Plakfolie2022-08-23T13:04:17+00:00

Plakfolie zelf Ontwerpen, Bestellen en Kopen

Plakfolie zelf ontwerpen naar eigen idee op de gewenste maat. Makkelijk en snel uw eigen plakfolie en plakletters voor bijvoorbeeld op uw muur, raam, spiegel, meubel ontwerpen, was nog nooit zo snel en makkelijk. Door gebruik te maken van onze online ontwerper hieronder, kunt u snel en makkelijk uw eigen unieke plakfolie en plakletters ontwerpen. In een paar klikken ontwerp u makkelijk uw eigen raamfolie.

1. Voer de gewenste maat in en u ziet gelijk de prijs

2. Ontwerp het zelf

3. Plak het zelf

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van plakfolie (plakletters op muren en ramen) die u ter inspiratie kunt gebruiken.

De eerste video onder de designer, legt uit hoe u de designer kunt gebruiken. De tweede video laat zien hoe u snel en makkelijk uw eigen unieke plakfolie/plakletters aanbrengt. Verder vindt u veel informatie en foto’s over plakfolie op deze website. Heeft u al een vectorbestand, in .ai, .eps of .svg? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier rechtsboven op de website. Vul de maat van de raamfolie in millimeters in. En gebruik slechts 1 enkele kleur.

Bedragen zijn zonder korting en excl. BTW.
Afmeting
Breedte:
mm
Hoogte:
mm
Selecteer Materiaal
Price: $
Beantwoord de volgende vraag:

Lees hieronder de informatie die u kunt gebruiken bij het ontwerpen, bestellen en betalen van uw eigen plakfolie ontwerp.

BESTELLEN

 1. Vul de afmeting in van de plakfolie. Let goed op! Dat u de afmetingen van uw raamfolie in millimeters invult. Bijv. 500 mm bij 500 mm, en NIET 50 cm bij 50 cm. Maximale grootte 1180 x 3500 mm (3500x1180mm). Wilt u grotere plakletters/plakfolie/raamfolie bestellen neem dan contact met ons op via het contactformulier rechtsboven.
 2. Selecteer het gewenste materiaal (als dit mogelijk is).
 3. Geef aan of u de raamfolie aan de binnenkant of buitenkant wilt aanbrengen. Om ervoor te zorgen dat teksten aan de buitenkant van het raam leesbaar zijn (wordt het ontwerp in spiegelbeeld voor u gemaakt).
 4. Met GRATIS Spatel bij uw bestelling zodat u makkelijk de raam- of muursticker kunt aanwrijven.
 5. Wij berekenen € 4,99 aan verzendkosten voor NL. € 6,99 het verzenden van uw bestelling raam- en/of muurstickers naar BE/DE. Verzenden gebeurt via PostNL.

ONTWERPEN

 • Kies uit 1 van de 25 kleuren en goud en zilver. Gebruik enkel 1 kleur. Zie de kleurenkaart hieronder.
 • De voor- en achterkant van het materiaal hebben dezelfde kleur.
 • Heeft u al een eigen ontwerp neem dan direct contact met ons op via het contactformulier rechtsboven.
 • Wilt u met uw eigen software (bijvoorbeeld Adobe Illustrator) aan de slag om zelf uw raamfolie te ontwerpen? Meer informatie leest u hier.
 • Zie Aanleverspecificaties voor verdere informatie. Volg deze alstublieft anders kan uw ontwerp automatisch worden omgezet naar een  raamsticker (6).

Wat is niet mogelijk mbt het ontwerpen van uw eigen gekleurd vinyl?

 1. Voeg niet meer dan 250 elementen/objecten/karakters/letters/tekens toe. Wilt u meer elementen laten wegsnijden? En/of heeft u complexe ontwerpen met veel (kleine) elementen? Neem contact met ons op via de e-mail om te kijken of uw ontwerp mogelijk is.
 2. Gebuikt 1 kleur. Kunt u de kleur van uw upload niet veranderen? Laat ons dan een bericht achter tijdens het betalen op de check-out pagina.
 3. Voor niet westerse teksten (Arabisch, Chinees, Japans, Sanskriet, etc.) moet u een vector bestand uploaden. U kunt NIET de text met copy-past invoeren, dat gaat niet werken. Wel kunt u ons uw teksten toesturen als een Microsoft Word document via de e-mail.

Hieronder staat een instructiefilm over hoe u uw eigen unieke gesneden vinyl stickers zelf online kunt ontwerpen.

BETALEN

 • U betaalt per iDEAL, Bancontact/MisterCash, Credit/Debitcard, PayPal of bank vooraf.

TECHNISCHE PROBLEMEN?

Zorg ervoor dat u een moderne webbrowser (Chrome, Firefox, Internet Explorer) gebruikt en dat dit een recente versie is. Zorg dat add-ons, extensions en plug-ins, zoals onder andere ad-block, ad-block-plus, ghostry, no-script, uitstaan. Ondervindt u dan nog problemen met de online designer dan kunt u het op onze dochter website proberen WindowDeco.nl. Mocht dat ook niet lukken. Dan kunt u ons een e-mail via contact (rechtsboven op de website) sturen samen met uw raamfolie en of muursticker wensen.

Plakfolie (Plakletters) Gesneden Vinyl Stickers

De gesneden vinyl stickers (plakfolie) zijn makkelijk zelf te ontwerpen in de juiste maat met onze online ontwerper. Hieronder staan enkele voorbeelden van gewone gesneden vinyl stickers (plakletters, plakfolie) voor op ramen. U kunt uw ruit geheel of gedeeltelijk voorzien van  gesneden vinyl stickers. Ook kunt u er voor kiezen om uw gesneden vinyl sticker ontwerp te verdelen over meerdere raampartijen.

U kunt de gesneden vinyl stickers (plakletters, plakfolie) gemakkelijk met onze online ontwerper ontwerpen. Klink on de afbeelding hier onder om de gesneden vinyl stickers (plakletters, plakfolie) ontwerper te starten. Vervolgens kunt u uw eigen raamfolie ontwerp voorzien van borders, strepen en andere patronen en motieven. Wilt u zelf met Adobe Illustrator aan de slag, en het eindresultaat door emailen? Dan vindt u hier meer informatie. Uw eigen raamfolie idee op maat gesneden.

Wij kunnen de gesneden vinyl sticker (plakfolie, plakletters) in diverse kleuren en goud of zilver (beide metallic) voor u aanleveren.

Kleuren kaart vinyl

Kleuren kaart vinyl

De door ons geleverde gesneden vinyl sticker heeft onder andere de volgende kenmerken:

 • Makkelijk zelf aanbrengen/plakken
 • Makkelijk zelf te ontwerpen
 • Vinyl heeft dezelfde kleur aan beide kanten
 • Hoge kwaliteit
 • Anti-inkijk, tegen inkijk, inkijkwerend
 • Laat weinig licht door en bijna geheel ondoorzichtig
 • Privacy verhogend
 • Anti inbraak, inbraakwerend
 • Lange levensduur

De gesneden vinyl sticker (plakletters, plakfolie) is ook makkelijk aan te brengen. Heeft u vragen mbt gesneden vinyl stickers (plakletters, plakfolie) dan zien wij deze graag tegemoet via het contactformulier rechtsboven. Of neem contact met ons op via het contact formulier op deze website. U kunt het volgende aan uw gesneden vinyl sticker ontwerp toevoegen:

 • logos, letters en teksten in diverse kleuren
 • reclame uitingen en product informatie
 • eigen ontwerp en eigen teksten
 • dolfijn, schaap en vogels
 • decoraties, quotes en gedichte
 • internetadres en bewegwijzering
 • zelf ontworpen logo’s en huisstijl in diverse kleuren
 • naam, huisnummer, adres, telefoonnummer
 • bloemen, planten en natuur afbeeldingen
 • Letters, teksten en naambord in diverse kleuren
 • foto’s, plaatjes, illustraties en andere bestanden
 • strepen, patronen, glas-in-lood en motieven

Hier onder staat een instructie video, van hoe u gesneden vinyl stickers (plakletters, plakfolie) aanbrengt/plakt.

U kunt de plakfolie (gesneden vinyl stickers) makkelijk online bestellen in onze webshop. Ook is de plakfolie makkelijk te plakken, bevestigen of aanbrengen. Alles is mogelijk. Wij verzorgen al ruim 40 jaar raam, wand en muur belettering voor onze klanten. En zijn dus de plakfolie expert bij uitstek.