Two-way vision Raamfolie2022-06-10T19:30:23+00:00

Two-way vision raamfolie (geperforeerde raamfolie) zelf ontwerpen

Two-way vision raamfolie (geperforeerde glasfolie) makkelijk en snel zelf online ontwerpen. Dat doet u met onze online ontwerper. Uw eigen unieke raamfolie in de door u gewenste maat. In een paar klikken ontwerp u snel en makkelijk uw eigen raamfolie.

1. Voer de gewenste maat in en u ziet gelijk de prijs

2. Ontwerp het zelf

3. Plak het zelf

Hieronder staan enkele voorbeelden van de two-way vision raamfolie. Bij deze geperforeerde two-way vision raamfolie is de print (het ontwerp) aan beide kanten zichtbaar. Bij de one-way vision is de print aan 1 kant zichtbaar. In tegenstelling tot de one-way vision raamfolie (waar het materiaal zelf niet lichtdoorlatend is), is de two-way vision raamfolie zelf dus wel lichtdoorlatend (geperforeerde raamfolie).

1. Voer de maat in van uw geperforeerde glasfolie

Vul de afmeting van de raamfolie in millimeters in. In de online ontwerper, hier beneden. U kunt ook uw eigen design uploaden of creëren in de online ontwerper. Voeg bijvoorbeeld uw naam, bedrijfslogo en adresgegevens toe aan het ontwerp. Voeg een kader/border toe en andere objecten en u heeft binnen een handomdraai uw eigen unieke raamfolie. Unieke two-way vision raamfolie opmaat die prefect bij uw smaak, pand en/of huisstijl past.

Wij raden u aan om eerst de video onder onze online ontwerper te bekijken. Deze laat zien hoe u met behulp van de online ontwerper uw eigen unieke gesneden raamfolie ontwerpt. Wij raden het aan om uw muursticker te ontwerpen op de PC/MAC of op een tablet in landschap stand.

Bedragen zijn zonder korting en excl. BTW.
Afmeting
Breedte:
mm
Hoogte:
mm
Selecteer Materiaal
Price: $
Beantwoord de volgende vraag:

 2. Ontwerp het zelf. Geperforeerde raamfolie op maat

De two-way vision raamfolie is van professionele kwaliteit met een mooi gezandstraald effect en volledig water- en weerbestendig. Ook geschikt voor het plakken op HR++ glas. De two-way vision raamfolie/glasfolie geeft maar gedeeltelijke privacy, en beperkt de inkijk/doorkijk enigzins. Bij deze geperforeerde two-way vision raamfolie is de print (het ontwerp) aan beide kanten zichtbaar.

INSTRUCTIEVIDEO GESNEDEN RAAMFOLIE ONTWERPEN

Hieronder staat een instructiefilm van hoe u geperforeerde glasfolie zelf online ontwerpt met onze online designer.

TECHNISCHE PROBLEMEN?

Zorg ervoor dat u een moderne webbrowser (Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Microsoft Edge) gebruikt en dat dit een recente versie is. Zorg dat add-ons, extensions en plug-ins, zoals onder andere ad-block, ad-block-plus, ghostry, no-script, uitstaan. Ondervindt u dan nog problemen met de online designer dan kunt u het op onze dochter website proberen WindowDeco.nl. Mocht dat ook niet lukken. Dan kunt u ons een e-mail via contact (rechtsboven op de website) sturen samen met uw raamfolie wensen.

A. ONTWERPEN

 1. Meet uw raam op. Als u het raam heeft opgemeten trekt u, van de breedte en hoogte, 10mm (1cm) er van af. Hierdoor komt de rechthoekige raamfolie ‘zwevend’ in het raam. U heeft dan rondom 5mm ruimte tussen de raamfolie en het kozijn. Wordt de raamfolie een stuk kleiner dan het raam/glas zelf, dan hoeft u dit natuurlijk niet te doen.
 2. Vul de afmeting in van de raamfolie. Let goed op! Dat u de afmetingen van uw rechthoekige raamfolie in millimeters invult. Bijv. 500 mm bij 500 mm, en NIET 50 cm bij 50 cm. Maximale grootte 1330 x 3500 mm (3500 x 1330mm).
 3. Wilt u grotere raamfolies of niet rechthoekige raamfolies bestellen neem dan contact met ons op via het contactformulier rechtsboven op de website of via het e-mailadres boven aan de website.
 4. Geef aan of u de two-way vision raamfolie aan de binnenkant of buitenkant wilt aanbrengen (beantwoordt de vraag onder de designer, in de kleur magenta). Om ervoor te zorgen dat teksten aan de buitenkant van het raam leesbaar zijn, bij montage aan de binnenkant, wordt het ontwerp in spiegelbeeld voor u gemaakt.
 5. Heeft u al een eigen ontwerp? Dan kunt u dit via de knop “Ontwerp toevoegen” uploaden. Zie aanleverspecificaties.
 6. Wilt u met uw eigen software (bijvoorbeeld Adobe Illustrator) aan de slag om zelf uw raamfolie te ontwerpen? Meer informatie leest u hier.
 7. Voor niet westerse teksten (Arabisch, Chinees, Sanskriet) kunt u ons een vector bestand toesturen in bijvoorbeeld .pdf (font opslaan als outline) of een Microsoft word document toesturen.

B. MATERIAAL INFORMATIE

 • Professionele kwaliteit

 • Mooi gezandstraald effect

 • Water- en weerbestendig

 • Lange buitenlevensduur

 • Bubble- free makkelijk zelf monteren

 • Geschikt voor HR++ glas

 • Geen extra gereedschap nodig

 • Houdt weinig zon tegen

 • Verspreidt zonlicht, maakt zon minder fel

 • Goed te verwijderen

 • Beschadigd het glas niet

 • Anti-inbraak

 • Geleverd met transfertape

De two-way vision raamfolie is van professionele kwaliteit met een mooi gezandstraald effect en volledig water- en weerbestendig voor een extra lange buitenlevensduur. Two-way vision raamfolie wordt meestal binnen gebruikt/geplakt en niet buiten. Waar de (7) one-way vision raamfolie enkel aan de buitenkant wordt geplakt. De one-way vision is geschikt voor (reclame) doeleinden aan de buitenkant van een gebouw/auto. De two-way vision is geschikt voor subtiele (reclame) uitingen binnen middenin een gebouw.

Het materiaal laat het licht nagenoeg volledig door. Het materiaal zelf heeft een licht grijze, witachtige, kleur. De unieke bubble-free lijmlaag zorg voor een makkelijke en snelle montage en een mooi eindresultaat. Ook geschikt voor het plakken op HR++ glas. De raamfolie zal het glas niet beschadigen. Plak de geperforeerde raamfolie enkel op normaal vlak en glad glas.

De geperforeerde glasfolie geeft gedeeltelijke privacy, en beperkt de inkijk/doorkijk. Geeft dus geen volledige privacy en is dus niet geschikt voor (behandelkamers of badkamers).

Bij deze geperforeerde two-way vision raamfolie is de print (het ontwerp) aan beide kanten zichtbaar. Bij de (7) one-way vision raamfolie is de print aan 1 kant zichtbaar. In tegenstelling tot de one-way vision raamfolie (waar het materiaal zelf niet lichtdoorlatend is), is de two-way vision raamfolie zelf dus wel lichtdoorlatend. De print op de two-way vision raamfolie is door de lichtdoorlatendheid van het materiaal zelf dus wat subtieler (minder knallend) dan bij de one-way vision raamfolie. Maar wel aan beide kanten zichtbaar. Wij raden aan om deze geperforeerde glasfolie enkel in lichte (goede verlichte) ruimtes te gebruiken.

Een ander voordeel, tov de one-way vision raamfolie, is dat wanneer het donker is het materiaal van achter/binnenuit verlicht kan worden om een lichtwand te creëren. Zodat de reclame/opdruk/ontwerp gedurende de nachturen extra goed opvalt.

C. BESTELLEN

 • Met GRATIS Spatel bij uw bestelling zodat u makkelijk de raamfolie kunt aanwrijven.
 • De levertijd is ongeveer 2  5 werkdagen, na de ontvangst van uw betaling.
 • Verzendkosten in Nederland bedragen € 3,99. Voor de andere landen zijn de verzendkosten vanaf € 5,99 DE, BE (zie de betaalpagina voor meer informatie mbt de verzendkosten van uw raamfolie). Dit is incl. GRATIS spatel en kosten voor betaling (iDeal, Mistercash en overboeken). Excl. BTW.
 • Wij kunnen uw bestelling/glasfolie wereldwijd verzenden.
 • Voor de verzending van uw geperforeerde raamfolie maken wij gebruik van PostNL. Gebruik de PostNL app om uw geperforeerde glasfolie bestelling te volgen.
 • De geperforeerde raamfolie wordt in een stevige doos naar u verzonden.
 • Bij een beschadigde verpakking moet u de verzending weigeren.

D. BETALEN

 • U kunt betalen met iDEAL, Bancontact/Mistercash, Creditcard, PayPal of per bank vooruit.
 • De bedragen hierboven in de online designer zijn zonder korting en BTW.
 • De korting is als volgt. 8% bij het bestellen van 2 producten, 15% bij 3 producten, 20% bij 4 producten, 23% bij 5 producten en 25% bij 6 of meer raamfolie producten.

3. Plak het zelf. Two-way-vision raamfolie plakken

Door de unieke lijmstructuur is de two-way-vision glasfolie/raamfolie makkelijk zelf te monteren. Plakinstructies voor de two-way vision raamfolie. Lees altijd eerst de algemene instructies en daarna de algemene informatie raamfolie plakken. Voor de meest up-to-date informatie en instructie video’s over het plakken van de two-way-vision glasfolie vind u hier.

Hieronder vindt u een instructie video mbt het monteren van full colour raamfolie.

3. Plak het zelf. Two-way-vision raamfolie plakken

Door de unieke lijmstructuur is de two-way-vision glasfolie/raamfolie makkelijk zelf te monteren. Plakinstructies voor de two-way vision raamfolie. Lees altijd eerst de algemene instructies en daarna de algemene informatie raamfolie plakken. Voor de meest up-to-date informatie over het plakken van de two-way-vision glasfolie vind u hier.

 • Maak eerst de ondergrond goed schoon. Daarna vet- en stofvrij. (belangrijk: als er vuil blijft zitten ziet u dit altijd!)
 • Wrijf met de spatel het applicatietape/transfertape (het lijmpapier wat op de raamfolie zit) op een vlakke ondergrond (bijvoorbeeld een tafel) nogmaals aan.
 • Verwijder het rugpapier (wat onder de raamfolie zit) rustig.
 • Belangrijk: bubble free raamfolie plakt u ZONDER water. Plaats de raamfolie met applicatietape waar u deze wilt hebben.
 • Druk de raamfolie met applicatietape met de spatel aan. Begin in het midden en werk eerst naar rechts en dan vanuit het midden naar links. Houd hierbij de raamfolie iets van het oppervlak.
 • Zorg dat de two-way vision raamfolie los is van de ondergrond, tijdens het aanwrijven. De two-way vision glasfolie moet boven de raamfolie zweven.
 • Kijk aan de andere zijde van de geperforeerde glasfolie of u nog luchtbelletjes, of een overgeslagen stuk, ziet. Wrijf deze weg/aan met uw spatel.
 • Laat de two-way vision raamfolie een paar uur hechten met het raam, voordat u de applicatietape gaat verwijderen. Belangrijk: trekt u toch de geperforeerde glasfolie mee bij het verwijderen van het applicatietape? Laat de geperforeerde glasfolie dan 24 à 48 uur hechten voordat u de applicatietape/transfertape verwijderd.
 • Laat de two-way vision raamfolie nu een paar dagen rusten zodat de hechting optimaal is met de ruit.

Voorbeelden Two-way vision raamfolie

Hieronder staan een aantal voorbeelden van geperforeerde two-way vision raamfolie.

2018-11-29T23:32:22+00:00

Two way vision raamfolie (8), binnenaanzicht, overdag

Two way vision raamfolie (8), binnenaanzicht, overdag Two way vision raamfolie (8), binnenaanzicht, overdag Uw eigen unieke geperforeerde glasfolie, maakt u makkelijk en snel online, met onze online designer. Start hier met uw eigen unieke [...]

2018-08-14T15:09:43+00:00

Two way vision raamfolie (8), buitenaanzicht, overdag

Two way vision raamfolie (8), buitenaanzicht, overdag Two way vision raamfolie (8), buitenaanzicht, overdag Uw eigen unieke geperforeerde glasfolie, maakt u makkelijk en snel online, met onze online designer. Start hier met uw eigen unieke [...]

2018-08-14T14:27:21+00:00

Two way vision raamfolie (8), buitenaanzicht, avond, glasfolie met gaatjes

Two way vision raamfolie (8), buitenaanzicht, avond Two way vision raamfolie (8), buitenaanzicht, avond, glasfolie met gaatjes Uw eigen unieke geperforeerde glasfolie, maakt u makkelijk en snel online, met onze online designer. Start hier met [...]

2018-08-14T14:13:48+00:00

Two way vision raamfolie (8), groot, vorm gesneden, contour gesneden

Two way vision raamfolie (8), groot, vorm gesneden, contour gesneden Two way vision raamfolie (8) Uw eigen unieke geperforeerde glasfolie, maakt u makkelijk en snel online, met onze online designer. Start hier met uw eigen [...]

2018-08-06T16:15:50+00:00

Two-way vision raamfolie (8), close-up, voorkant, foto

Two-way vision raamfolie (8) close-up, voorkant Two-way vision raamfolie (8), close-up, voorkant, foto Uw eigen unieke Geperforeerde glasfolie maakt u makkelijk en snel online met onze online designer. Start hier met uw eigen unieke ontwerp. [...]