Muursticker boom2020-04-02T20:37:57+00:00

Muursticker Boom, Ontwerpen, Bestellen en Kopen

De muursticker (muurteksten) kunt u zelf snel en gemakkelijk ontwerpen, bestellen en kopen in onze online winkel. Ontwerp de muurstickers op de door u gewenste maat en in het door u gewenste materiaal. Klik op 1 van de 3 afbeeldingen hieronder om uw soort muursticker te ontwerpen. Hieronder staan enkele muurstickers van bomen uit gesneden vinyl (gesneden muursticker) die wij voor u kunnen maken. U kunt zelf de grote en kleur bepalen. Of wij kunnen uw eigen ontwerpen muursticker van een boom voor u maken in het gewenste materiaal en op de exacte maat die u nodig heeft.

Wij kunnen elke boom voor u maken in elke maat, kleur en materiaal. Ook is het ontwerp van elke boom aan te passen aan uw wensen. Prijzen van bomen variëren tussen de €30,- en €50,- per m2 afhankelijk van afmeting, ontwerp en materiaal (excl. BTW en verzendkosten).

Muurstickers zijn er in drie varianten. Elke variant muursticker kunt u voorzien van uw eigen idee/ontwerp met foto, (bedrijfs)logo, tekst, adres, huisnummer, quote, huisstijl, etc.. Zodat de door u ontworpen muurstickers perfect past bij uw interieur en huisstijl.  Weet u nog niet welke soort muursticker het best bij u past? Scroll naar beneden voor meer informatie, foto’s en video’s.

muurstickers, prints op textiel   muurstickers, prints op wit vinyl   muursticker boom, gesneden, plakletters

Muurstickers van bomen de vele soorten

(1) Muursticker boom (prints op textiel) zijn zeer geschikt voor het aanbrengen op verschillende ondergronden (geverfde muren en deuren, lichte structuur verf, spiegels, houten meubels, kastdeuren, plafonds). Textiel muursticker boom kunt u erg makkelijk zelf aanbrengen en herplaatsbaar. Voordelen; herplaatsbaar en makkelijk te verwijderen. Uitermate geschikt voor tijdelijke gebeurtenissen/events. Ook op niet geheel vlakke ondergronden aan te brengen. Nadelen; deze muursticker boom zijn niet waterbestendig, kunnen niet voorzien worden van een laminaat en zijn dus niet geschikt voor buiten.

(2) Muursticker boom (prints op wit vinyl) zijn zeer geschikt voor het aanbrengen op vlakke ondergronden. Bijvoorbeeld deuren, spiegels, houten meubels, kastdeuren, geverfde ondergronden, kunststoffen, etc.. Deze muursticker boom zijn waterbestendig (vochtbestendig) dus ideaal voor buiten en kunnen additioneel van een laminaat voorzien worden zodat de muursticker nog langer beschermd blijft tegen UV stralen.

(3) Gesneden muursticker boom zijn de alom bekende plakletters (plakfolie) welke u makkelijk zelf kunt aanbrengen op vlakke ondergronden. Bijvoorbeeld deuren, spiegels, houten meubels, kastdeuren, geverfde ondergronden, kunststoffen, etc.. Geschikt voor buiten en zijn waterbestendig (vochtbestendig).

Lukt het niet om uw muursticker boom online te ontwerpen dan kunt u direct contact opnemen mbt uw muurstickers met maaike@plakhetzelf.nl. Wilt u met uw eigen software aan de slag en het eindresultaat uploaden (in .png of .jpg)? Dat kan ook in onze online ontwerper. Voor gesneden muurteksten dient u de volgende richtlijnen te gebruiken als u met uw eigen software (Adobe Illustrator) aan de slag wilt.

Voor grote opdrachten, van zowel bedrijven als particulieren, kunnen wij ook het ontwerpen en aanbrengen van de muursticker boom verzorgen. Alles is mogelijk. Wij verzorgen al ruim 40 jaar muur- en wandbelettering voor onze klanten. En zijn dus de muursticker expert bij uitstek. Neem hiervoor contact met ons op.

Muursticker boom en muurteksten zijn er in 3 varianten.

 1. Ontwerp en Bestel Muursticker boom van Textiel (Plaktextiel)

 2. Ontwerp en Bestel Muursticker boom van Folie (Vinyl)

 3. Ontwerp en Bestel Gesneden Muursticker boom (Muurteksten, plakletters)

Als u weet welke variant muursticker u wilt hebben, dan kunt u deze muursticker boom online bij ons ontwerpen door gebruikt te maken van onze online designer. Klik op 1 van de 3 bovenstaande online designers om uw muursticker boom te ontwerpen. Scrol verder naar beneden om meer informatie te vinden over de verschillende soorten muursticker boom.

Muurstickers van bomen

U kunt het ontwerp van de muursticker boom voorzien van allerlei eigen teksten, huisnummers, bedrijfslogo’s, huisstijl en eventueel uw eigen ontworpen foto’s en andere afbeeldingen. Alles is mogelijk.  U kunt o.a. het volgende toevoegen aan uw muursticker boom:

 • zelf ontworpen logo’s en huisstijl
 • letters, teksten en naambord
 • decoraties, quotes en gedichten
 • naam, huisnummer, adres, telefoonnummer
 • bloemen, planten en natuur afbeeldingen
 • eigen ontwerp en eigen teksten
 • internetadres en QR codes
 • logos, letters en teksten
 • reclame uitingen en product informatie
 • strepen, patronen en motieven
 • bewegwijzering

Heeft u vragen met betrekking tot het ontwerp van uw muursticker boom (met logo, tekst, adres, naam, huisnummer), of met betrekking tot het bestellen van muursticker boom. Dan kunt uw contact opnemen met maaike@PLAKhetzelf.nl.

Wij verzorgen al ruim 40 jaar (sinds 1973) buitenreclame, gevelreclame, muur- en wandreclame, reclameborden en muur, wand en raamdecoraties. Er is dus ruime reclame ervaring aanwezig en wij zijn hierdoor de muursticker expert bij uitstek. Voor zowel bedrijven als particulieren. Vanuit de webshop kunt u de (full colour) muursticker en muurteksten naar Nederland of België laten verzenden.1. Muursticker boom (Voorbeelden) Prints op Textiel

De muursticker is makkelijk en goedkoop zelf te ontwerpen, bestellen en kopen. Snel en simpel in onze webshop. Muursticker boom van textiel zijn in tegenstelling tot andere muursticker boom ook op een niet geheel vlakke ondergrond aan te brengen. Zoals een geverfde muur, structuur behang, spachtelputz, glasvezelbehang of structuurverf. De textiel muursticker is makkelijk zelf te plakken of aan te brengen.

De textiel muursticker wordt veelal gebruikt voor decoratieve doeleinden. De textiel muursticker kan in vele kleuren, patronen en motieven worden bedrukt/geprint/gemaakt. Ook kan het leuk zijn om uw eigen logo, huisstijl, eigen kleur, quote, slogan of tekst op moderne en creatieve manier terug te laten komen in het ontwerp van de (full colour) textiel muursticker. De textiel muursticker is zowel geschikt voor bedrijven (winkel, etalage, kantoor) als particulieren (babykamer, keuken, kinderkamer, slaapkamer en woonkamer).

muursticker boom, prints op textiel

U kunt de muursticker makkelijk zelf online ontwerpen met onze online ontwerper naar eigen idee, op de door u gewenste maat. Klik hier voor op de bovenstaande afbeelding. Met onze online ontwerper, kunt een (full colour) textiel muursticker zelf ontwerpen/maken en voorzien van eigen ontwerp/tekst. De (full colour) textiel muursticker is makkelijk te voorzien van foto of andere decoratieve elementen. Verder kunt u de muursticker boom voorzien van bewegwijzering, QR-codes, adressen, quotes, teksten, openingstijden en andere teksten. Elk idee is mogelijk, bloemen, dolfijn, planten, natuur, schapen, vogels, alles kan.

Hieronder staan enkele voorbeelden van muurstickers voor in de woonkamer, kinderkamer, slaapkamer, winkel of etalage. Wij leveren zowel muurstickers als muurteksten aan bedrijven en particulieren. Muurstickers in diverse thema’s, dieren en kleuren. Elke muursticker kan worden voorzien van een eigen tekst, naam of foto.

U kunt uw eigen muursticker zelf ontwerpen, en uw muursticker of muurteksten voorzien van eigen ontwerp en tekst. U kunt de muursticker en muurteksten makkelijk zelf maken, ontwerpen, bestellen en plakken. De muurstickers en muurteksten zijn zelf te plakken in uw babykamer, kinderkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer. De textiel muursticker die u door ons laat maken kunt u makkelijk plakken op glasvezelbehang of structuurverf. De muursticker en muurteksten kunt u zelf ontwerpen met eigen foto, fotolijst, gedicht, letters, naam, ontwerp, quote, recept en tekst.

De door ons geleverde textiel muursticker heeft onder andere de volgende kenmerken:

 • Makkelijk zelf aanbrengen/plakken
 • Makkelijk zelf te ontwerpen
 • Aan te brengen op niet geheel vlakke ondergrond
 • Mat
 • Lange levensduur
 • Hoge kwaliteit
 • Eigen teksten en eigen ontwerp toe te voegen

Heeft u vragen met betrekking tot muursticker boom of muurteksten, of met betrekking tot het bestellen van raamfolie of plakfolie. Dan kunt uw contact opnemen met maaike@PLAKhetzelf.nl.

Wij bedrukken/printen eenzijdig een (full colour) textiel muursticker met het door uw gewenste ontwerp in de juiste kleuren en op maat. Ook bieden wij ook de mogelijkheid om een textiel muursticker door ons te laten ontwerpen. Ook kunt u er voor kiezen om een textiel muursticker door ons te laten aanbrengen/plakken/bevestigen. Van een enkele deur, muur of ruit tot het beplakken van honderden meters muur of glazen pui met prints. Het is allemaal mogelijk. Heeft u vragen dan zien wij deze graag tegemoet op maaike@plakhetzelf.nl.

U kunt de volgende dingen toevoegen aan uw eigen textiel muursticker ontwerp:

 • bedrijfslogo en huisstijl
 • letters, teksten, naam, naambord
 • quotes, recepten en gedichten
 • reclame uitingen en product informatie
 • apen, bomen, dieren, dino, hart en paarden 
 • eigen ontwerp, eigen teksten en zelf ontworpen logo’s
 • boom, auto, klok, jungle, olifant
 • logos, letters en teksten
 • naam, huisnummer, adres, telefoonnummer
 • strepen, patronen en motieven
 • bewegwijzering en camerabewaking
 • dolfijnen, schapen, zebra’s, vogels, en vogels

2. Muursticker boom (Voorbeelden) Prints op Wit Vinyl

Zelf uw eigen muursticker boom ontwerpen op maat. Snel en simpel met onze online ontwerper. Muursticker boom van folie worden voornamelijk aangebracht op vlakke ondergronden, zoals diverse soorten aluminium en kunststof (acrylux, perspex, trespa). Voor gestructureerde ondergronden raden wij textiel muursticker boom (3) aan. De muursticker is zowel geschikt voor bedrijven (winkel, etalage, kantoor) als particulieren (babykamer, keuken, kinderkamer, slaapkamer en woonkamer).

Hieronder staan enkele voorbeelden van muursticker boom voor in de woonkamer, kinderkamer, slaapkamer, kantoor, winkel of etalage.  Direct voor op de muur of op diverse andere materialen.

 • Makkelijk zelf aanbrengen/plakken
 • Makkelijk zelf te ontwerpen
 • Makkelijk eigen teksten en ontwerpen toe te voegen
 • Hoge kwaliteit
 • Lange levensduur

Voorbeelden muurstickers full colour

Muursticker boom in diverse thema’s, dieren en kleuren. Elke muursticker kan worden voorzien van een eigen tekst, naam of foto.

muursticker boom, prints op wit vinyl

U kunt uw eigen muursticker zelf ontwerpen, en uw muursticker of muurteksten voorzien van eigen ontwerp en tekst. U kunt de muursticker en muurteksten makkelijk zelf maken, ontwerpen, bestellen en plakken. De muursticker boom en muurteksten zijn zelf te plakken in uw babykamer, kinderkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer. De textiel muursticker die u door ons laat maken kunt u makkelijk plakken op glasvezelbehang of structuurverf. De muursticker en muurteksten kunt u zelf ontwerpen met eigen foto, fotolijst, gedicht, letters, naam, ontwerp, quote, recept en tekst.

Heeft u vragen met betrekking tot uw muursticker ontwerp (of logo, tekst, adres, naam, huisnummer, etc), of met betrekking tot het bestellen van 1 van onze andere producten, zoals raamfolie of plakfolie. Dan kunt uw contact opnemen met maaike@PLAKhetzelf.nl. De muursticker is zowel geschikt voor bedrijven (winkel, etalage, kantoor) als particulieren (babykamer, keuken, kinderkamer, slaapkamer en woonkamer). U kunt het volgende toevoegen aan uw eigen muursticker ontwerp:

 • bedrijfslogo en huisstijl
 • letters, teksten, naam, naambord
 • quotes, recepten en gedichten
 • reclame uitingen en product informatie
 • foto’s, fotolijsten, new york skyline,  
 • eigen ontwerp, eigen teksten en zelf ontworpen logo’s
 • boom, auto, klok, jungle, olifant
 • logos, letters en teksten
 • naam, huisnummer, adres, telefoonnummer
 • strepen, patronen en motieven
 • bewegwijzering en camerabewaking
 • dolfijnen, schapen, zebra’s, vogels, en vogels

Voorbeelden muurstickers full colour

3. Muursticker boom Gesneden (Voorbeelden) Plakletters, Plakfolie

Muurteksten (plakletters) makkelijk zelf ontwerpen naar eigen ontwerp in de door u gewenste maat. Snel en simpel met onze online ontwerper. Klik op de afbeelding hieronder om de online ontwerper te starten. Wij leveren zowel muursticker boom als muurteksten aan bedrijven en particulieren.

Muurteksten van folie worden voornamelijk aangebracht op vlakke ondergronden, zoals diverse soorten aluminium en kunststof (acrylux, perspex, trespa). Voor gestructureerde ondergronden raden wij textiel muursticker boom (3) aan. Heeft u vragen met betrekking tot uw muursticker of muurteksten ontwerp (of logo, tekst, adres, naam, huisnummer), of met betrekking tot het bestellen van muursticker of muurteksten. Dan kunt uw contact opnemen met maaike@PLAKhetzelf.nl.

muursticker boom, gesneden, plakletters

Hieronder staan enkele voorbeelden van muurteksten voor in de woonkamer, kinderkamer, slaapkamer, winkel of etalage. Elke muursticker kan worden voorzien van een eigen tekst, naam of foto, thema’s en kleuren.

U kunt uw eigen muursticker zelf ontwerpen, en uw muursticker of muurteksten voorzien van eigen ontwerp en tekst. U kunt de muursticker en muurteksten makkelijk zelf maken, ontwerpen, bestellen en plakken. De muursticker boom en muurteksten zijn zelf te plakken in uw babykamer, kinderkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer. De textiel muursticker die u door ons laat maken kunt u makkelijk plakken op glasvezelbehang of structuurverf. De muursticker en muurteksten kunt u zelf ontwerpen met eigen foto, fotolijst, gedicht, letters, naam, ontwerp, quote, recept en tekst.

De muurteksten zijn te bestellen in de volgende kleuren;

Kleuren plakfolie (vinyl)

De door ons geleverde muurtekst heeft onder andere de volgende kenmerken:

 • Makkelijk zelf aanbrengen/plakken
 • Makkelijk zelf te ontwerpen
 • Eigen teksten en eigen ontwerp toe te voegen
 • Hoge kwaliteit
 • Lange levensduur

U kunt de volgende dingen toevoegen aan uw eigen gesneden muursticker (muurtekst) ontwerp:

 • bedrijfslogo en huisstijl
 • letters, teksten, naam, naambord
 • quotes, recepten en gedichten
 • reclame uitingen en product informatie
 • apen, bomen, dieren, dino, hart en paarden 
 • eigen ontwerp, eigen teksten en zelf ontworpen logo’s
 • boom, auto, klok, jungle, olifant
 • logos, letters en teksten
 • naam, huisnummer, adres, telefoonnummer
 • strepen, patronen en motieven
 • bewegwijzering en camerabewaking
 • dolfijnen, schapen, zebra’s, vogels, en vogels

Wij verzorgen al ruim 40 jaar (sinds 1973) reclame op elk object. Auto, bord, gevel, ruit, website etc. Autoreclame, buitenreclame, gevelreclame, muur- en wandreclame, reclameborden, raamdecoraties en standbouw. Alles is mogelijk. Van reclame op een kleine banier tot de gehele verzorging van reclame op uw gevel. Er is dus een ruime reclame ervaring aanwezig en wij zijn hierdoor de muursticker expert bij uitstek. Voor zowel bedrijven als particulieren. Vanuit de webshop kunt u de (full colour) textiel muursticker naar Nederland of België laten verzenden.