Raamsticker moedigt consument aan

Raamsticker moedigt consument aan

“Raamsticker moedigt consument aan. Een raamsticker die mensen aanmoedigt om zelf een bakje of beker mee te nemen. Ondernemers kunnen de nieuwe raamsticker op hun raam plakken om de drempel om een eigen verpakking mee te nemen bij consumenten te verlagen. Zero Waste Nederland is initiatiefnemer van de raamsticker met ‘neem gerust je eigen verpakking mee’. 

De eerste nieuwe sticker werd geplakt op het raam van biologische bakkerij KEEK in Utrecht. Zij zien dat klanten meedoen in de transitie om hergebruik de nieuwe norm te maken. “Met de raamsticker is het voor de consument in één oogopslag duidelijk waar ze hun eigen bakje of beker mogen gebruiken om iets af te halen.

“De raamsticker is een mooie aanvulling om ons gezamenlijke doel te bereiken en zo te zorgen dat Nederland schoon wordt. Ik ben trots op deze unieke samenwerking en hoop de sticker vaak tegen te komen.”

Bakkers in bedrijf

Raamstickers voor uw winkel. Ontwerp uw eigen raamsticker online of upload uw eigen ontwerp.

 

By |2023-10-13T12:47:01+00:00vrijdag, oktober 13, 2023|Categories: Web PlakBlog|Tags: |Reacties uitgeschakeld voor Raamsticker moedigt consument aan