Deurstickers2017-12-04T18:19:19+00:00

Deurstickers zelf ontwerpen en bestellen

Deuren kunnen voorzien worden van vele soorten deurstickers. Houten en metalen deuren kunnen voorzien worden van gesneden vinyl belettering, transparante belettering en full colour prints. Voor glazendeuren is er ook een mogelijkheid om deze naast, gesneden vinyl belettering, transparante belettering en full colour prints, te voorzien van gesneden raamfolie en/of full colour raamfolie.

Voorbeelden van Deurstickers (Gesneden vinyl, full colour prints)

Bovenste rij voorbeelden van deurstickers. Links ziet u een deursticker (full colour print op wit vinyl voorzien van laminaat) op een poortdeur. Op het voorbeeld daarnaast ziet u een gesneden deursticker van zwart vinyl. Op het een na rechter voorbeeld ziet u een deursticker (print op textiel) voor op de deur in een kinderkamer. Op het meest rechter voorbeeld ziet u een deursticker van een gesneden full colour print op wit vinyl.

Op de onderste rij ziet u twee voorbeelden van deurstickers. Op het linker voorbeeld ziet u een gesneden deursticker van zwart vinyl. Op het rechter voorbeeld ziet u deurstickers, op deur en kastdeuren, van een gesneden full colour print op wit vinyl.

Muurstickers (deurstickers voor houten, metalen deuren) zijn er in drie varianten. (1) Muurstickers, prints op textiel, voor niet geheel vlakke/gladde ondergronden, (2) muurstickers, prints op vinyl, voor op gladde/vlakke ondergronden en (3) gesneden muurstickers. Elke variant muursticker kunt u voorzien van uw eigen idee/ontwerp met tekst, foto, (bedrijfs)logo, quote, huisstijl, etc.. Zodat de door u ontworpen muurstickers perfect past bij uw interieur en huisstijl.

(1) Deurstickers (print op plaktextiel)

Zelf ontwerpen en aanbrengen. Snel en simpel met onze online ontwerper en instructievideo’s. Klik hier om te beginnen.

(2) Deurstickers (print op wit vinyl)

Zelf uw eigen bedrukte deursticker ontwerpen en aanbrengen. Snel en simpel met onze online ontwerper en instructievideo’s. Klik hier om te beginnen.

(3) Deurstickers (Gesneden deursticker)

Zelf uw eigen gesneden deursticker ontwerpen en aanbrengen. Snel en simpel met onze online ontwerper en instructievideo’s. Klik hier om te beginnen.

Voorbeelden van Deurstickers (Gesneden raamfolie)

Op de zes voorbeelden hieronder zie u diverse manieren om een deur te voorzien van deurstickers door middel van raamfolie. Hiermee kunt u de ramen en ruiten in uw deuren voorzien van de uitstraling die u wilt. U ziet hier 6 voorbeelden van deurstickers met behulp van gesneden raamfolie.

Voorbeelden van Deurstickers (Transparant en full colour raamfolie)

Op de zes deursticker voorbeelden hieronder ziet u diverse full colour raamfolie ontwerpen en diverse transparante deurstickerontwerpen.

Klik op 1 van de 6 onderstaande vlakken om het gewenste type raamfolie (deurstickers voor glazendeuren) te selecteren. Kies de raamfolie, die bij uw idee past. Vervolgens kunt u met de online ontwerper zelf uw raamfolie ontwerpen. Vragen? maaike@plakhetzelf.nl. U kunt kiezen uit 6 soorten raamfolie; (1) gesneden raamfolie, (2) full colour raamfolie, (3) transparante raamfolie, (4) statische raamfolie (zowel op wit als transparant), (5) vinyl/plakletters voor op ramen en (6) raamstickers full colour (prints op wit vinyl).

Gesneden Raamfolie Ontwerpen

(1) Raamfolie Gesneden

Ontwerp uw eigen unieke gesneden raamfolie (glasfolie/etchfolie) op maat naar eigen idee. Klik hier om te beginnen.

Raamfolie, full colour, ontwerpen , bestellen

(2) Bedrukte Full Colour Raamfolie

Bedrukte raamfolie zelf ontwerpen naar eigen idee. Doet u snel en makkelijk met onze online ontwerp software. Om te beginnen klikt u hier.

transparante raamfolie, ontwerpen, bestellen, kopen

(3) Transparante Raamfolie

Uw eigen transparante raamfolie ontwerpen/uploaden. Snel en makkelijk met onze online designer. Klik hier om te beginnen.

statische raamfolie, ontwerpen, bestellen

(4) Statische Raamfolie

Ontwerp uw eigen unieke statische raamfolie. Print uw ontwerp op transparante of witte statische raamfolie. Klik hier om te beginnen.

plakletters, ontwerpen, bestellen

(5) Gekleurd Gesneden Vinyl

Ontwerp uw eigen unieke plakletters/plakfolie (gesneden gekleurd vinyl) op maat naar eigen ontwerp. Klik hier om te beginnen met het ontwerpen.

stickers, ontwerpen, bestellen

(6) Raamstickers

Ontwerp uw eigen unieke raamstickers op maat naar eigen ontwerp. In elke vorm en afmeting. Klik hier om te beginnen.

one-way vision, raamfolie, bestellen, ontwerpen

(7) One-way vision raamfollie

Ontwerp uw eigen unieke one way vision raamfolie op maat naar eigen idee. Klik hier om te beginnen.

Weet u nog niet welke soort muursticker het best bij u past? Scroll naar beneden voor meer informatie, foto’s en video’s. Of e-mail maaike@plakhetzelf.nl.