Two way vision raamfolie (8), buitenaanzicht, overdag2018-08-14T15:09:43+00:00

Project Description

Two way vision raamfolie (8), buitenaanzicht, overdag

Two way vision raamfolie (8), buitenaanzicht, overdag

Two way vision raamfolie (8), buitenaanzicht, overdag

Uw eigen unieke geperforeerde glasfolie, maakt u makkelijk en snel online, met onze online designer. Start hier met uw eigen unieke ontwerp. U kunt elke kleur en/of afbeelding, bedrijfslogo laten afdrukken op de geperforeerde glasfolie. De bedrukking is dan aan beide kanten zichtbaar.

Uw eigen ontwerp op de geperforeerde glasfolie (8) is aan beide kanten zichtbaar. De two-way vision raamfolie is door de unieke lijmstructuur makkelijk zelf te plakken. Voor plakinstructies kunt u hier terecht. Bent u niet opzoek naar een rechthoekige, maar naar een vorm/contour gesneden glasfolie. Neem dan direct contact met ons op via de e-mail (deze staat links boven op de website). Bent u opzoek naar een groot aantal two-way vision raamfolies neem dan ook contact met ons op via de e-mail.

De two-way vision raamfolie houdt weinig licht tegen en wordt voornamelijk aan de binnenkant van gebouwen gebruikt op glas wanden. Voor voertuigen adviseren wij enkel de (7) one-way vision raamfolie. Wij adviseren deze raamfolie niet te gebruiken in donkere (slecht verlichte) ruimtes.