Raamfolie op maat2022-06-10T20:45:55+00:00

Raamfolie op maat

Raamfolie exact op maat met applicatietape (transfertape) en gratis spatel. Bestel uw hoogwaardige raamfolie (ook wel bekend als matglasfolie, zandstraalfolie, etchfolie, glasfolie) makkelijk en snel online bij PLAKhetZelf. Op deze webpagina kunt u uw raamfolie exact op maat bestellen. Raamfolie zonder ontwerp met applicatietape/transfertape.

De op maat gesneden raamfolie is voorzien van transfertape en een gratis spatel. Zodat u gelijk, makkelijk en snel uw raamfolie op maat kunt monteren.

Bent u opzoek naar raamfolie met een eigen ontwerp (tekst, logo, kader, etc.), dan kunt u hier terecht. Raamfolie met eigen idee ontwerpen.

Raamfolie op maat makkelijk en snel bestellen, aanbrengen en verwijderen

Uw raamfolie wordt exact op maat gesneden en van applicatie tape voorzien. U hoeft enkel en alleen de maat van de raamfolie in de online ontwerper in te vullen en te bestellen. De raamfolie arriveert vervolgens geheel compleet. U kunt de raamfolie direct aanbrengen. U heeft geen extra gereedschap nodig. U hoeft enkel de raamfolie op de ruit te wrijven.

Raamfolie exact op maat. De raamfolie is zelf makkelijk aan te brengen/plakken na het bekijken van onze informatieve instructiefilms. Zie hier, raamfolie aanbrengen. Voor het plakken van de raamfolie eerst goed de instructies lezen en de video bekijken. Daar bespaard u later, tijdens het aanbrengen, veel tijd mee.

De raamfolie is van hoge professionele kwaliteit en zal dus lang meegaan. De raamfolie is zowel aan de binnenkant als de buitenkant van het raam te bevestigen, ook op HR++ glas. De raamfolie is volledig weerbestendig. Door de bubble-free lijmstructuur is deze makkelijk zelf aan te brengen, zonder water. De hoge kwaliteit van de raamfolie zorgt er ook voor dat de raamfolie zelfs na vele jaren nog makkelijk en snel van het raam te verwijderen is (wel eerst verwarmen met een föhn). Zonder dat er lijm achterblijft en het vinyl in vele stukken scheurt.

Raamfolie op maat bestellen

Met onze online designer kunt u makkelijk en snel uw raamfolie exact op maat bestellen. Vul de gewenste maat in millimeter in, in de online raamfolie ontwerper hieronder, en u ziet gelijk de prijs, excl. korting, verzendkosten en BTW. Vul GEEN teksten in, deze worden NIET gesneden. Wilt u raamfolie met teksten, etc., bestellen dat doet u hier.

Bedragen zijn zonder korting en excl. BTW.
Afmeting
Breedte:
mm
Hoogte:
mm
Selecteer Materiaal
Price: $

Raamfolie op maat bestellen

Hier kunt u uw raamfolie/glasfolie op maat bestellen. Met applicatietape/transfertape voor een makkelijke en snelle montage. Raamfolie zonder ontwerp.

  1. LET OP! Dat u de afmetingen van uw raamfolie in millimeters invult. Bijv. 800 mm bij 800 mm, en NIET 80 cm bij 80 cm.
  2. Selecteer het materiaal dat u zoekt de grijze gesneden raamfolie/glasfolie (1) of de witte full colour raamfolie/glasfolie (2)

Heeft u gesneden raamfolie (1) met eigen ontwerp besteld. Dan kunt u hierboven gesneden raamfolie zonder ontwerp bestellen. Zodat deze perfect bij uw gesneden raamfolie met ontwerp aansluit. Maximale afmeting is 1480 x 3500 mm (of 3500 x 1480mm) van 1 stuk gesneden raamfolie (1). Wilt u grotere raamfolies bestellen neem dan contact met ons op via het contactformulier rechtsboven op de website of via het e-mailadres boven aan de website.

Heeft u bedrukte full colour raamfolie (2) met eigen ontwerp besteld? Bestel dan de raamfolie full colour variant. Zodat de raamfolie bij uw full colour raamfolie aansluit. Maximale afmeting 1330 x 3500 mm (of 1330x3500mm). Wilt u grotere raamfolies bestellen neem dan contact met ons op via het contactformulier rechtsboven.

Raamfolie op maat met korting

Bij elke bestelling van raamfolie op maat krijgt u een GRATIS spatel. En lage verzendkosten (NL €3,99, BE 5,99, excl. BTW).

De korting die u krijgt over deze producten is als volgt, met betrekking tot uw vinyl/folie bestelling. 8% korting bij 2 bestelde vinyl/folie artikelen. 15% korting bij 3. 20% korting bij 4. 23% korting bij 5. En 25% 6 of meer bestelde producten.

Raamfolie op maat aanbrengen/plakken

De raamfolie is zelf makkelijk aan te brengen/plakken na het bekijken van onze informatieve instructiefilms. Zie hier, raamfolie aanbrengen. Hieronder ziet u een voorbeeld van één van onze informatieve instructie films voor het aanbrengen van op maat gemaakte raamfolie.

Raamfolie op maat naar eigen idee

Bent u op zoek naar raamfolie naar eigen idee, zoals de voorbeelden hieronder, dan kunt u hier terecht. Raamfolie met eigen idee ontwerpen.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van gesneden raamfolie naar eigen idee. Raamfolie met uw eigen unieke ontwerp, teksten, logo, kaders, etc.