Muurstickers, Ontwerpen, Bestellen en Kopen2023-12-27T18:10:06+00:00

Muurstickers, Ontwerpen, Bestellen en Kopen

Muurstickers zelf ontwerpen en aanbrengen. Ontwerp uw eigen unieke gepersonaliseerde muurstickers met onze online ontwerper of upload uw eigen ontwerp. Makkelijk en snel.

1. Kies het gewenste product

2. Voer de gewenste maat in en u ziet gelijk de prijs

3. Ontwerp het zelf

4. Plak het zelf

Ontwerp zelf uw eigen unieke muurstickers naar eigen idee, (huis)stijl en kleur op exact de gewenste maat. Vele soorten en mogelijkheden. De muurstickers (muurteksten) kunt u snel en makkelijk zelf ontwerpen en bestellen mbv onze online ontwerper.

Ontwerp de muurstickers op de door u gewenste maat en in het door u gewenste materiaal. Elke variant muursticker kunt u voorzien van uw eigen idee/ontwerp met tekst, foto, (bedrijfs)logo, quote, huisstijl, etc.. Zodat de door u ontworpen muurstickers perfect past bij uw interieur en huisstijl.

Muurstickers zijn er in drie varianten. (1) Muurstickers, prints op textiel, voor niet geheel vlakke/gladde ondergronden, (2) muurstickers, prints op vinyl, voor op gladde/vlakke ondergronden en (3) gesneden muurstickers. Klik op 1 van de 3 afbeeldingen hieronder om uw soort muursticker te ontwerpen.

(A) Muurstickers (print op plaktextiel)

Zelf ontwerpen en aanbrengen. Snel en simpel met onze online ontwerper en instructievideo’s. Klik hier om te beginnen.

(B) Muurstickers (print op wit vinyl)

Zelf uw eigen bedrukte muursticker ontwerpen en aanbrengen. Snel en simpel met onze online ontwerper en instructievideo’s. Klik hier om te beginnen.

(C) Muurstickers (Gesneden muursticker)

Zelf uw eigen gesneden muursticker ontwerpen en aanbrengen. Snel en simpel met onze online ontwerper en instructievideo’s. Klik hier om te beginnen.

Muursticker soorten

(A) Muurstickers (prints op textiel) zijn erg makkelijk aan te brengen en zeer geschikt voor het aanbrengen op verschillende, niet geheel vlakke/gladde, ondergronden (zoals geverfde muren en deuren, lichte structuur verf, plafonds). Textiel muurstickers (plaktextiel, zelf plakkend “behang”) zijn herplaatsbaar/herpositioneerbaar  (in 99% van de gevallen binnen 2 jaar) en kunnen contour gesneden worden geleverd. Zeer makkelijk aan te brengen zonder luchtbellen en plooien. Ook uitermate geschikt voor tijdelijke gebeurtenissen/events. Nadelen. Kunnen niet worden voorzien van een lamineer en zijn dus niet geschikt voor langdurig buitengebruik.

(A3) Vinyl muursticker met textiel motief. Voor een close-up of met motief/texture zie de foto’s hieronder.

(B) Muurstickers (prints op wit vinyl) zijn zeer geschikt voor het aanbrengen op vlakke gladde ondergronden. Bijvoorbeeld deuren, spiegels, houten meubels, kastdeuren, gelakte/geverfde ondergronden, kunststoffen, etc.. Voordelen; Deze muurstickers zijn waterbestendig (vochtbestendig) dus ideaal voor buiten en kunnen additioneel van een lamineer voorzien worden zodat de muursticker nog langer beschermd blijft tegen UV stralen en krassen. Makkelijk aan te brengen zonder luchtbellen. Kan in elke vorm (losse letters, logo, naam, tekst, afbeelding) worden gesneden.

(C) Gesneden muurstickers zijn de alom bekende plakletters (plakfolie) welke u makkelijk zelf kunt aanbrengen op vlakke gladde ondergronden. Bijvoorbeeld deuren, spiegels, houten meubels, kastdeuren, geverfde ondergronden, kunststoffen, etc.. Geschikt voor buiten en zijn waterbestendig (vochtbestendig). Gesneden muurstickers kunnen in elke vorm (losse letters, logo, naam, tekst, object) worden gesneden.

Heeft u silicone houdende (vuil afstotende) verf op de muur zitten dan raden wij u aan om er geen muurstickers te bestellen. Er bestaat een redelijke kans dat deze los laten.

De voordelen van PLAKhetZelf:

 • Uniek eigen ontwerp

 • GRATIS aanwrijfspatel

 • Lage verzendkosten €3,99

 • Nu tot 20% korting

 • Lange levensduur

De voordelen van PLAKhetZelf:

 • Snelle levering

 • Makkelijk aanbrengen

 • Informatieve video’s 

 • Heel veel mogelijkheden

 • Professionele materialen

Muurstickers zelf ontwerpen

Weet u nog niet welke soort muursticker het best bij u past? Scroll naar beneden voor meer informatie, foto’s en video’s. Of e-mail maaike@plakhetzelf.nl.

Wilt u met uw eigen software (bijvoorbeeld Adobe IllustratorCorel CorelDraw of Inkscape) aan de slag en het eindresultaat uploaden (in .png of .jpg)? Dat kan ook in onze online ontwerper. Voor gesneden muurteksten dient u de volgende richtlijnen te gebruiken als u met uw eigen software (Adobe Illustrator, Inkscape) aan de slag wilt.

Voor grote opdrachten, van zowel bedrijven als particulieren, kunnen wij ook het ontwerpen en aanbrengen van de muurstickers verzorgen. Alles is mogelijk. Wij verzorgen al ruim 40 jaar muur- en wandbelettering voor onze klanten. En zijn dus de muursticker expert bij uitstek. Neem hiervoor contact met ons op.

Muurstickers en muurteksten zijn er in 3 varianten.

 1. Ontwerp en Bestel Muurstickers van Textiel (Prints op Plaktextiel)

 2. Ontwerp en Bestel Muurstickers van Folie (Prints op Vinyl)

 3. Ontwerp en Bestel Gesneden Muurstickers (Muurteksten, plakletters)

Als u weet welke variant muursticker u wilt hebben, dan kunt u deze muurstickers online bij ons ontwerpen door gebruikt te maken van onze online designer. Klik op 1 van de 3 bovenstaande online designers om uw muurstickers te ontwerpen. Scrol verder naar beneden om meer informatie te vinden over de verschillende soorten muurstickers.

Muursticker voorbeelden

U kunt het ontwerp van de muurstickers voorzien van allerlei eigen teksten, huisnummers, bedrijfslogo’s, huisstijl en eventueel uw eigen ontworpen foto’s en andere afbeeldingen. Alles is mogelijk.  U kunt o.a. het volgende toevoegen aan uw muurstickers:

 • zelf ontworpen logo’s en huisstijl
 • letters, teksten en naambord
 • decoraties, quotes en gedichten
 • naam, huisnummer, adres, telefoonnummer
 • bloemen, planten en natuur afbeeldingen
 • eigen ontwerp en eigen teksten
 • internetadres en QR codes
 • logos, letters en teksten
 • reclame uitingen en product informatie
 • strepen, patronen en motieven
 • bewegwijzering

Heeft u vragen met betrekking tot het ontwerp van uw muurstickers (met logo, tekst, adres, naam, huisnummer), of met betrekking tot het bestellen van muurstickers. Dan kunt uw contact opnemen met ons op via het contactformulier rechtsboven.

Wij verzorgen al ruim 40 jaar (sinds 1973) buitenreclame, gevelreclame, muur- en wandreclame, reclameborden en muur, wand en raamdecoraties. Er is dus ruime reclame ervaring aanwezig en wij zijn hierdoor de muursticker expert bij uitstek. Voor zowel bedrijven als particulieren. Vanuit de webshop kunt u de (full colour) muursticker en muurteksten naar Nederland of België laten verzenden.

Muurstickers de verschillende soorten

A. Muurstickers (Voorbeelden) Prints op Textiel

De muursticker is makkelijk en snel zelf te ontwerpen, bestellen en kopen. Snel en simpel in met onze online ontwerper. Muurstickers van textiel (zelf plakkend “behang”) zijn in tegenstelling tot andere muurstickers ook op een niet geheel vlakke gladde ondergrond aan te brengen. Zoals een geverfde muur, structuur behang, glasvezelbehang of structuurverf. De textiel muursticker is makkelijk zelf te plakken of aan te brengen zonder luchtbellen of gereedschap.

De textiel muursticker (zelf plakkend “behang”) wordt veelal gebruikt voor decoratieve doeleinden. De textiel muursticker kan in vele kleuren, patronen en motieven worden bedrukt/geprint/gemaakt. Ook kan het leuk zijn om uw eigen logo, huisstijl, eigen kleur, quote, slogan of tekst op moderne en creatieve manier terug te laten komen in het ontwerp van de (full colour) textiel muursticker. De textiel muursticker is zowel geschikt voor bedrijven (winkel, etalage, kantoor) als particulieren (babykamer, keuken, kinderkamer, slaapkamer en woonkamer).

muurstickers, prints op textiel

U kunt de muursticker makkelijk zelf online ontwerpen met onze online ontwerper naar eigen idee, op de door u gewenste maat. Klik hier voor op de bovenstaande afbeelding. Met onze online ontwerper, kunt u een (full colour) textiel muursticker zelf ontwerpen/maken en voorzien van eigen ontwerp/tekst. De (full colour) textiel muursticker is makkelijk te voorzien van foto’s of andere decoratieve elementen. Verder kunt u de muurstickers voorzien van bewegwijzering, QR-codes, adressen, quotes, teksten, openingstijden en andere teksten. Elk idee is mogelijk. Een informatief ontwerp met bedrijfsinformatie en logo. Of een creatief ontwerp met bloemen, dolfijn, planten, natuur, schapen, en/of vogels. Alles kan.

De door ons geleverde textiel muursticker (zelf plakkend “behang”) heeft onder andere de volgende kenmerken:

 • Makkelijk zelf aanbrengen/plakken
 • Makkelijk zelf te ontwerpen
 • Aan te brengen op niet geheel vlakke ondergrond
 • Mat
 • Lange levensduur (binnen)
 • Hoge kwaliteit
 • Eigen teksten en eigen ontwerp toe te voegen

Heeft u vragen met betrekking tot muurstickers of muurteksten, of met betrekking tot het bestellen van raamfolie of plakfolie. Dan kunt uw contact opnemen met ons op via het contactformulier rechtsboven

Wij bedrukken/printen eenzijdig een (full colour) textiel muursticker met het door uw gewenste ontwerp in de juiste kleuren en op maat. Ook bieden wij ook de mogelijkheid om een textiel muursticker door ons te laten ontwerpen. Ook kunt u er voor kiezen om een textiel muursticker door ons te laten aanbrengen/plakken/bevestigen. Van een enkele deur, muur of ruit tot het beplakken van honderden meters muur of glazen pui met prints. Het is allemaal mogelijk. Heeft u vragen dan zien wij deze graag tegemoet.

U kunt de volgende dingen toevoegen aan uw eigen textiel muursticker ontwerp:

 • bedrijfslogo en huisstijl
 • letters, teksten, naam, naambord
 • quotes, recepten en gedichten
 • reclame uitingen en product informatie
 • apen, bomen, dieren, dino, hart en paarden 
 • eigen ontwerp, eigen teksten en zelf ontworpen logo’s
 • boom, auto, klok, jungle, olifant
 • logos, letters en teksten
 • naam, huisnummer, adres, telefoonnummer
 • strepen, patronen en motieven
 • bewegwijzering en camerabewaking
 • dolfijnen, schapen, zebra’s, vogels, en vogels

B. Muurstickers (Voorbeelden) Prints op Wit Vinyl

Zelf uw eigen muurstickers ontwerpen op maat. Snel en simpel met onze online ontwerper. Muurstickers van folie worden voornamelijk aangebracht op vlakke ondergronden, zoals diverse soorten aluminium en kunststof (acrylux, perspex, trespa). Voor gestructureerde ondergronden raden wij textiel muurstickers (3) aan. De muursticker is zowel geschikt voor bedrijven (winkel, etalage, kantoor) als particulieren (babykamer, keuken, kinderkamer, slaapkamer en woonkamer).

Hieronder staan enkele voorbeelden van muurstickers voor in de woonkamer, kinderkamer, slaapkamer, kantoor, winkel of etalage.  Direct voor op de muur of op diverse andere materialen.

 • Makkelijk zelf aanbrengen/plakken
 • Makkelijk zelf te ontwerpen
 • Makkelijk eigen teksten en ontwerpen toe te voegen
 • Hoge kwaliteit
 • Lange levensduur

Muurstickers in diverse thema’s, dieren en kleuren. Elke muursticker kan worden voorzien van een eigen tekst, naam of foto.

muurstickers, prints op wit vinyl

U kunt uw eigen muursticker zelf ontwerpen, en uw muursticker of muurteksten voorzien van eigen ontwerp en tekst. U kunt de muursticker en muurteksten makkelijk zelf maken, ontwerpen, bestellen en plakken. De muurstickers en muurteksten zijn zelf te plakken in uw babykamer, kinderkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer. De textiel muursticker die u door ons laat maken kunt u makkelijk plakken op glasvezelbehang of structuurverf. De muursticker en muurteksten kunt u zelf ontwerpen met eigen foto, fotolijst, gedicht, letters, naam, ontwerp, quote, recept en tekst.

Heeft u vragen met betrekking tot uw muursticker ontwerp (of logo, tekst, adres, naam, huisnummer, etc), of met betrekking tot het bestellen van 1 van onze andere producten, zoals raamfolie of plakfolie. Dan kunt uw contact opnemen met ons op via het contactformulier rechtsboven. De muursticker is zowel geschikt voor bedrijven (winkel, etalage, kantoor) als particulieren (babykamer, keuken, kinderkamer, slaapkamer en woonkamer). U kunt het volgende toevoegen aan uw eigen muursticker ontwerp:

 • bedrijfslogo en huisstijl
 • letters, teksten, naam, naambord
 • quotes, recepten en gedichten
 • reclame uitingen en product informatie
 • foto’s, fotolijsten, new york skyline,  
 • eigen ontwerp, eigen teksten en zelf ontworpen logo’s
 • boom, auto, klok, jungle, olifant
 • logos, letters en teksten
 • naam, huisnummer, adres, telefoonnummer
 • strepen, patronen en motieven
 • bewegwijzering en camerabewaking
 • dolfijnen, schapen, zebra’s, vogels, en vogels

C. Muurstickers Gesneden (Voorbeelden) Plakletters, Plakfolie

Muurteksten (plakletters, plakfolie) makkelijk zelf ontwerpen naar eigen ontwerp in de door u gewenste maat. Snel en simpel met onze online ontwerper. Klik op de afbeelding hieronder om de online ontwerper te starten. Wij leveren zowel muurstickers als muurteksten aan bedrijven en particulieren.

Muurteksten van folie worden voornamelijk aangebracht op vlakke ondergronden, zoals diverse soorten aluminium en kunststof (acrylux, perspex, trespa). Voor gestructureerde ondergronden raden wij textiel muurstickers (3) aan. Heeft u vragen met betrekking tot uw muursticker of muurteksten ontwerp (of logo, tekst, adres, naam, huisnummer), of met betrekking tot het bestellen van muursticker of muurteksten. Dan kunt uw contact opnemen met ons door gebruik te maken van contactformulier rechtsboven.

muurstickers, gesneden, plakletters

Hieronder staan enkele voorbeelden van muurteksten voor in de woonkamer, kinderkamer, slaapkamer, winkel of etalage. Elke muursticker kan worden voorzien van een eigen tekst, naam of foto, thema’s en kleuren.

U kunt uw eigen muursticker zelf ontwerpen, en uw muursticker of muurteksten voorzien van eigen ontwerp en tekst. U kunt de muursticker en muurteksten makkelijk zelf maken, ontwerpen, bestellen en plakken. De muurstickers en muurteksten zijn zelf te plakken in uw babykamer, kinderkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer. De textiel muursticker die u door ons laat maken kunt u makkelijk plakken op glasvezelbehang of structuurverf. De muursticker en muurteksten kunt u zelf ontwerpen met eigen foto, fotolijst, gedicht, letters, naam, ontwerp, quote, recept en tekst.

De muurteksten (gesneden muurstickers, plakletters, plakfolie) zijn te bestellen in de volgende kleuren;

Kleuren plakfolie (vinyl)

De door ons geleverde muurtekst heeft onder andere de volgende kenmerken:

 • Makkelijk zelf aanbrengen/plakken
 • Makkelijk zelf te ontwerpen
 • Eigen teksten en eigen ontwerp toe te voegen
 • Hoge kwaliteit
 • Lange levensduur

U kunt de volgende dingen toevoegen aan uw eigen gesneden muursticker (muurtekst) ontwerp:

 • bedrijfslogo en huisstijl
 • letters, teksten, naam, naambord
 • quotes, recepten en gedichten
 • reclame uitingen en product informatie
 • apen, bomen, dieren, dino, hart en paarden 
 • eigen ontwerp, eigen teksten en zelf ontworpen logo’s
 • boom, auto, klok, jungle, olifant
 • logos, letters en teksten
 • naam, huisnummer, adres, telefoonnummer
 • strepen, patronen en motieven
 • bewegwijzering en camerabewaking
 • dolfijnen, schapen, zebra’s, vogels, en vogels

Wij verzorgen al ruim 40 jaar (sinds 1973) reclame op elk object. Auto, bord, gevel, ruit, website etc. Autoreclame, buitenreclame, gevelreclame, muur- en wandreclame, reclameborden, raamdecoraties en standbouw. Alles is mogelijk. Van reclame op een kleine banier tot de gehele verzorging van reclame op uw gevel. Er is dus een ruime reclame ervaring aanwezig en wij zijn hierdoor de muursticker expert bij uitstek. Voor zowel bedrijven als particulieren. Vanuit de webshop kunt u de (full colour) textiel muursticker naar Nederland of België laten verzenden.

Erg tevreden. Verrast door het mooie eindresultaat. Het zelf plakken ging gemakkelijk.
Marcel, België
Erg blij met het professionele eindresultaat.
Desiree, Nederland
Mijn ontwerp per e-mail gestuurd. Binnen het uur lag er een offerte in de inbox. 3 dagen later werd het pakketje bezorgd. ERG tevreden.
Paul, Engeland
Werd snel en in een stevige doos geleverd. Was makkelijk aan te brengen. Erg blij, bedankt meiden
Edith, Suriname