maakt de zon wel minder fel door het binnenkomende licht meer te verspreiden. Het licht krijgt de kleur van de opdruk.

De statische glasfolie is statisch hechtend aan enkel de achterkant van het materiaal, de voorkant van het materiaal is niet statisch hechtend. Na het verwijderen van de transparante backing/rugfilm komt de statisch hechtende achterkant van de film te voorschijn.

Statische glasfolie is geschikt voor montage op HR++ glas. Enkel geschikt voor montage op normaal, glad en vlak glas. Niet geschikt voor frosted/gematteerd glas en/of gelamineerd glas (glas reeds voorzien van een film). Het materiaal is water en weerbestendig. Maar wij raden het niet aan om statisch hechtende glasfolie langer dan een paar dagen buiten te gebruiken.

Dit materiaal werkt het best in goed verlichte ruimtes met enkel ontspiegeld glas. Zorg dus voor voldoende/veel licht achter de statische glasfolie, zodat de glsafolie niet donker/somber wordt. Wij raden het niet aan om dit materiaal op autoruiten te gebruiken. Wij raden het niet aan om dit materiaal te gebruiken op niet normaal, glad en vlak glas.

3. Plak het zelf – Statisch hechtende glasfolie plakken

Hieronder staat een instructie video voor de montage van statisch hechtende glasfolie. Alle meest up-to-date informatie m.b.t. het plakken van raamfolie vindt u hier. Plakinstructies raamfolie.

.

.

Verwijderen van de statisch hechtende glasfolie gaat binnen 1 seconde. Bij het verwijderen van de statische glasfolie blijven er geen lijm resten achter. Statisch hechtende glasfolie is dus zeer geschikt voor tijdelijk events. Sales, promoties, verjaardagen en geboortes. Dus zeer geschikt voor zowel particulieren als bedrijven.

Statische Hechtende Glasfolie Foto’s

Hieronder vindt een overzicht van enkele foto’s van statisch hechtende glasfolie.