Raamdecoratie Badkamer

Raamdecoratie Badkamer – Raamfolie Dubbelzijdig

Raamdecoratie Badkamer zelf ontwerpen en aanbrengen was nog nooit zo gemakkelijk. Gebruik onze online ontwerper om uw eigen idee uit te werken in de door u gewenste maat. Raamdecoratie badkamer zoals u dat wilt.

Raamfolie dubbelzijdig (gesneden) in de badkamer. Hieronder ziet u enkele foto’s van gesneden raamfolie (raamdecoratie badkamer). Raamfolie aan twee kanten van het raam.  De eerste 2 foto’s laten gesneden raamfolie zien aan 1 kant (gedurende daglicht en in de avond). Na het aanbrengen van een tweede raamfolie aan de buitenkant van het raam, is er geen inkijk meer. Maar blijft er toch een mooi motief achter wat perfect in uw badkamer past en behoudt u de lichtinval. Foto’s 4 en 5 laten de gesneden raamfolie zien in de avond en de laatste 2 foto’s de gesneden raamfolie bij daglicht. Raamfolie dubbelzijdig (raamdecoratie badkamer) voor een exclusieve uitstraling.

 

Raamdecoratie Badkamer – Raamfolie Dubbelzijdig (aan 2 kanten van het raam) Gesneden Raamfolie

 [nggallery id=166]

By |2014-04-21T20:54:56+00:00maandag, april 21, 2014|Categories: Raamfolie, Gesneden|Tags: , , , , , , , , , , , , , , |Reacties uitgeschakeld voor Raamdecoratie Badkamer