Geperforeerde glasfolie (8), glasfolie met gaatjes2018-08-14T15:13:44+00:00

Project Description

geperforeerde glasfolie (8), glasfolie met gaatjes

geperforeerde glasfolie (8), glasfolie met gaatjes

Geperforeerde glasfolie (8), glasfolie met gaatjes

Uw eigen unieke geperforeerde glasfolie, maakt u makkelijk en snel online, met onze online designer. Start hier met uw eigen unieke ontwerp. U kunt elke kleur en/of afbeelding, bedrijfslogo laten afdrukken op de geperforeerde glasfolie.

Uw eigen ontwerp op de geperforeerde glasfolie (8) is aan beide kanten zichtbaar. De bedrukking is dan aan beide kanten zichtbaar. Dus zowel binnen als buiten is de bedrukking zichtbaar.

De two-way vision raamfolie is door de unieke lijmstructuur makkelijk zelf te plakken. Voor plakinstructies kunt u hier terecht. Bent u niet opzoek naar een rechthoekige, maar naar een vorm/contour gesneden glasfolie. Neem dan direct contact met ons op via de e-mail (deze staat links boven op de website). Bent u opzoek naar een groot aantal two-way vision raamfolies neem dan ook contact met ons op via de e-mail.

De two-way vision raamfolie houdt weinig licht tegen en wordt voornamelijk aan de binnenkant van gebouwen gebruikt op glas wanden. Voor voertuigen adviseren wij enkel de (7) one-way vision raamfolie. Wij adviseren deze raamfolie niet te gebruiken in donkere (slecht verlichte) ruimtes.