Transparante raamfolie (raamstickers)

Nieuw in ons assortiment is transparante raamfolie (glasfolie, raamsticker). In tegenstelling tot gesneden raamfolie, full colour raamfolie, gesneden folie en statistische raamfolie (deze folies zijn niet transparant), kunt u makkelijk door de doorzichtige/transparante raamfolie heen kijken. Zodat u contact blijft houden tussen de twee ruimtes waar tussen de transparante raamfolie wordt aangebracht. Transparante raamfolie is dus niet zonwerend, niet anti-inkijk (niet inkijkwerend of privacy beschermend), niet uv-werend, maar wel inbraak werend (anti-inbraak).

 

Met onze online ontwerper, kunt de transparante raamfolie zelf ontwerpen/maken en voorzien van eigen ontwerp/tekst. Voorzien van foto of andere decoratieve elementen. De transparante raamfolie is zowel geschikt voor bedrijven als particulieren. Bedrijven kunnen de transparante raamfolie aanbrengen in auto, etalage, kantoor of winkel. Particulieren in auto, badkamer, caravan, huis en keuken. Transparante raamfolie is zeer geschikt om aan te brengen op ramen, ruiten of (voor-)deuren. De transparante raamfolie is geschikt voor zowel binnen als buiten.

 

Doordat de transparante raamfolie, bubble free transparante raamfolie is, is het makkelijk zelf te plakken of aan te brengen. De transparante raamfolie (glasfolie, raamsticker) wordt veelal gebruikt voor decoratieve doeleinden. De transparante raamfolie kan in vele kleuren worden bedrukt. Wilt u een ruimte in een bepaalde sfeer brengen dan is transparante raamfolie de perfecte oplossing! Ontwerpen, bestellen en kopen. Snel en simpel. Ook is het leuk om uw logo, huisstijl, eigen kleur, quote, slogan of tekst op moderne en creatieve manier terug te laten komen in het ontwerp van de transparante raamfolie.

 

Op de meest linker foto hieronder ziet u een voorbeeld van transparante raamfolie met een gedicht. Op de een na meest linker foto hieronder ziet u een voorbeeld van transparante raamfolie met een afbeelding van een dier voor in de kinderkamer/babykamer. Op de een na meest rechter foto hieronder ziet u een voorbeeld van transparante raamfolie met een afbeelding van een ander kunstwerk. Op de meest rechter foto hieronder ziet u een voorbeeld van transparante raamfolie met een afbeelding van een ander kunstwerk.

 

[nggallery id=97]

 

Door de transparantie van het materiaal blijft u contact houden met de ruimtes voor en achter het glas. De transparante raamfolie (glasfolie, raamsticker) is ook makkelijk aan te brengen. Heeft u vragen dan zien wij deze graag tegemoet op maaike@plakhetzelf.nl.

 

Met onze online ontwerper, kunt de transparante raamfolie zelf ontwerpen/maken en voorzien van eigen ontwerp/tekst. Voorzien van foto of andere decoratieve elementen.

 

Wij bedrukken/printen eenzijdig de transparante raamfolie met het door uw gewenste ontwerp in de juiste kleur en op maat. Ook bieden wij ook de mogelijkheid om de transparante raamfolie door ons te laten ontwerpen. Ook kunt u er voor kiezen om de transparante raamfolie door ons te laten aanbrengen/plakken/bevestigen. Van een enkele deur of ruit tot het beplakken van honderden meters glazen pui met transparante raamfolie. Het is allemaal mogelijk.

 

Wij verzorgen al ruim 40 jaar (sinds 1973) reclame op elk object. Auto, bord, gevel, ruit, website etc. Autoreclame, buitenreclame, gevelreclame, muur- en wandreclame, reclameborden, raamdecoraties en standbouw, alles is mogelijk. Van reclame op een kleine banier tot de gehele verzorging van reclame op uw gevel. Er is dus een ruime reclame ervaring aanwezig en wij zijn hierdoor de transparante raamfolie expert bij uitstek. Voor zowel bedrijven als particulieren. Binken Reclame kan het allemaal voor u verzorgen. Vanuit de webshop kunt u de transparante raamfolie naar Nederland of België laten verzenden.

By |2017-12-04T18:19:29+00:00woensdag, april 2, 2014|Categories: Raamfolie, Transparant|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , |Reacties uitgeschakeld voor Transparante raamfolie (raamstickers)