Statische Raamfolie2022-06-10T16:35:54+00:00

Statische Raamfolie zelf Ontwerpen, Bestellen en Kopen

Statische raamfolie met print ontwerpt u makkelijk zelf online, met onze online designer. Uw eigen unieke raamfolie binnen een paar klikken, met de mogelijkheid uw eigen ontwerp/afbeeldingen (.jpg, .png) toe te voegen. In een paar klikken ontwerp u makkelijk uw eigen raamfolie.

1. Voer de gewenste maat in en u ziet gelijk de prijs

2. Ontwerp het zelf

3. Plak het zelf

Hieronder kunt u gelijk aan de slag om uw eigen unieke statische raamfolie (wit of transparant, niet gezandstraald) te ontwerpen. Vul de maat in van de statisch hechtende raamfolie en u ziet gelijk de prijs. Vervolgens kunt u kiezen of de print/ontwerp op transparante of witte statische raamfolie wilt. Na betaling heeft u uw eigen unieke statisch hechtende raamfolie binnen een paar werkdagen in huis. Unieke statische raamfolie die perfect bij de gelegenheid (bijvoorbeeld een geboorte of sales event) en/of uw interieur/huisstijl past.

Doordat statisch hechtende raamfolie geen lijmgebruikt kunt u het makkelijk plaatsen en weer verwijderen van de ruit/spiegel. Statische stickers zijn aan beide kanten statisch hechtend. Scroll naar beneden om te zien hoe u uw eigen statisch hechtende raamfolie ontwerpt (zie de eerste video). Hoe u uw eigen unieke statische raamfolie aanbrengt (lees de instructies en bekijk de tweede video). En ziet u enkele afbeeldingen van statisch hechtende raamfolie. Vul de maat van de raamfolie in millimeters in.

Bedragen zijn zonder korting en excl. BTW.
Afmeting
Breedte:
mm
Hoogte:
mm
Selecteer Materiaal
Price: $

Statische Raamfolie zelf Ontwerpen

Lees hieronder de informatie die u kunt gebruiken bij het ontwerpen, bestellen en betalen van uw eigen statische raamfolie ontwerp.

STATISCHE RAAMFOLIE BESTELLEN

 1. Vul de afmeting in van de statische raamfolie. Let goed op! Dat u de afmetingen van uw raamfolie in millimeters invult. Bijv. 500 mm bij 500 mm, en NIET 50 cm bij 50 cm. Maximale grootte 1330 x 3500 mm (of 3500 x 1330mm). Wilt u een grotere afmeting dan raden wij raamfolie aan met een lijmlaag.
 2. Als u het raam heeft opgemeten trekt u, van de breedte en hoogte, 10mm (1cm) er van af. Hierdoor komt de raamfolie ‘zwevend’ in het raam. U heeft dan rondom 5mm ruimte tussen de raamfolie en het kozijn.
 3. Selecteer het gewenste materiaal. Witte of transparante statische raamfolie.
 4. Voor niet westerse teksten (Arabisch, Chinees, Sanskriet) kunt u ons een vector bestand toesturen in bijvoorbeeld .pdf (font opslaan als outline) of een Microsoft word document toesturen.
 5. Met GRATIS Spatel bij uw bestelling zodat u makkelijk de raam- of muursticker kunt aanwrijven.
 6. Wij berekenen € 3,99 verzendkosten voor het verzenden van uw bestelling raam- en/of muurstickers. Verzenden gebeurt via PostNL. Voor BE en DE zijn de verzendkosten € 5,99. Bedragen zijn excl. BTW.

STATISCHE RAAMFOLIE ONTWERPEN

 • U kunt uw eigen afbeeldingen (.jpg, .png) toevoegen door deze te uploaden.
 • Bij transparante raamfolie blijft alles wat wit is vrij van een opdruk/kleur (blijft dus transparant zonder opdruk).
 • Heeft u al een eigen ontwerp neem dan direct contact met ons op via het contactformulier rechtsboven.
 • Wilt u met uw eigen software (bijvoorbeeld Adobe Illustrator) aan de slag om zelf uw raamfolie te ontwerpen? Meer informatie leest u hier.

Hieronder staat een instructiefilm over hoe u uw eigen unieke statische raamfolie zelf online kunt ontwerpen. Snel en makkelijk.

STATISCHE RAAMFOLIE BETALEN

 • U betaalt per iDEAL, PayPal of bank/giro vooraf.
 • Bedragen hierboven zijn zonder korting.
 • Korting, 8% bij het bestellen van 2 producten, 15% bij 3 producten en 20% bij 4 of meer producten. 23%
  bij 5 raam-/muurfolie producten en 25% bij 6 producten en meer.

TECHNISCHE PROBLEMEN?

Zorg ervoor dat u een moderne webbrowser (Chrome, Firefox, Internet Explorer) gebruikt en dat dit een recente versie is. Zorg dat add-ons, extensions en plug-ins, zoals onder andere ad-block, ad-block-plus, ghostry, no-script, uitstaan. Ondervindt u dan nog problemen met de online designer dan kunt u het op onze dochter website proberen WindowDeco.nl. Mocht dat ook niet lukken. Dan kunt u ons een e-mail via contact (rechtsboven op de website) sturen samen met uw raamfolie en of muursticker wensen.

Statistische Raamfolie (Statisch hechtende raamfolie)

Statisch hechtende raamfolie zijn voornamelijk bedoelt voor tijdelijke bevestiging op ramen en spiegels. Enkel geschikt voor montage op normaal, glad en vlak glas. Dit materiaal is voornamelijk bedoelt voor montage indoor, in huizen, kantoren en winkels, voor de middellange termijn, op ramen en spiegels.

Wij raden het niet aan om dit materiaal op autoruiten te gebruiken. Wij raden het niet aan om statisch hechtende raamfolie langer dan een paar dagen buiten te gebruiken. Wij raden het niet aan om dit materiaal te gebruiken op niet normaal, glad en vlak glas. Niet geschikt voor frosted glas en/of gelamineerd glas (glas reeds voorzien van een film).

Statische raamfolie zijn ook wel bekend als statisch hechtende raamfolie. De statische raamfolie is aan beide kanten statisch hechtend.

Materiaal

Wit statisch hechtende raamfolie. Geschikt voor op normaal, vlak en glad glas (ramen en spiegels). Kan in/op vorm worden gesneden voor u (stuur ons een e-mail met uw wensen en bestanden). Als het moet opvallen is wit statisch hechtende raamfolie meestal aan te raden boven de transparante raamfolie. Blokkeert licht en inkijk. Geeft privacy en neemt de zon inval weg.

Transparante statisch hechtende raamfolie. Is ook geschikt voor zowel op ramen als spiegels. Veel gebruikt voor acties op spiegels. Eindresultaat is een transparante print op transparant materiaal. Blokkeert de lichtinval niet. Geeft dus geen privacy. Geschikt voor (zeer) subtiele reclame uitingen, belettering en versieringen. Moet het echt opvallen? Neem dat wit.

Hieronder staat een rij van enkele voorbeelden van statische raamstickers (statisch hechtende raamstickers). U kunt uw ontwerp/idee laten printen op wit en transparant statisch hechtende raamfolie.

Statische raamfolie, de vele mogelijkheden

Op het meest linker statisch hechtende raamfolie foto hieronder ziet u een statisch hechtende raamsticker op wit vinyl welke aan de binnenkant van het raam is geplakt. Op het midden voorbeeld ziet u een statisch hechtende raamsticker op wit vinyl die aan de buitenkant van het raam is geplakt. Op het meest rechter voorbeeld ziet u een statisch hechtende raamsticker op doorzichtig vinyl op een spiegel.

Bedrijven gebruiken statisch hechtende raamfolies bijvoorbeeld voor tijdelijke sales activiteiten, promoties en andere mededelingen van tijdelijke aard. Particulieren gebruiken statisch hechtende raamfolies vaak voor verjaardagen (hoera 1 jaar, kids, kindernaam, naam baby, nijntje), geboortes (kids, geboorte, baby, hoera 0 jaar, dolfijn, vogel, schaap), sinterklaas, communie en andere jubileums. Uw eigen idee in een ontwerp op maat.

Bij het aanbrengen/plakken van de statische raamfolie moet u er goed voor zorgen dat het raam geheel vrij is van vet, verf, silicone en ander vuil. Bij het verwijderen van de statische raamfolie blijven er geen lijm resten achter, omdat statische raamfolie simpelweg geen lijmlaag gebruikt voor de hechting.

De door ons geleverde statische raamfolie (witte variant/doorzichtige variant) heeft onder andere de volgende kenmerken:

 • Makkelijk zelf aanbrengen/plakken
 • Makkelijk zelf te ontwerpen
 • Makkelijk te verwijderen
 • Laat geen lijmresten achter
 • Hoge kwaliteit
 • Anti-inkijk, tegen inkijk, inkijkwerend (voor de witte vinyl variant)
 • Matig licht doorlatend en ondoorzichtig (voor de witte vinyl variant)
 • Privacy verhogend (voor de witte vinyl variant)
 • Lange levensduur

Statische Raamfolie aanbrengen

De statische raamfolie  is ook makkelijk aan te brengen, en te verwijderen. Heeft u vragen mbt statisch hechtende raamfolie dan zien wij deze graag tegemoet via het contactformulier rechtsboven. U kunt bijvoorbeeld het volgende aan uw statische raamfolie idee toevoegen:

 • zelf ontworpen logo’s en huisstijl in diverse kleuren
 • naam, huisnummer, adres, telefoonnummer
 • bloemen, planten en natuur afbeeldingen
 • Letters, teksten en naambord in diverse kleuren
 • foto’s, plaatjes, illustraties en andere bestanden
 • zelf ontworpen logo’s en huisstijl in diverse kleuren
 • naam, huisnummer, adres, telefoonnummer
 • bloemen, planten en natuur afbeeldingen
 • Letters, teksten en naambord in diverse kleuren
 • foto’s, plaatjes, illustraties en andere bestanden

Statische raamfolie is zeer geschikt voor tijdelijk events. Sales, promoties, verjaardagen en geboortes. Dus zeer geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Op de meest linker foto hieronder ziet u een voorbeeld van statische raamfolie met een geboorte sticker. Op de middelste foto hieronder ziet u een voorbeeld van statische raamfolie voor bedrijven en particulieren met een afbeelding van een geboorte sticker. Op de meest rechter foto hieronder ziet u een voorbeeld van statische raamfolie voor bedrijven en particulieren met een afbeelding van een verjaardagssticker.

U kunt de statische raamfolie (statisch hechtende raamfolie) makkelijk online bestellen in onze webshop. Ook is de raamfolie makkelijk te plakken, bevestigen of aanbrengen. Wij kunnen de raamfolie bedrukken met bloemen, decoraties, eigen ontwerp en teksten, foto’s, logos en letters, naam en huisnummer, strepen, camerabewaking en bewegwijzering, QR-codes, planten en natuur of naambord. Als dat gewenst is. Alles is mogelijk. Wij verzorgen al ruim 40 jaar raambelettering voor onze klanten. En zijn dus de raamfolie expert bij uitstek.