Raamfolie glas in lood2022-06-10T21:06:45+00:00

Raamfolie glas in lood

Raamfolie glas in lood zelf ontwerpen en aanbrengen. Was nog nooit zo gemakkelijk. Met behulp van onze online design software kunt u makkelijk en snel uw raamfolie glas-in-lood online ontwerpen, en/of uw eigen afbeeldingen/ontwerpen toevoegen. Selecteer het type raamfolie waar op u uw raamfolie glas in lood wilt printen/bedrukken en ontwerp uw eigen unieke glas in lood raamfolie. Hieronder staan enkele voorbeelden van moderne en klassieke raamfolie glas-in-lood ideeën.

Raamfolie glas in lood is ook makkelijk aan te brengen aangezien wij bubble free raamfolie gebruiken. Zodat u makkelijk plakt zonder bellen of blazen. Bekijk de informatieve plak video’s en volg de instructies, deze vindt u op de webpagina plakinstructies.

Raamfolie glas-in-lood (glas in lood folie, glas in lood raamdecoratie) worden vaak geprint op (1) frosted raamfolie (glasfolie) of (2) transparante raamfolie.

Raamfolie, full colour, ontwerpen , bestellen

Glas-in-lood  Bedrukte Raamfolie

Ontwerp en bestel glas-in-lood raamfolie op bedrukte raamfolie (glasfolie/etchfolie).

transparante raamfolie, ontwerpen, bestellen, kopen

Transparante Glas-in-lood raamfolie

Glas-in-lood raamfolie op transparante raamfolie ontwerpen en bestellen.

Echter is het ook mogelijk uw glas-in-lood ontwerp op een andere soort raamfolie te drukken/printen. Bijvoorbeeld transparante statische raamfolie.

A. Raamfolie glas in lood op glasfolie (full colour raamfolie)

Hieronder ziet u een aantal foto’s van een raamfolie glas in lood (glas in lood folie, glas in lood raamdecoratie) ontwerp (modern glas-in-lood ontwerp), op (1) frosted raamfolie. Op de 8 foto’s hieronder ziet u beide kanten van het raam. Eerst 3 foto’s met aan de voorkant van het glas de raamfolie erop, dan 5 foto’s waar de raamfolie achter het glas van het raam zit.

B. Raamfolie glas in lood op transparante raamfolie

Hieronder ziet u een aantal foto’s van een raamfolie glas in lood (glas in lood folie, glas in lood raamdecoratie) ontwerp (traditioneel glas-in-lood ontwerp), op (2) transparante raamfolie. Op de 8 foto’s hieronder ziet u beide kanten van het raam. Eerst 5 foto’s met aan de voorkant van het glas de raamfolie erop, dan 3 foto’s waar de raamfolie achter het glas van het raam zit.

Glas in Lood Raamfolie Voorbeelden

Hieronder staan nog eens 8 voorbeelden van glas-in-lood raamfolie.

A. Raamfolie glas in lood (glas in lood folie, glas in lood raamdecoratie) – Op bedrukte full colour glasfolie

Raamfolie glas in lood (glas in lood folie, glas in lood raamdecoratie) kan geprint worden op frosted raamfolie. Op de video hieronder ziet u hoe u frosted raamfolie (raamfolie glas in lood, glas in lood folie, glas in lood raamdecoratie) aanbrengt/plakt. U kunt hier ook goed zien hoe het eind resultaat er uit ziet en hoe transparant de raamfolie is.

Frosted raamfolie laat licht door maar gaat inkijk tegen (anti-inkijk, privacy folie). Frosted raamfolie is bubble free en dus makkelijk aan te brengen, te plakken. Zo krijg u een raamfolie glas in lood (glas in lood folie, glas in lood raamdecoratie) eindresultaat waardoor wel licht komt maar geen inkijk.

Nog nooit was raamfolie zo multifunctioneel. Voor grotere aantallen full colour raamfolies kunnen wij het ontwerpen en/of aanbrengen van de raamfolies ook voor u verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier rechtsboven voor meer informatie mbt full colour raamfolie. Alles is mogelijk. Klik op de afbeelding hieronder om uw glas-in-lood raamfolie op glasfolie (full colour raamfolie) te laten printen/drukken.

Full Colour Raamfolie

U kunt  ook met uw eigen software (zoals bijvoorbeeld Adobe Illustrator of Corel CorelDraw, of open source pakketen als GIMP en Inkscape) aan de slag en het eindresultaat (.jpg, .png) toevoegen aan onze online ontwerper.

B. Raamfolie glas in lood (glas in lood folie, glas in lood raamdecoratie) – Op transparante raamfolie

Raamfolie glas in lood (glas in lood folie, glas in lood raamdecoratie) kan geprint worden op transparante raamfolie. Op de video hieronder ziet u hoe u transparante raamfolie (raamfolie glas in lood, glas in lood folie, glas in lood raamdecoratie) aanbrengt/plakt. U kunt hier ook goed zien hoe het eind resultaat er uit ziet en hoe transparant de raamfolie is.

Transparante raamfolie laat zowel licht door als inkijk. Transparante raamfolie is niet inkijkwerend. Transparante raamfolie is bubble free en dus makkelijk aan te brengen, te plakken. Zo krijg u een raamfolie glas in lood (glas in lood folie, glas in lood raamdecoratie) eindresultaat wat zowel licht doorlaat als inkijk.

Ook is het leuk om uw huisstijl, slogan op moderne, creatieve en/of kunstzinnige manier terug te laten komen. Ontwerpen, bestellen en kopen. Snel en simpel. Klink op de afbeelding hieronder om uw eigen transparante raamfolie naar eigen idee te ontwerpen in de door u gewenste maat. Klik op de afbeelding hieronder om uw glas-in-lood raamfolie op transparante raamfolie te laten printen/drukken.

Transparante Raamfolie

U kunt  ook met uw eigen software (zoals bijvoorbeeld Adobe Illustrator of Corel CorelDraw, of open source pakketen als GIMP en Inkscape) aan de slag en het eindresultaat (.jpg, .png) toevoegen aan onze online ontwerper.

U kunt de raamfolie makkelijk online bestellen in onze webshop. Ook is de raamfolie makkelijk te plakken, bevestigen of aanbrengen. Wij kunnen de raamfolie bedrukken met bloemen, decoraties, eigen ontwerp en teksten, foto’s, logos en letters, naam en huisnummer, strepen, camerabewaking en bewegwijzering, planten en natuur of naambord. Als dat gewenst is. Alles is mogelijk. Wij verzorgen al ruim 40 jaar raambelettering voor onze klanten. En zijn dus de raamfolie expert bij uitstek.