Raamfolie projecten2023-01-24T16:23:12+00:00

Raamfolie projecten voor bedrijven

Hieronder zie u enkele voorbeelden van folie projecten op ramen, deuren en (glazen) wanden en puien die wij bedrijven en andere organisaties kunnen leveren. Wij kunnen het gehele proces voor u uitvoeren of begeleiden, indien gewenst. Van ontwerpen, inmeten, fabricage tot aanbrengen.

Gesneden raamfolie, decals, muurstickers, full colour raamfolie, gesneden vinyl, transparante raamfolie en/of een combinatie van meerdere soorten folie. Al dan niet voorzien van uw bedrijfslogo, huisstijl, slogan en/of producten. Wij kunnen het u allemaal leveren. E-mail ons uw wensen, afmetingen en bestanden voor een prijsindicatie.

Wij verzorgen al ruim 40 jaar (sinds 1973) wand- en raambelettering. Daarom zijn wij de raamfolie en muursticker expert bij uitstek. Uw raam- en muurdecoraties kunnen niet alleen naar Nederland en België worden verzonden, maar ook wereldwijd. Meer informatie nodig van wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via het contactformulier rechtsboven, o.v.v. raamfolie bedrijven of muurstickers bedrijven.

Raamfolie Bedrijven.

Full Colour Raamfolie – Raamfolie projecten voor Bedrijven

U kunt ruiten en ramen geheel of gedeeltelijk beplakken met raamfolie. Met 1 type raamfolie of met een combinatie van full colour glasfolie, gesneden glasfolie en gesneden gekleurd vinyl. Hieronder staan enkele foto’s van een glazenwand gedeeltelijk voorzien van full colour raamfolie. U ziet het gehele proces van  raamfolie ontwerp, naar raamfolie aanbrengen tot het eindresultaat. Raamfolie Bedrijven.

Glasfolie, bies, anti-inkijk, kantoor – Raamfolie projecten voor Bedrijven

Hieronder ziet u het effect van glasfolie in een kantoor. Voor en na het aanbrengen van de gesneden raamfolie/glasfolie. In het eindresultaat is goed duidelijk dat de lichtval behouden blijft maar de inkijk verdwijnt.

 

 

Full Colour Raamfolie – Raamfolie projecten voor Bedrijven

Hieronder staan enkele foto’s van full colour raamfolie. U kunt ruiten geheel of gedeeltelijk beplakken. Eerst ziet u het aanbrengen van een bies aan de buitenkant van een raampartij. En vervolgens het eindresultaat. Raamfolie Bedrijven.

Raamfolie tegen leegstand – Raamfolie projecten voor Bedrijven

Hieronder ziet u het aanbrengen van raamfolie tegen leegstand. Raamfolie voor leegstaande panden, zoals winkels, kantoren en etalages. Grote raamfolies voorkomen dat leegstaande winkels of kantoren er als een leegstaand pand uitzien. Leegstand is slecht voor de handel. Winkelend publiek houdt niet van leegstaande panden (etalages, kantoren, winkels) en als het er te veel worden raakt de loop uit een straat. De raamfolies kunnen voorzien worden van informatie en reclame mbt producten, bedrijven, winkels en/of QR-codes. Raamfolie is dus het ideale middel tegen leegstand. Raamfolie Bedrijven.