Muurstickers Bomen (Muurstickers gesneden)

Muurstickers Bomen diverse kleuren (Muurstickers gesneden)

Muurstickers bomen in diverse kleuren zelf ontwerpen naar eigen idee. Uw eigen unieke muurstickers bomen maakt u makkelijk en snel zelf online met onze online ontwerper.

Muurstickers Bomen Voorbeelden

Muurstickers van bomen gesneden uit vinyl in diverse kleuren. Hieronder ziet u een groot assortiment van bomen muurstickers. U eigen unieke muurstickers met bomen maakt u snel en makkelijk met onze online ontwerper.

Op het meest linker voorbeeld zie u een muursticker van een boom met bladeren in de kleur zwart. In het op een na linker voorbeeld zie u een voorbeeld van een muursticker bestaande uit blauwe bomen. Op het een na rechter voorbeeld ziet u een witte boom op een grijze muur. Op het meest rechter voorbeeld ziet u diverse muurstickers/bomen in diverse kleuren.

Gesneden muurstickers

Gesneden muurstickers in diverse kleuren zijn de alom bekende plakletters (plakfolie) welke u makkelijk zelf kunt aanbrengen op vlakke gladde ondergronden. Bijvoorbeeld deuren, spiegels, houten meubels, kastdeuren, geverfde ondergronden, kunststoffen, etc.. Geschikt voor buiten en zijn waterbestendig (vochtbestendig). Gesneden muurstickers kunnen in elke vorm en kleur worden gesneden.

 

muurstickers, gesneden, plakletters

 

 

Wilt u met uw eigen software (bijvoorbeeld Adobe IllustratorCorel CorelDraw of GIMPInkscape) aan de slag en het eigen muursticker ontwerp met bomen uploaden (in .png of .jpg)? Dat kan ook in onze online ontwerper. Voor gesneden muurteksten dient u de volgende richtlijnen te gebruiken als u met uw eigen software (Adobe Illustrator, Inkscape) aan de slag wilt. Neem vervolgens hiervoor contact met ons op.

Voor grote opdrachten, van zowel bedrijven als particulieren, kunnen wij ook het ontwerpen en aanbrengen van de muurstickers verzorgen. Alles is mogelijk. Wij verzorgen al ruim 40 jaar muur- en wandbelettering voor onze klanten. En zijn dus de muursticker expert bij uitstek. Neem hiervoor contact met ons op.

By |2017-12-04T18:19:21+00:00donderdag, januari 15, 2015|Categories: Muurstickers, Gesneden|Tags: , , , |Reacties uitgeschakeld voor Muurstickers Bomen (Muurstickers gesneden)