Raamsticker2023-07-10T12:20:28+00:00

Raamstickers zelf Ontwerpen, Bestellen en Kopen

Raamstickers zelf ontwerpen. Raamstickers zelf aanbrengen. Het was nog nooit zo makkelijk om uw eigen unieke raamstickers te ontwerpen en aan te brengen. Met de online designer hieronder maakt u makkelijk en snel uw eigen unieke raamstickers die perfect bij uw eigen smaak, interieur en/of huisstijl passen. In een paar klikken ontwerp u makkelijk uw eigen raamfolie.

1. Voer de gewenste maat in en u ziet gelijk de prijs

2. Ontwerp het zelf

3. Plak het zelf

1. Voer de afmeting van uw raamsticker in

Let op! Vul de maat van uw rechthoekige raamsticker in millimeters in. 

Gebruik de PC/MAC of uw tablet in landschap formaat om gebruik te maken van de online designer. In de eerste video hieronder ziet u hoe u de online designer kunt gebruiken. En hoe u makkelijk en snel uw eigen unieke ontwerpen/afbeeldingen aan uw rechthoekige raamsticker toevoegt. In de video daaronder ziet u hoe u makkelijk en snel raamstickers aanbrengt, zonder bellen of blazen. Lees/volg ook goed de instructies mbt het aanbrengen (van raamstickers). Verder vindt u veel informatie en foto’s over raamstickers op deze webpagina.

Bedragen zijn zonder korting en excl. BTW.
Afmeting
Breedte:
mm
Hoogte:
mm
Selecteer Materiaal
Price: $

2. Ontwerp het zelf Raamstickers ontwerpen

Lees hieronder de informatie die u kunt gebruiken bij het ontwerpen, bestellen en betalen van uw eigen rechthoekige raamsticker ontwerp.

A. ONTWERPEN

 1. Vul de afmeting in van de rechthoekige raamsticker. Let goed op! Dat u de afmetingen van uw raamsticker in millimeters invult. Bijv. 500 mm bij 500 mm, en NIET 50 cm bij 50 cm. Maximale grootte 1280 x 3500 mm (of 3500 x 1280mm) (landschap of portret formaat).
  • Wilt u grotere raamstickers bestellen neem dan contact met ons op via het contactformulier rechtsboven of per e-mail.
  • Voor niet rechthoekige raamstickers, bijvoorbeeld in de vorm van uw logo, mensen of teksten, etc.. Of voor raamsticker met weggesneden/uitgesneden elementen. Neem hiervoor direct contact met ons op via de e-mail.
 2. Selecteer het gewenste materiaal. U kunt kiezen uit (1) een print op wit vinyl en (2) een print op wit vinyl voorzien van een laminaat voor extra kras, chemical en UV bescherming. Voor buitengebruik raden wij aan om uw raamfolie te lamineren. En (3) spiegelbeeld voor montage aan de binnenkant en dan aan de buitenkant/andere-kant leesbaar.
 3. Heeft u al een eigen ontwerp (bijvoorbeeld in .ai, .eps of .psd) dan kunt  uw eigen afbeeldingen/ontwerpen toevoegen aan de raamsticker door deze te uploaden, mbv de “Ontwerp toevoegen” knop.
 4. Wilt u met uw eigen software (bijvoorbeeld Adobe Illustrator of Photoshop) aan de slag om zelf uw raamfolie te ontwerpen? Meer informatie leest u hier.
 5. Heeft u al een eigen ontwerp (bijvoorbeeld in .ai, .eps of .psd) dan kunt  uw eigen afbeeldingen/ontwerpen toevoegen aan de raamsticker door deze te uploaden, mbv de “Ontwerp toevoegen” knop.
 6. Lees altijd de aanleverspecificaties. Deze vindt u hier.

Hieronder staat een instructievideo van hoe u zelf uw eigen full colour stickers kunt ontwerpen. Makkelijk en snel online.

B. MATERIAAL INFORMATIE

U kunt er voor kiezen om uw full colour raamsticker te voorzien van een lamineer wat de UV bestendigheid van uw raamstickers vergroot van minimaal 3 jaar naar minimaal 7 jaar. De achterkant is meestal wit of licht grijs en de raamfolie laat weinig licht door.

 

C. BESTELLEN

 1. Met GRATIS Spatel bij uw bestelling zodat u makkelijk de raam- of muursticker kunt aanwrijven.
 2. Wij berekenen €4,99 verzendkosten voor het verzenden van uw bestelling raam- en/of muurstickers in Nederland. Verzenden gebeurt via PostNL. Verzenden naar BE/DE kost €6,99. Voor overige landen zie de betaalpagina. Bedragen zijn excl. BTW.

D. BETALEN

 • U betaalt per iDEAL, MisterCash (BE), Debit/Creditcard, PayPal of bank/giro vooraf.

TECHNISCHE PROBLEMEN?

Zorg ervoor dat u een moderne webbrowser (Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox, Apple Safari) gebruikt en dat dit een recente versie is. Zorg dat add-ons, extensions en plug-ins, zoals onder andere ad-block, ad-block-plus, ghostry, no-script, uitstaan. Ondervindt u dan nog problemen met de online designer dan kunt u het op onze dochter website proberen WindowDeco.nl. Mocht dat ook niet lukken. Dan kunt u ons een e-mail via contact (rechtsboven op de website) sturen samen met uw raamfolie en of muursticker wensen.

Raamstickers (Prints op Wit Vinyl) Aanbrengen

Raamstickers op wit vinyl, zijn full colour prints op wit vinyl. Deze full colour stickers laten weinig tot geen licht of zon door (verduisterend, zonwerend) en worden aan de buitenkant van het raam/ruit aangebracht/geplakt. U kunt de prints makkelijk en snel online ontwerpen met onze online ontwerper. Vanaf buiten door de sticker heen kijken is eigenlijk niet mogelijk. Heeft u vragen mbt prints op wit vinyl dan zien wij deze graag tegemoet op via het contactformulier rechtsboven. Of neem contact met ons op via het contact formulier op deze website.

De achterliggende ruimte wordt vrijwel geheel geblindeerd (ondoorzichtig, niet lichtdoorlatend). Een full colour sticker van wit vinyl op ramen (prints op wit vinyl) is dus zonwerend, anti-inkijk (inkijkwerend en privacy beschermend), uv-werend en inbraak werend (anti-inbraak). De binnenruimte wordt geheel of gedeeltelijk afgesloten door de full colour vinyl sticker. U kunt de raampartijen geheel of gedeeltelijk voorzien van een raamsticker op basis van wit vinyl.

Door op de afbeelding hieronder te klikken start u de online ontwerper. Hiermee kunt u uw eigen raamsticker op wit vinyl ontwerpen.  Uw eigen ontwerp op maat.

U kunt de raamsticker makkelijk online bestellen in onze webshop. Ook is de raamsticker makkelijk te plakken, bevestigen of aanbrengen. Wij kunnen de raamsticker bedrukken met bloemen, decoraties, eigen ontwerp en teksten, foto’s, logos en letters, naam en huisnummer, strepen, camerabewaking en bewegwijzering, planten en natuur of naambord. Alles is mogelijk. Wij verzorgen al ruim 40 jaar raamstickers voor onze klanten. En zijn dus de raamsticker expert bij uitstek.

Raamstickers/stickers (groot) Mogelijkheden

Op de acht foto’s hieronder ziet u de voorkant en achterkant van de raamsticker. De eerste 5 foto’s zijn van de voorkant van de raamsticker, de laatste 3 foto’s zijn van de achterkant. De raamsticker blindeert de ruit geheel en laat maar een geringe hoeveelheid licht door. De achterkant is licht grijs. Hoe meer licht er op de print staat hoe meer “doordruk” u ziet op de achterkant van de print op de voorkant.

De door ons geleverde raamstickers op wit vinyl hebben onder andere de volgende kenmerken:

 • Makkelijk zelf aanbrengen/plakken
 • Makkelijk zelf te ontwerpen
 • Privacy verhogend
 • Hoge kwaliteit
 • Anti-inkijk, tegen inkijk, inkijkwerend
 • Laat weinig licht door en bijna geheel ondoorzichtig
 • Anti inbraak, inbraakwerend
 • Lange levensduur

De print op wit vinyl (raamsticker) is ook makkelijk aan te brengen. Heeft u vragen mbt raamstickers op wit vinyl dan zien wij deze graag tegemoet via het contactformulier rechtsboven. U kunt het volgende aan uw raamsticker op wit vinyl ontwerp toevoegen:

 • logos, letters en teksten in diverse kleuren
 • reclame uitingen en product informatie
 • eigen ontwerp en eigen teksten
 • dolfijn, schaap en vogels
 • decoraties, quotes en gedichte
 • internetadres en bewegwijzering
 • logos, letters en teksten in diverse kleuren
 • reclame uitingen en product informatie
 • eigen ontwerp en eigen teksten
 • dolfijn, schaap en vogels
 • decoraties, quotes en gedichte
 • internetadres en bewegwijzering

Op de foto’s hieronder ziet u voorbeelden van een full colour stickers (prints op wit vinyl)  op ramen voor bedrijven met logos, teksten en huisstijlen. Met onze online ontwerper, kunt u een full colour sticker (print op wit vinyl) op ramen zelf ontwerpen/maken en voorzien van eigen ontwerp/tekst. Tevens kunt u deze vinyl print voorzien van foto of andere decoratieve elementen.

Elk idee is mogelijk, alles kan. De full colour sticker (print op wit vinyl) op ramen is makkelijk te voorzien van foto of andere decoratieve elementen.

U kunt de raamstickers makkelijk online bestellen in onze webshop. Ook is de raamsticker makkelijk te plakken, bevestigen of aanbrengen. Wij kunnen de raamsticker bedrukken met bloemen, decoraties, eigen ontwerp en teksten, foto’s, logos en letters, naam en huisnummer, strepen, camerabewaking en bewegwijzering, planten en natuur of naambord. Als dat gewenst is. Alles is mogelijk. Wij verzorgen al ruim 40 jaar raambelettering voor onze klanten. En zijn dus de raamsticker expert bij uitstek.