Raamfolie Gesneden

Gesneden Raamfolie op maat zelf Ontwerpen en Kopen

Raamfolie makkelijk zelf online ontwerpen. Dat doet u met onze online ontwerper. Uw eigen unieke gesneden raamfolie in de door u gewenste maat. In een paar klikken ontwerp u makkelijk uw eigen raamfolie. Hieronder staan enkele voorbeelden van gesneden raamfolie.

Bekijk de eerste video hieronder, deze laat zien hoe u met de online ontwerper uw eigen unieke gesneden raamfolie ontwerpt. In de andere video’s hieronder ziet u hoe u raamfolie aanbrengt/plakt. Verder vindt u plakinstructies en vele voorbeelden van raamfolie, als u naar beneden scrolt. Voeg uw naam en huisnummer toe aan het ontwerp. Voeg een border toe en een ander object en u heeft binnen een handomdraai uw eigen unieke raamfolie die prefect bij uw smaak, huis en stijl past.

Dit is een oude pagina, klik hier om naar de nieuwe versie van deze pagina te gaan.

Bedragen zijn zonder korting en excl. BTW.
Afmeting
Breedte:
mm
Hoogte:
mm
Selecteer Materiaal
Price: $
Beantwoord de volgende vraag:

 

U kunt uw eigen raamfolie ontwerp (vector bestand in .eps of .ai) direct naar ons doorsturen, door gebruik te maken van het contactformulier rechtsboven op de website.

Hieronder leest u de informatie die u kunt gebruiken bij het ontwerpen, bestellen en betalen van uw eigen unieke raamfolie.

BESTELLEN

 1. Vul de afmeting in van de raamfolie. Let goed op! Dat u de afmetingen van uw raamfolie in millimeters invult. Bijv. 500 mm bij 500 mm, en NIET 50 cm bij 50 cm. Maximale grootte 1180 x 3000 mm.. Wilt u grotere raamfolies bestellen neem dan contact met ons op via het contactformulier rechtsboven.
 2. Als u het raam heeft opgemeten trekt u, van de breedte en hoogte, 10mm (1cm) er van af. Hierdoor komt de raamfolie ‘zwevend’ in het raam. U heeft dan rondom 5mm ruimte tussen de raamfolie en het kozijn.
 3. Selecteer het gewenste materiaal (als dit mogelijk is).
 4. Geef aan of u de raamfolie aan de binnenkant of buitenkant wilt aanbrengen (beantwoord de vraag hierboven in de kleur cyan, onder de designer). Om ervoor te zorgen dat teksten aan de buitenkant van het raam leesbaar zijn (wordt het ontwerp in spiegelbeeld voor u gemaakt).
 5. Met GRATIS Spatel bij uw bestelling zodat u makkelijk de raamfolie kunt aanwrijven.
 6. Wij berekenen €3,99 verzendkosten voor het verzenden van uw bestelling raam- en/of muurstickers. Verzenden gebeurt via PostNL.

ONTWERPEN

 • De witte objecten (teksten, figuren, borders, etc.) worden uit de raamfolie weggesneden.
 • Borders : Uw border komt rondom evenredig van de zijkanten en start van 3cm van de zijkant en is 5mm dik. Soms wordt de border niet evenredig weergegeven.
 • Heeft u al een eigen ontwerp neem dan direct contact met ons op via het contactformulier rechtsboven.
 • Wilt u met uw eigen software (bijvoorbeeld Adobe Illustrator) aan de slag om zelf uw raamfolie te ontwerpen? Meer informatie leest u hier.
 • Voor niet westerse teksten (Arabisch, Chinees, Sanskriet) kunt u ons een vector bestand toesturen in bijvoorbeeld .pdf (font opslaan als outline) of een Microsoft word document toesturen.

Hieronder staat een instructiefilm van hoe u gesneden raamfolie zelf online ontwerpt met onze online designer.

 

BETALEN

 • U betaalt per iDEAL, PayPal of per bank/giro vooruit. 
 • Bedragen hierboven zijn zonder korting.
 • Korting, 8% bij het bestellen van 2 producten, 15% bij 3 producten en 20% bij 4 of meer producten.

  

1. Raamfolie Gesneden

Gesneden raamfolie is makkelijk zelf te ontwerpen naar eigen idee in de gewenste maat, met behulp van onze online ontwerper. Gesneden raamfolie is ook wel bekend als glasfolie, melkglasfolie en dusted raamfolie. U kunt uw eigen gepersonaliseerde gesneden raamfolie makkelijk voorzien van naam, huisnummer, adres, bedrijfslogo en andere teksten. Vervolgens kunt u uw eigen raamfolie ontwerp voorzien van border, strepen en andere patronen en motieven. Zodat de gepersonaliseerde raamfolie perfect bij uw eigen interieur en huisstijl past. Wij wensen u veel succes met het ontwerpen van uw eigen gesneden raamfolie. Hieronder staat een instructiefilm van hoe u gesneden raamfolie aanbrengt/plakt.

Hieronder staat nog een instructievideo over hoe u gesneden raamfolie moet plakken/aanbrengen. Hieronder zie u een voorbeeld van gesneden en full colour raamfolie.

 

 

Wilt u zelf met uw eigen software (Adobe Illustrator) aan de slag, en het eindresultaat door e-mailen? Dan vindt u hier meer informatie.raamfolie gesneden

 

[nggallery id=43]

 

Hierboven ziet u diverse voorbeelden van gesneden raamfolie voor op deuren (voordeur, kantoordeur) en ramen. Van een enkele gesneden raamfolie voor op de voordeur van een particulier, tot vele honderden meter gesneden raamfolie in een kantoren complex. Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. U kunt er voor kiezen om een raam of ruit gedeeltelijk of geheel te voorzien van gesneden raamfolie. Wilt u foto’s en afbeeldingen toevoegen? Kies dan voor “2. full colour raamfolie” ipv “1. gesneden raamfolie”. raamfolie gesneden

raamfolie

Raamfolie op maat met uw eigen unieke ontwerp kunt u zeer snel en simpel ontwerpen, bestellen en online kopen in onze webshop. Klik hier boven op de afbeelding om de online gesneden raamfolie ontwerper te starten. U kunt uw eigen raamfolie ontwerp, logo, gedicht, quote, tekst, adres, huisnummer, reclame uiting of andere tekst laten uitsnijden uit de raamfolie. U kunt de raamfolie geheel ontwerpen in uw eigen unieke stijl op de door u gekozen afmeting.

 

Gesneden raamfolie voor particulieren. Hieronder zie u een aantal foto’s. Eerste vier foto’s zie uit u de gesneden raamfolie aan de achterkant van de ruit. Op de laatste vier foto’s ziet u de gesneden raamfolie aan de voorkant van de ruit.

[nggallery id=196]

 raamfolie gesneden

Voorbeelden Gesneden Raamfolie in de Woonkamer

Hieronder staan foto’s met betrekking tot het aanbrengen/plakken van gesneden raamfolie in de woonkamer. Voorbeelden van gesneden raamfolie in woonkamer aanbrengen/plakken.

 

[nggallery id=15]

De door ons geleverde gesneden raamfolie heeft onder andere de volgende kenmerken: raamfolie gesneden

[ezcol_1half]

 • Gesneden raamfolie is makkelijk zelf te ontwerpen
 • Makkelijk zelf aanbrengen/plakken
 • Gesneden raamfolie is Bubble free
 • Mooi gezandstraald effect
 • Gesneden raamfolie is van hoge professionele kwaliteit

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

 • Anti-inkijk, tegen inkijk, inkijkwerend
 • Gesneden raamfolie is licht doorlatend maar ondoorzichtig
 • Privacy verhogend
 • Anti inbraak
 • Gesneden Raamfolie heeft een lange levensduur

[/ezcol_1half_end]

 

Ontwerp uw eigen unieke raamfolie voor decoratie en privacy (tegen inkijk, inkijkwerend, (on)doorzichtig en lichtdoorlatend) die past bij uw huis, deur, voordeur, keuken, schuur, badkamer, kantoor, winkel, etalage of bedrijf. Wilt u dat wij u helpen of adviseren met het ontwerpen van uw gesneden raamfolie idee dan kunt u ons altijd e-mailen via het contactformulier rechtsboven.

 

[nggallery id=19]

[nggallery id=18]

 

U kunt het volgende aan uw gesneden raamfolie ontwerp toevoegen:

[ezcol_1half]

 • zelf ontworpen logo’s en huisstijl
 • letters, teksten en naambord
 • decoraties, quotes en gedichten
 • naam, huisnummer, adres, telefoonnummer
 • bloemen, planten en natuur afbeeldingen
 • eigen ontwerp en eigen teksten

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

 • internetadres
 • logos, letters en teksten
 • reclame uitingen en product informatie
 • strepen, patronen en motieven
 • bewegwijzering

[/ezcol_1half_end]

 

Hieronder staan enkele voorbeelden van gesneden raamfolie ontwerpen van particulieren en bedrijven. Mocht u er niet uitkomen met onze online ontwerper. Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier rechtsboven en kunnen wij het ontwerp van uw gesneden raamfolie voor u verzorgen (tegen eventuele meerkosten).

 

[nggallery id=146]

[nggallery id=134]

 

Hieronder staat een rij van vier voorbeelden van gesneden raamfolies. Raamfolies zijn ook wel bekend als raamstickers, glasfolie, melkfolie of frosted/dusted plakfolie. Uit ziet enkele voorbeelden van raamfolies voor zowel particulieren (bijvoorbeeld raamfolie voor op de voordeur, of ramen in de keuken, werkkamer of woonkamer) als bedrijven (bijvoorbeeld etalages, glazendeuren, kantoor puien en winkelruimte). Onze webwinkel biedt een groot assortiment aan diverse soorten raamfolies. Bekijk het gehele assortiment aan raamfolies.

[nggallery id=47]

 

Hier onder staat een instructie video, van hoe u gesneden Bubblefree raamfolie aanbrengt/plakt. Bubble free raamfolie plakt u ALTIJD ZONDER water. Instructie video aanbrengen/plakken gesneden raamfolie.

 

 

Raamfolie Gesneden (Dubbelzijdig, aan 2 kanten van het raam)

Raamfolie gesneden in de badkamer. Hieronder ziet u enkele foto’s van gesneden raamfolie. De eerste 2 foto’s laten gesneden raamfolie zien aan 1 kant (gedurende daglicht en in de avond). Na het aanbrengen van een tweede raamfolie aan de buitenkant van het raam, is er geen inkijk meer. Maar blijft er toch een mooi motief achter wat perfect in uw badkamer past en behoudt u de lichtinval. Foto’s 4 en 5 laten de gesneden raamfolie zien in de avond en de laatste 2 foto’s de gesneden raamfolie bij daglicht.

 [nggallery id=166]

Hieronder staat een instructie video, van hoe u gewone (niet Bubblefree) gesneden raamfolie aanbrengt/plakt. Gebruik GEEN water als u bubblefree raamfolie plakt. Instructie video aanbrengen/plakken gesneden raamfolie.

 U kunt de raamfolie makkelijk online bestellen in onze webshop. Ook is de raamfolie makkelijk te plakken, bevestigen of aanbrengen. Wij kunnen de raamfolie bedrukken met bloemen, decoraties, eigen ontwerp en teksten, foto’s, logos en letters, naam en huisnummer, strepen, camerabewaking en bewegwijzering, planten en natuur of naambord. Als dat gewenst is. Alles is mogelijk. Wij verzorgen al ruim 40 jaar raambelettering voor onze klanten. En zijn dus de raamfolie expert bij uitstek.

By |2017-12-04T18:19:29+00:00dinsdag, april 1, 2014|Categories: Raamfolie, Gesneden|Tags: , , , , |Reacties uitgeschakeld voor Raamfolie Gesneden