Glasfolie zelf online ontwerpen en bestellen2022-06-10T20:49:18+00:00

Glasfolie zelf online ontwerpen en bestellen

Glasfolie op maat met eigen naam en/of logo in de door u gewenste maat. Makkelijk en snel zelf glasfolie op maat ontwerpen (en aanbrengen). Gebruik onze online ontwerper on te beginnen. In een paar klikken ontwerp u makkelijk uw eigen glasfolie en ziet u gelijk de prijs.

1. Kiest het gewenste product

2. Voer de gewenste maat in en u ziet gelijk de prijs

3. Ontwerp het zelf

4. Plak het zelf

Ontwerp de glasfolie in de stijl die perfect past bij uw smaak, stijl, interieur, huisstijl en/of architectuur. De glasfolie geeft privacy, dus geen inkijk, (waar het niet is weggesneden) maar laat het licht wel volledig door. Door de luchtkanaaltjes in de lijmlaag is de glasfolie makkelijk zelf aan te brengen, zonder water. De glasfolie is van professionele kwaliteit met een mooi gezandstraald effect en volledig weerbestendig voor een extra lange buitenlevensduur. Ook geschikt voor het monteren op HR++ glas.

Ontwerp het zelf. Snel en simpel met onze online ontwerper, of met uw eigen software uw eigen unieke glasfolie ontwerpen.  Zodat u snel en simpel  uw eigen idee omzet in uw eigen unieke raamfolie ontwerp. Ontwerp naar eigen idee zodat de raamfolie exact bij uw wensen past zodat de raamfolie perfect aansluit bij uw huis, bedrijf, architectuur, huisstijl en/of eigen smaak.

Uw raamfolie wordt exact op maat gesneden en van applicatie tape voorzien. De glasfolie arriveert vervolgens geheel compleet. U kunt de raamfolie direct aanbrengen. U heeft geen extra gereedschap nodig. U hoeft enkel de glasfolie op de ruit te wrijven. Ook kunnen wij de glasfolie voor u ontwerpen en/of aanbrengen, tegen meerprijs. Voor zowel bedrijven als particulieren.

De glasfolie is lichtdoorlatend maar u kunt er niet doorheen kijken. De raamfolie geeft u dus privacy.

Plak het zelf. De glasfolie is van hoge professionele kwaliteit en zal dus lang meegaan. De raamfolie is zowel aan de binnenkant als de buitenkant van het raam te bevestigen, ook op HR++ glas. Onze hoogwaardige glasfolie is volledig weerbestendig. Door de bubble-free lijmstructuur is de glasfolie makkelijk zelf aan te brengen, zonder water. De hoge kwaliteit van de glasfolie zorgt er ook voor dat de raamfolie zelfs na vele jaren nog makkelijk en snel van het raam te verwijderen is (wel eerst verwarmen met een föhn). Zonder dat er lijm achterblijft en het vinyl in vele stukken scheurt.

Glasfolie op maat zonder ontwerp. Kunt u ook bij ons bestellen. Dat doet u hier.

Glasfolie niet op maat en zonder ontwerp. Kunt u ook bij ons bestellen. Dat doet u hier.

Soorten Glasfolie

Klik hieronder, op 1 van de 2 online designers, om uw eigen glasfolie idee online te ontwerpen. U kunt kiezen uit (1) gesneden glasfolie (etchfolie, melkglasfolie) en (2) full colour glasfolie. Heeft u al een eigen ontwerp in .jpg of .png dan kunt u dat uploaden in de online ontwerper. Heeft u al een ontwerp in .ai, .eps, .pdf of .psd neem dan contact met ons op via het contact formulier, rechtsboven op de website.

Gesneden Glasfolie

Full Colour Glasfolie

Lukt het niet om uw glasfolie idee zelf online te ontwerpen dan kunt u direct contact opnemen mbt uw glasfolie ontwerp met maaike@plakhetzelf.nl. Wilt u met uw eigen software aan de slag en het eindresultaat uploaden (in .png of .jpg voor full colour glasfolie)? Dat kan ook in onze online ontwerper. Voor gesneden glasfolie dient u de volgende richtlijnen te gebruiken als u met uw eigen software (bijvoorbeeld Adobe Illustrator, Corel CorelDraw of Open Source pakketten GIMP en Inkscape) aan de slag wilt.

Voor grotere aantallen glasfolies kunnen wij het ontwerpen en/of aanbrengen van de glasfolies ook voor u verzorgen (tegen meerprijs). Neem hiervoor contact op met maaike@plakhetzelf.nl. Alles is mogelijk. Wij verzorgen al ruim 40 jaar (sinds 1973) raambelettering op maat voor onze klanten. En zijn dus de raambelettering expert bij uitstek.

1. Gesneden Glasfolie (Voorbeelden)

Gesneden glasfolie is makkelijk zelf te ontwerpen naar eigen idee in de gewenste maat, met behulp van onze online ontwerper. U kunt uw gesneden glasfolie makkelijk voorzien van naam, huisnummer, adres, bedrijfslogo en andere teksten. Vervolgens kunt u uw eigen glasfolie ontwerp voorzien van border, strepen en andere patronen en motieven. Zodat de glasfolie perfect bij uw eigen interieur en huisstijl past.  Wij wensen u veel succes met het ontwerpen van uw eigen gesneden glasfolie. Wilt u zelf met uw eigen software (Adobe Illustrator) aan de slag, en het eindresultaat door e-mailen? Dan vindt u hier meer informatie.

Hierboven ziet u diverse voorbeelden van gesneden glasfolie voor op deuren (voordeur, kantoordeur) en ramen. Van een enkele gesneden glasfolie voor op de voordeur van een particulier, tot vele honderden meter gesneden glasfolies in een kantoren complex. Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. U kunt er voor kiezen om een raam of ruit gedeeltelijk of geheel te voorzien van gesneden glasfolie. Wilt u foto’s en afbeeldingen toevoegen? Kies dan voor “2. full colour glasfolie” ipv “1. gesneden glasfolie”.

Gesneden Glasfolie

Glasfolie op maat met uw eigen unieke ontwerp kunt u zeer snel en simpel ontwerpen, bestellen en online kopen in onze webshop. Klik hier boven op de afbeelding om de online gesneden glasfolie ontwerper te starten. U kunt uw eigen glasfolie ontwerp, logo, gedicht, quote, tekst, adres, huisnummer, reclame uiting of andere tekst laten uitsnijden uit de glasfolie. U kunt de glasfolie geheel ontwerpen in uw eigen unieke stijl op de door u gekozen afmeting.

De door ons geleverde gesneden glasfolie heeft onder andere de volgende kenmerken:

 • Gesneden glasfolie is makkelijk zelf te ontwerpen
 • Makkelijk zelf aanbrengen/plakken
 • Gesneden glasfolie is Bubble free
 • Mooi gezandstraald effect
 • Gesneden glasfolie is van hoge professionele kwaliteit
 • Anti-inkijk, tegen inkijk, inkijkwerend
 • Gesneden glasfolie is licht doorlatend maar ondoorzichtig
 • Privacy verhogend
 • Anti inbraak
 • Gesneden Glasfolie heeft een lange levensduur

Ontwerp uw eigen unieke glasfolie voor decoratie en privacy (tegen inkijk, inkijkwerend, (on)doorzichtig en lichtdoorlatend) die past bij uw huis, deur, voordeur, keuken, schuur, badkamer, kantoor, winkel, etalage of bedrijf. Wilt u dat wij u helpen of adviseren met het ontwerpen van uw gesneden glasfolie idee dan kunt u ons altijd e-mailen op maaike@plakhetzelf.nl.

U kunt het volgende aan uw gesneden glasfolie ontwerp toevoegen:

 • zelf ontworpen logo’s en huisstijl
 • letters, teksten en naambord
 • decoraties, quotes en gedichten
 • naam, huisnummer, adres, telefoonnummer
 • bloemen, planten en natuur afbeeldingen
 • eigen ontwerp en eigen teksten
 • internetadres
 • logos, letters en teksten
 • reclame uitingen en product informatie
 • strepen, patronen en motieven
 • bewegwijzering

Hieronder staat een rij van vier voorbeelden van gesneden glasfolies. Glasfolies zijn ook wel bekend als raamstickers, glasfolie, glasfolie of dusted plakfolie. Uit ziet enkele voorbeelden van glasfolies voor zowel particulieren (bijvoorbeeld voor op de voordeur, of ramen in de keuken, werkkamer of woonkamer) als bedrijven (bijvoorbeeld etalages, glazendeuren, kantoor puien en winkelruimte). Onze webwinkel biedt een groot assortiment aan diverse soorten glasfolies. Bekijk het gehele assortiment.

Hier onder staat een instructie video, van hoe u gesneden glasfolie aanbrengt/plakt. Instructie video aanbrengen/plakken gesneden glasfolie.

Hieronder ziet u de ramen van de woonkamer zonder en met glasfolie. U ziet de ruimte transformeren. De inkijk verkleinen en de privacy vergroten.

2. Voorbeelden van Bedrukte (Full Colour) Glasfolie

Geheel nieuw en op unieke wijze kunt u bij ons full colour raamfolie ontwerpen, bestellen en kopen. U kunt hiervoor ook uw eigen bestanden (foto’s, logo’s, afbeeldingen, illustraties, etc.) uploaden in onze online ontwerper! Uw eigen foto, logo of afbeelding op glasfolie. Nog nooit was glasfolie zo multifunctioneel. Voor grotere aantallen full colour glasfolies kunnen wij het ontwerpen en/of aanbrengen van de glasfolies ook voor u verzorgen. Neem hiervoor contact op met maaike@plakhetzelf.nl voor meer informatie mbt full colour glasfolie. Alles is mogelijk.

Kantoor of wachtruimte kunt u makkelijk met bubble free full colour raamfolie een geheel andere uitstraling geven. Etalage, winkel of pui is snel en makkelijk van full colour glasfolie te voorzien. U kunt het zelf online ontwerpen, bestellen en kopen.  De uitstraling of functionaliteit die u zoekt kunt u zelf ontwerpen. Full colour glasfolie is ook geschikt voor in de badkamer, keuken en caravan. Full colour glasfolie wordt ook veel gebruikt tegen leegstand, zie hier en hier.

Full Colour Glasfolie

De door ons geleverde full colour raamfolie heeft onder andere de volgende kenmerken:

 • Makkelijk zelf aanbrengen/plakken
 • Makkelijk zelf te ontwerpen
 • Bubble free
 • Mooi gezandstraald effect
 • Van hoge kwaliteit
 • Anti-inkijk, tegen inkijk, inkijkwerend
 • Licht doorlatend maar ondoorzichtig
 • Privacy verhogend
 • Anti inbraak, inbraakwerend
 • Full colour glasfolie heeft een lange levensduur

Full colour glasfolie is makkelijk snel zelf aan te brengen en te plakken. Full colour glasfolie is zowel voor binnen als buiten geschikt (UV bescherming). Uw kunt de glasfolie geheel in uw eigen stijl, smaak of huisstijl ontwerpen, bestellen en laten maken. Let erop dat uw bestanden die u upload van voldoende kwaliteit zijn. Gebruik afbeeldingen van hoge resolutie en met lage compressie voor het beste eindresultaat. Wij wensen u veel succes met het ontwerpen van uw eigen full colour glasfolie.

U kunt het volgende aan uw full colour glasfolie ontwerp toevoegen:

 • zelf ontworpen logo’s en huisstijl in diverse kleuren
 • letters, teksten en naambord in diverse kleuren
 • foto’s, plaatjes, illustraties en andere bestanden
 • naam, huisnummer, adres, telefoonnummer
 • bloemen, planten en natuur afbeeldingen
 • glas-in-lood, eigen ontwerp en eigen teksten
 • internetadres en bewegwijzering
 • logos, letters en teksten in diverse kleuren
 • decoraties, quotes en gedichten
 • reclame uitingen en product informatie
 • strepen, patronen en motieven
 • dolfijn, schaap en vogels

Wilt u een groot aantal glasfolies door ons laten ontwerpen en/of aanbrengen dan kunt u een offerte aanvragen via: maaike@plakhetzelf.nl. Ons advies is geheel vrijblijvend. Hieronder staat een rij van enkele foto’s van full colour glasfolies. Ook wel bekend als bedrukte glasfolie.

Hier onder staat een instructievideo, van hoe u de full colour glasfolie aanbrengt/plakt. Instructievideo over full colour glasfolie aanbrengen en plakken kunt u ook vergroten door rechtsonder in de video op het “Full Screen” icoon te klikken.

Hieronder ziet u een ruimte transformeren. Voor en na het aanbrengen van full colour raamfolie. Het is natuurlijk ook mogelijk om de ramen, ruiten en/of deuren maar gedeeltelijk te voorzien van raamfolie.

Glasfolie Ontwerpen

Glasfolie (melkglasfolie, raamfolie, raamstickers) en raamteksten zijn er in 2 soorten. Zie de lijst hieronder van de 2 soorten glasfolies. Weet u nog niet welk type folie u wilt hebben? Of welk variant het best bij u past. Scroll dan naar beneden voor meer informatie, foto’s en video’s over de verschillende soorten folies. Nu met 20% tot 30% korting. Dus nu nog voordeliger en goedkoper.

 1. Ontwerp en Bestel Gesneden Glasfolie

 2. Ontwerp en Bestel Full Colour Glasfolie

Onze glasfolie is aan te brengen op ramen, ruiten en spiegels voor zowel particulieren (auto, badkamer, caravan, deur, douche, huis, keuken, slaapkamer, voordeur, werkkamer, woonkamer) als bedrijven (autoruit, deur, etalage, gevel, glazenpui, glazenwand, kantoor, winkel, kantoordeur). De glasfolie is van hoge professionele kwaliteit.

Hieronder vindt u diverse voorbeelden, foto’s, video’s en informatie van de verschillende soorten glasfolie. Glasfolies zijn er dus in 2 varianten. Elke variant kunt u voorzien van uw eigen ontwerp met (bedrijfs)logo, letters, tekst, foto, adres, huisnummer, quote, gedicht, bewegwijzering en huisstijl. De glasfolie kunt u zelf goedkoop en gemakkelijk online ontwerpen, bestellen en kopen in onze webshop. Ontwerp uw eigen glasfolie en raamteksten op maat, snel en simpel. Op maat uitgesneden glasfolie naar eigen idee past perfect in uw interieur en bij uw huisstijl. U kunt de volgende dingen toevoegen aan uw eigen ontwerp:

 • bedrijfslogo en huisstijl
 • naam, huisnummer, adres, telefoonnummer
 • letters, teksten, naambord en foto’s
 • decoraties, quotes en gedichten
 • straatnaam, kindernamen en kinderfoto’s
 • bloemen, planten en natuur afbeeldingen
 • eigen ontwerp, eigen teksten en zelf ontworpen logo’s
 • foto’s, voorbeelden en andere plaatjes
 • logos, letters en teksten
 • reclame uitingen en product informatie
 • strepen, patronen en motieven
 • bewegwijzering en camerabewaking
 • dolfijn, schaap en vogels

Als u weet welke variant glasfolie (raamtekst) u wilt hebben, dan kunt u deze glasfolie online bij ons ontwerpen en bestellen. Weet u nog niet welke soort glasfolie u wilt? Of welke het best bij u situatie past? Dan staan hieronder diverse voorbeelden van zowel (1) gesneden glasfolie, (2) full colour glasfolie.

Wij verzorgen al ruim 40 jaar (sinds 1973) reclame op elk object. Auto, bord, gevel, ruit, website etc. Autoreclame, buitenreclame, gevelreclame, muur- en wandreclame, reclameborden, raamdecoraties en standbouw. Alles is mogelijk. Van reclame op een kleine banier of ruit tot de gehele verzorging van reclame op uw gevel. Er is dus een ruime reclame ervaring aanwezig en wij zijn hierdoor de raambelettering expert bij uitstek. Voor zowel bedrijven als particulieren. Vanuit de webshop kunt u de raambelettering naar Nederland of België laten verzenden.