One way vision raamfolie (Geperforeerde raamfolie)2022-09-02T09:30:20+00:00

One way vision raamfolie (Geperforeerde raamfolie)

One way vision Raamfolie (Geperforeerde raamfolie). Ontwerp uw eigen unieke one-way vision raamfolie. Leverbaar in elk aantal, maat en vorm. Voor bedrijven en particulieren. In een paar klikken ontwerp u makkelijk uw eigen one-way raamfolie met onze online ontwerper.

1. Voer de gewenste maat in en u ziet gelijk de prijs

2. Ontwerp het zelf

3. Plak het zelf

Heeft u een groot aantal one-way vision raamfolies nodig (voor permanent of promotie) of een niet-rechthoekige one-way vision folies? Neem dan contact met ons op via de e-mail voor een geperforeerde raamfolie offerte op maat. One-way raamfolie naar eigen idee, in de vorm en kleur die u wilt.

 • Geperforeerde raamfolie (7), hoe wel te gebruiken, donkere achtergrond, donkere binnenkant
 • One-way vision raamfolie (7), reclame, vormgesneden, anti-inkijk
 • One-way vision raamfolie (7), vormgesneden, groot aantal
 • One way vision (7), woonkamer, anti-inkijk, gedeeltelijke privacy
 • Raamfolie one-way vision, autoreclame
 • Geperforeerde raamfolie (7), hoe wel te gebruiken, donkere achtergrond, donkere binnenkant
 • One-way vision raamfolie (7), autoreclame, autobelettering, contour gesneden, close-up

1. Voer de afmeting van uw One-way vision raamfolie

Hieronder kunt uw zelf uw eigen unieke one-way vision raamfolie (geperforeerde witte folie) ontwerpen met behulp van de online ontwerper. En uw eigen afbeeldingen/ontwerpen toevoegen mbv de “Ontwerp toevoegen” knop. Let op! Vul de afmeting van uw one-way vision raamfolie in millimeters in. De one-way vision raamfolie wordt enkel aan de buitenkant geplakt (is dus niet in spiegelbeeld leverbaar).

Wij raden het aan om uw PC/MAC of uw tablet in landschap formaat te gebruiken, voor het ontwerpen met de online designer. Bekijk ook eerst de instructie video onder de online designer voor meer informatie over hoe u de ontwerp designer gebruikt om uw eigen geperforeerde raamsticker te ontwerpen.

Bedragen zijn zonder korting en excl. BTW.
Afmeting
Breedte:
mm
Hoogte:
mm
Selecteer Materiaal
Price: $

2. Ontwerp het zelf. One-way vision Raamfolie Ontwerpen

Lees hieronder de informatie die u kunt gebruiken bij het ontwerpen en bestellen van uw eigen unieke one-way vision raamfolie.

A. ONTWERPEN

 • Als u uw raam/glas heeft opgemeten trekt u er 10mm (1cm) vanaf, van zowel de breedte als de hoogte. Hierdoor komt de raamfolie ‘zwevend’ in het raam. U heeft dan rondom 5mm ruimte tussen de raamsticker en het kozijn. Wordt de one-way vision raamfolie een stuk kleiner dan het raam/glas zelf, dan hoeft u dit natuurlijk niet te doen.
 • Vul de afmeting in van de raamfolie. Let goed op! Dat u de afmetingen van uw one-way vision folie in millimeters invult. Bijv. 500 mm bij 500 mm, en NIET 50 cm bij 50 cm. Maximale grootte 1330 x 3500 mm (3500x1330mm). Wilt u grotere raamfolies met one-way vision stickers bestellen neem dan contact met ons op via het contactformulier rechtsboven. Wilt u niet rechthoekige one-way vision sticker neem hiervoor ook direct contact met ons op.
 • U kunt uw eigen afbeeldingen en ontwerpen toevoegen door deze te uploaden met behulp van de “Ontwerp toevoegen”.
 • Wilt u met uw eigen software (bijvoorbeeld Adobe Illustrator of Photoshop) aan de slag om zelf uw one-way vision raamfolie (Geperforeerde raamfolie) te ontwerpen? Meer informatie leest u hier.
 • Doordat er gaatjes in de raamfolie zitten die dus geen kleur van de print bevatten. Is het ook verstandig, indien gewenst (als raamfolie/reclame moet goed opvallen), om de saturation op te krikken met 20 tot 40%. Ook is het verstandig om de one-way raamfolie geheel te voorzien van een “druk” ontwerp, zodat de raamfolie/print de aandacht trekt. En dus inkijk (doorkijk van buitenaf) tegengaat.

Hieronder staat een instructievideo van hoe u onze online software kunt gebruiken bij het ontwerpen van uw eigen raamfolie (one-way vision, geperforeerde raamfolie). Klik rechtsonder in de instructievideo om deze youtube video groot op uw scherm af te spelen.

B. MATERIAAL INFORMATIE – One-way vision raamfolie

 • Professionele kwaliteit

 • Water- en weerbestendig

 • Bubble- free makkelijk zelf monteren

 • Geschikt voor HR++ glas

 • Geleverd met transfertape

 • Geen extra gereedschap nodig

 • Houdt 50% zon tegen

 • Maakt zon minder fel

 • Goed te verwijderen

 • Beschadigd het glas niet

 • Geeft privacy

 • Anti-inbraak

De one way vision window film (raamfolie met gaatjes) wordt vaak gebruikt om inkijk (doorkijk van buitenaf/voorkant) te beperken. Het materiaal geeft gedeeltelijke privacy, voornamelijk overdag, als het binnen een stuk donkerder is dan buiten. De one-way vision raamfolie werkt primair als de ruimte achter de print (aan de binnenkant) een stuk donkerder is dan de ruimte aan de voorkant (buitenkant) van de print. Ook is het verstandig om de one-way raamfolie geheel te voorzien van een “druk” ontwerp, zodat de raamfolie/print de aandacht trekt. En dus inkijk (doorkijk van buitenaf) maximaal tegengaat.

Dus om het beste effect te krijgen (inkijk blokkeren) moet er rekening worden gehouden met 2 dingen; 

-1- Ontwerp een bizzy/druk ontwerp voor voorop de one-way vision raamfolie wat het oog trekt, en

-2- zorg dat het achter de one-way vision raamfolie zo donker mogelijk is en voor de one-way vision raamfolie zo licht mogelijk.

De one-way vision raamfolie is semi-permanente folie voor de korte en middellange termijn, ideaal voor gevelreclame en gevelverfraaiing toepassingen aan de buitengevel van uw bedrijf en/of woning. One-way vision raamfolie is ideaal om op grootschalig formaat -kortstondige- events (sales, opening, jubileum, verjaardag) te promoten.

De one-way vision raamfolie blokkeert ongeveer 40% van het binnenkomende licht. Ook geschikt voor het plakken op HR++ glas. De raamfolie zal het glas niet beschadigen. Plak de geperforeerde raamfolie enkel op normaal vlak en glad glas.

De one-way vision folie wordt enkel aan de buitenkant geplakt (wordt niet in spiegelbeeld geleverd). De two-way vision raamfolie (8) wordt wel voornamelijk aan de binnenkant gemonteerd (kan wel in spiegelbeeld worden geleverd). De gaatjes raamfolie wordt geleverd voorzien van applicatietape/transfertape voor snelle makkelijke montage, zodat de print/ontwerp/bedrukking niet wordt beschadigd tijdens het plakken.

Doordat er gaatjes in de raamfolie zitten die dus geen kleur van de print bevatten. Is het ook verstandig, indien gewenst (raamfolie/reclame moet goed opvallen), om de saturation op te krikken met 20 tot 40%.

Bij deze geperforeerde one-way vision raamfolie is de print/ontwerp/bedrukking enkel aan de voorkant zichtbaar. De achterkant van dit materiaal is zwart (zicht binnenkant is zwart met gaatjes). Bij de two-way vision raamfolie (8) waar het materiaal zelf lichtdoorlatend is (glasfolie ipv witte folie) is de print/ontwerp/bedrukking aan beide kanten zichtbaar.

Aan de buitenkant van panden wordt meestal de one-way vision raamfolie aangebracht, binnenin panden wordt meestal de two-way vision raamfolie gemonteerd. Maar de one-way vision raamfolie houdt wel een stuk meer inkomend licht tegen tov de two-way vision glasfolie film. De two-way vision film kan zowel aan de binnenkant als buitenkant worden gemonteerd en kan vanuit achteren worden verlicht. De two-way vision glasfolie film verandert dan in de avond in een lichtwand, dat kan de one-way vision film niet. De two-way vision is aan de buitenkant gedurende overdag minder zichtbaar dan de one-way vision. De achterkant van de one way vision is zwart. De two-way vision laat de bedrukking aan beide kanten zien.

Voor badkamers/behandelkamers (complete privacy) raden wij gesneden raamfolie (1) of bedrukte raamfolie (2) aan en geen one-way vision of two-way vision (8) raamfolie. Enkel geschikt voor montage op vlakke autoruiten. Tevens, adviseren we, om de ruitenwisser van de autoruit niet meer te gebruiken na montage van de one-way vision raamfolie.

C. BESTELLEN

 • Met GRATIS vilt spatel bij uw bestelling zodat u makkelijk de folie kunt aanwrijven. U heeft geen extra gereedschap nodig.
 • De levertijd is ongeveer 2 tot 7 werkdagen, na de ontvangst van uw betaling. Omdat o.a. de prints minimaal 48 uur moeten drogen voordat deze kunnen worden verwerkt. Gesneden raamfolie wordt over het algemeen binnen 3 werkdagen verzonden, na de ontvangst van uw betaling.
 • Verzendkosten in Nederland bedragen € 3,99. Voor de andere landen zijn de verzendkosten vanaf € 5,99 DE, BE (zie de betaalpagina voor meer informatie mbt de verzendkosten van uw raamfolie). Dit is incl. GRATIS spatel en kosten voor betaling (iDeal, Mistercash en overboeken). Excl. BTW.
 • Wij kunnen uw bestelling/glasfolie wereldwijd verzenden.
 • Voor de verzending van uw raamfolie maken wij gebruik van PostNL. Gebruik de PostNL app om uw glasfolie/raamfolie bestelling te volgen.
 • De raamfolie wordt in een stevige doos naar u verzonden.
 • Bij een beschadigde verpakking moet u de verzending weigeren.

D. BETALEN

 • U betaalt per iDEAL, PayPal, Creditcard, Mistercash/Bancontact of bank/giro vooraf.
 • Bedragen hierboven zijn zonder korting en BTW. Als u meerdere producten besteld gaat hier de korting nog vanaf.
 • De korting bedraagt, 8% bij het bestellen van 2 producten, 15% bij 3 producten, 20% bij 4 producten, 23% bij 5 producten en 25% bij 6 of meer raamfolie producten.

Meer informatie vindt u hier.

TECHNISCHE PROBLEMEN?

Zorg ervoor dat u een moderne webbrowser (Chrome, Edge, Firefox, Safari) gebruikt en dat dit een recente versie is. Zorg dat add-ons, extensions en plug-ins, zoals onder andere ad-block, ad-block-plus, ghostry, no-script, uitstaan. Ondervindt u dan nog problemen met de online designer dan kunt u het op onze dochter website proberen WindowDeco.nl. Mocht dat ook niet lukken. Dan kunt u ons een e-mail via contact (rechtsboven op de website) sturen samen met uw raamfolie en of muursticker wensen.

3. Plak het zelf. Geperforeerde Raamfolie

De one-way vision raamfolie komt met gratis vilt spatel, zodat u makkelijk en snel de folie kunt aanwrijven. U heeft geen extra gereedschap nodig. U kunt gelijk met het plakken beginnen.

Door de unieke lijmstructuur is de one-way-vision raamfolie makkelijk zelf te monteren. Lees altijd eerst de algemene instructies en daarna de algemene informatie raamfolie plakken. Voor de meest up-to-date informatie over het plakken van van uw eigen unieke one-way-vision folie vind u hier.

 • Maak eerst de ondergrond HEEL goed schoon voordat u uw geperforeerde raamfolie gaat aanbrengen. Maak de ondergrond goed vrij van vet, verf, silicone en stof. Als er vuil achterblijft zult u dat altijd blijven zien. En zal de levensduur nadelig beïnvloeden.
 • Wrijf met de spatel het applicatietape/transfertape (het lijmpapier wat voorop de raamfolie zit) nogmaals aan, voordat u de raamfolie gaat aanbrengen. Leg de geperforeerde raamfolie hiervoor op een vlakke ondergrond.
 • Verwijder het rugpapier achterop de raamfolie voordat u de raamfolie gaat aanbrengen. Het rugpapier bestaat vaak uit 2 lagen bij de one-way vision raamfolie, een transparante laag en een witte laag met gaatjes erin. Deze kunt u tegelijkertijd verwijderen. Na het verwijderen komt de zwarte lijmlaag tevoorschijn.
 • Plaats de raamfolie met applicatietape waar u de raamfolie wilt aanbrengen.
 • Wrijf de raamfolie met applicatie met de spatel aan. Begin met het aanbrengen van de raamfolie in het midden en werk eerst naar rechts en dan vanuit het midden naar links. Hou hierbij de raamfolie iets boven het raamoppervlak (een paar centimeter boven het glas laten zweven).
 • Gebruik twee personen. Één die wrijft en één die de raamfolie boven het glas laat zweven.
 • Kijk aan de andere zijde van het raam of u nog luchtblazen ziet, na het aanbrengen van de raamfolie. Wrijf deze weg met uw spatel.
 • Laat de One-way vision raamfolie een paar uur rusten nadat u de raamfolie heeft aangebracht. Zodat de hechting optimaal is met de ruit. Verwijder daarna de applicatietape van de raamfolie.

U kunt onder andere het volgende aan het ontwerp van uw one-way vision window film toevoegen.

 • bedrijfslogo en huisstijl
 • letters, teksten, naam, naambord
 • reclameuitingen en productinformatie
 • foto’s, afbeeldingen en producten
 • QR-codes en slogans
 • eigen ontwerp, eigen teksten en zelf ontworpen logo’s
 • quotes, recepten en gedichten
 • logos, letters en teksten
 • strepen, patronen en motieven

Voorbeeld van Raamfolie met One-way vision

De one way vision raamfolie (geperforeerde raamfolie) is beprintbaar en kan in elke grote, vorm en aantal worden geleverd. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier rechtsboven op de website.

Voorbeelden en Foto’s van One-way vision Raamfolie

Hieronder staan een groot aantal voorbeelden van afbeeldingen, ontwerpen en foto’s van geperforeerde raamfolie.

2018-08-14T16:28:34+00:00

Raamfolie met gaatjes (7), voorkant, buitenaanzicht, meerdere ramen, anti-inkijk, privacy

Raamfolie met gaatjes (7), voorkant, buitenaanzicht, meerdere ramen, anti-inkijk, privacy Raamfolie met gaatjes (7), voorkant, buitenaanzicht, meerdere ramen, anti-inkijk, privacy Geperforeerde raamfolie met eigen ontwerp of design. Ontwerpt u hier makkelijk en snel online. U [...]

2021-01-12T15:14:23+00:00

Raamfolie met gaatjes (7), voorkant, buitenaanzicht, meerdere ramen

Raamfolie met gaatjes (7), voorkant, buitenaanzicht, meerdere ramen Raamfolie met gaatjes (7), voorkant, buitenaanzicht, meerdere ramen Geperforeerde raamfolie met eigen ontwerp of design. Ontwerpt u hier makkelijk en snel online. U kunt de raamfolie makkelijk [...]

2018-08-14T16:17:48+00:00

Raamfolie met gaatjes (7), achterkant, binnenaanzicht

Raamfolie met gaatjes (7), achterkant, binnenaanzicht Raamfolie met gaatjes (7), achterkant, binnenaanzicht Geperforeerde raamfolie met eigen ontwerp of design. Ontwerpt u hier makkelijk en snel online. U kunt de raamfolie makkelijk en snel zelf online [...]

2018-08-14T16:12:20+00:00

Folie met gaatjes (7), kantoorgebouw, groot, meerdere ramen

Folie met gaatjes (7), kantoorgebouw, groot, meerdere ramen Folie met gaatjes (7), kantoorgebouw, groot, meerdere ramen Geperforeerde raamfolie met eigen ontwerp of design. Ontwerpt u hier makkelijk en snel online. U kunt de raamfolie makkelijk [...]

2018-08-14T15:58:24+00:00

Raamfolie met gaatjes (7), voorkant, buitenaanzicht, anti-inkijk, privacy

Raamfolie met gaatjes (7), voorkant, buitenaanzicht, anti-inkijk, privacy Raamfolie met gaatjes (7), voorkant, buitenaanzicht, anti-inkijk, privacy Geperforeerde raamfolie met eigen ontwerp of design. Ontwerpt u hier makkelijk en snel online. U kunt de raamfolie makkelijk [...]

2018-08-14T15:51:02+00:00

Raamfolie met gaatjes (7), voorkant, buitenaanzicht

Raamfolie met gaatjes (7), voorkant, buitenaanzicht Raamfolie met gaatjes (7), voorkant, buitenaanzicht Geperforeerde raamfolie met eigen ontwerp of design. Ontwerpt u hier makkelijk en snel online. U kunt de raamfolie makkelijk en snel zelf online [...]