Raamfolie met gaatjes (7), achterkant, binnenaanzicht2018-08-14T15:49:13+00:00

Project Description

Raamfolie met gaatjes (7), achterkant, binnenaanzicht

Raamfolie met gaatjes (7), achterkant, binnenaanzicht

Raamfolie met gaatjes (7), achterkant, binnenaanzicht

Geperforeerde raamfolie met eigen ontwerp of design. Ontwerpt u hier makkelijk en snel online. U kunt de raamfolie makkelijk en snel zelf online ontwerpen of uw eigen ontwerp (bedrijfslogo, afbeelding, huisstijl) uploaden.

De one-way vision raamfolie, is anti-inkijk. Gaat doorkijk van buiten naar binnen tegen. Werkt het beste als het achter (binnen) en stuk donkerder is dan voor (buiten) de raamfolie. Combineer dit met een drukke bedrukking/ontwerp/print voor het beste effect (minste inkijk). Het zicht naar buiten wordt door de raamfolie met gaatjes iets donkerder.

De achterkant van het materiaal is zwart (Bij de two-way vision raamfolie (geperforeerde glasfolie) is de print door de glasfolie aan 2 kanten zichtbaar). Geeft geen volledige privacy, dus niet geschikt voor badkamer en behandelkamers. De one-way vision raamfolie is contour te snijden (vorm gesneden) in niet rechthoekige vormen. Neem hiervoor contact met ons op via de e-mail. Ook als u opzoek bent naar grote aantallen one-way vision raamfolies, voor tijdelijk (acties, events, sales) of permanent (reclame, anti-inkijk) gebruik.

De one-way vision raamfolie blokkeert ongeveer 50% van het binnenkomende licht (de two-way vision raamfolie laat nagenoeg het meeste licht door). Ook geschikt voor het plakken op HR++ glas. Doordat er gaatjes in de raamfolie zitten die dus geen kleur van de print bevatten. Is het ook verstandig, indien gewenst (raamfolie/reclame moet goed opvallen), om de saturation op te krikken met 20 tot 40%.

De gaatjes raamfolie wordt geleverd voorzien van applicatietape/transfertape en gratis vilt spatel, voor een snelle en makkelijke montage. Doordat de print/ontwerp/bedrukking is voorzien van applicatietape/transfertape wordt deze niet beschadigd tijdens het plakken. Voor informatie over het plakken van de one-way vision raamfolie, vindt u hier. Enkel geschikt voor montage op vlakke autoruiten (ruitenwissers niet/minimaal gebruiken).