Raamfolie met gaatjes (7), voorkant, buitenaanzicht, meerdere ramen2021-01-12T15:14:23+00:00

Project Description

Raamfolie met gaatjes (7), voorkant, buitenaanzicht, meerdere ramen

Raamfolie met gaatjes (7), voorkant, buitenaanzicht, meerdere ramen

Raamfolie met gaatjes (7), voorkant, buitenaanzicht, meerdere ramen

Geperforeerde raamfolie met eigen ontwerp of design. Ontwerpt u hier makkelijk en snel online. U kunt de raamfolie makkelijk en snel zelf online ontwerpen of uw eigen ontwerp (bedrijfslogo, afbeelding, huisstijl) uploaden. We raden aan om minimaal een resolutie 75 dpi te gebruiken bij het maken van uw ontwerp als u met uw eigen software aan de slag gaat.

De one-way vision raamfolie, is anti-inkijk. Gaat doorkijk van buiten naar binnen tegen. Werkt het beste als het achter (binnen) en stuk donkerder is dan voor (buiten) de raamfolie. Combineer dit met een drukke bedrukking/ontwerp/print voor het beste effect (minste inkijk).

Het zicht naar buiten, blijft behouden, wel wordt het zicht/doorkijk door de raamfolie met gaatjes iets donkerder. Als het binnen genoeg donker is kunt u de inkijk, overdag, nagenoeg tegengaan. De doorkijk is dan minimaal. Geeft geen volledige privacy, dus niet geschikt voor badkamer en behandelkamers. Voor badkamer en behandelkamers adviseren wij de bedrukte glasfolie (2) of de bedrukte raamfolie (6).

De achterkant van het materiaal is zwart (Bij de two-way vision raamfolie (geperforeerde glasfolie) is de print door de glasfolie aan 2 kanten zichtbaar). De one-way vision raamfolie is contour te snijden (vorm gesneden) in niet rechthoekige vormen. Neem hiervoor contact met ons op via de e-mail. Ook als u opzoek bent naar grote aantallen one-way vision raamfolies, voor tijdelijk (acties, events, sales) of permanent (reclame, anti-inkijk) gebruik.

De one-way vision raamfolie blokkeert ongeveer 50% van het binnenkomende licht (de two-way vision raamfolie laat nagenoeg het meeste licht door). Ook geschikt voor het plakken op HR++ glas. Doordat er gaatjes in de raamfolie zitten die dus geen kleur van de print bevatten. Is het ook verstandig, indien gewenst (raamfolie/reclame moet goed opvallen), om de saturation op te krikken met 20 tot 40%.

De gaatjes raamfolie wordt geleverd voorzien van applicatietape/transfertape en gratis vilt spatel, voor een snelle en makkelijke montage. Doordat de print/ontwerp/bedrukking is voorzien van applicatietape/transfertape wordt deze niet beschadigd tijdens het plakken. Voor informatie over het plakken van de one-way vision raamfolie, vindt u hier. Enkel geschikt voor montage op vlakke autoruiten (ruitenwissers niet/minimaal gebruiken).