Raamstickers Geboorte

Raamstickers Geboorte

 

Hieronder ziet u diverse voorbeelden van “raamstickers geboorte” en “raamstickers verjaardag.” Raamsticker en raamfolie voor tijdelijke gebeurtenissen zoals verjaardagen en geboortes (particulieren) en sales events (bedrijven) worden vaak vervaardigd van statische raamstickers/raamfolie (wit of doorzichtig). Statische raamstickers zijn makkelijk aan te brengen en makkelijk te verwijderen zonder dat er lijm achterblijft.

 

[nggallery id=169]

 

 

Met onze online designer kunt u makkelijk “raamstickers geboorte” en “raamstickers verjaardag” online ontwerpen en bestellen. In de door u gekozen maat en materiaal. “Raamstickers geboorte” en “raamstickers verjaardagen” zoals u dat wilt.
Klik op 1 van de 6 onderstaande vlakken om het gewenste type raamfolie te selecteren. Kies de raamfolie, die bij uw idee past. Vervolgens kunt u met de online ontwerper zelf uw raamfolie ontwerpen. U kunt kiezen uit 6 soorten raamfolie; (1) gesneden raamfolie, (2) full colour raamfolie, (3) transparante raamfolie, (4) statische raamfolie, (5) vinyl/plakletters voor op ramen en (6) raamstickers full colour (prints op wit vinyl).

[wpcol_1third id=”” class=”” style=””]

Gesneden Raamfolie

 

Statische Raamfolie

[/wpcol_1third] [wpcol_1third id=”” class=”” style=””]

Full Colour Raamfolie

 

Gesneden Vinyl Folie (Plakletters)

[/wpcol_1third] [wpcol_1third_end id=”” class=”” style=””]

Transparante Raamfolie

 

Raamstickers (Prints op wit Vinyl)

[/wpcol_1third_end]

Heeft u al een ontwerp? Of wilt u dat wij de “raamstickers geboorte” en “raamstickers verjaardagen” voor u ontwerpen? Neem dan contact op met maaike@plakhetzelf.nl. Wilt u met uw eigen software aan de slag, en het eindresultaat van uw “raamstickers geboorte” en “raamstickers verjaardag” door e-mailen? Dan vindt u hier meer informatie. Wij kunnen de raamfolie en raamsticker eventueel ook voor u aanbrengen/plakken.

Weet u nog niet welk type raamfolie het beste bij u past? Scroll dan naar beneden voor meer informatie, foto’s en video’s. Raamfolie staat ook bekent zoals raamstickers, glasfolie en raamteksten.

“Raamstickers geboorte” en “raamstickers verjaardag” zijn er dus in 6 varianten. Zie de lijst van 6 raamfolie varianten hieronder. Weet u nog niet welk type raamfolie u wilt hebben? Of welk type raamfolie het best bij u past? Scroll dan naar beneden voor meer informatie, foto’s en video’s over de verschillende soorten raamfolie (ook wel bekend als raamstickers, glasfolie en raamteksten).

  1. Ontwerp en Bestel Gesneden Raamfolie

  2. Ontwerp en Bestel Full Colour Raamfolie

  3. Ontwerp en Bestel Transparante Raamfolie

  4. Ontwerp en Bestel Statische Raamfolie (Statisch Hechtende Raamfolie)

  5. Ontwerp en Bestel Gesneden Vinyl Stickers (Plakletters, Plakfolie)

  6. Ontwerp en Bestel Raamstickers Full Colour (Prints op wit Vinyl)

 

Voor grotere aantallen raamfolies kunnen wij het ontwerpen en/of aanbrengen van de raamfolies ook voor u verzorgen. Neem hiervoor contact op met maaike@plakhetzelf.nl. Alles is mogelijk. Wij verzorgen al ruim 40 jaar (sinds 1973) raambelettering en reclame voor onze klanten. Wij zijn dus de raamfolie expert bij uitstek.

 

By |2017-12-04T18:19:28+00:00donderdag, april 24, 2014|Categories: Raamfolie, Statisch|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , |Reacties uitgeschakeld voor Raamstickers Geboorte