Gesneden en geprinte/bedrukte muurstickers

Voorbeelden Muurstickers Gesneden/bedrukt

Hieronder staan een aantal voorbeelden van gesneden en geprinte/bedrukte muurstickers. Wij kunnen de gesneden en/of bedrukte muurstickers in elke afmeting, kleur en vorm voor u maken. Zodat deze perfect bij uw eigen smaak, stijl, interieur, huisstijl en architectuur passen. Heeft u al een eigen ontwerp van een gesneden en/of bedrukte muursticker neem dan gelijk contact met ons op.

Op het meest linker voorbeeld zie u een muursticker met een muurtekst in diverse kleuren. In het op een na linker voorbeeld zie u een voorbeeld van een zwarte muursticker bestaande uit verschillende bloemen. Op het een na rechter voorbeeld ziet u een muursticker met een zwarte stoel en kandelaren. Op het meest rechter voorbeeld ziet u een gesneden muursticker van een zwarte vuurtoren.

Muurstickers zijn er in drie varianten. Elke variant muursticker kunt u voorzien van uw eigen idee/ontwerp met foto, (bedrijfs)logo, tekst, adres, huisnummer, quote, huisstijl, etc.. Zodat de door u ontworpen muurstickers perfect past bij uw interieur en huisstijl.  Weet u nog niet welke soort muursticker het best bij u past? Scroll naar beneden voor meer informatie, foto’s en video’s.

 

muursticker boom, gesneden, plakletters

 

Gesneden muurstickers zijn de alom bekende plakletters (plakfolie) welke u makkelijk zelf kunt aanbrengen op vlakke ondergronden. Bijvoorbeeld deuren, spiegels, houten meubels, kastdeuren, geverfde ondergronden, kunststoffen, etc.. Geschikt voor buiten en zijn waterbestendig (vochtbestendig).

By |2014-11-05T22:25:05+00:00maandag, januari 19, 2015|Categories: Muurstickers, Gesneden|Tags: , , |Reacties uitgeschakeld voor Gesneden en geprinte/bedrukte muurstickers