One way vision (7), vorm gesneden, contour gesneden, actie2018-08-14T11:18:47+00:00

Project Description

One way vision (7), vorm gesneden, contour gesneden, actie

One way vision (7), vorm gesneden, contour gesneden, actie

One way vision (7), vorm gesneden, contour gesneden, actie

Geperforeerde raamfolie met eigen ontwerp of design. Ontwerpt u hier makkelijk en snel online. U kunt de raamfolie makkelijk en snel zelf online ontwerpen of uw eigen ontwerp (bedrijfslogo, afbeelding, huisstijl) uploaden.

De one-way vision raamfolie, is anti-inkijk. Gaat doorkijk van buiten naar binnen tegen. Werkt het beste als het achter (binnen) en stuk donkerder is dan voor (buiten) de raamfolie. Combineer dit met een drukke bedrukking/ontwerp/print voor het beste effect (minste inkijk).

De achterkant van het materiaal is zwart (Bij de two-way vision raamfolie (geperforeerde glasfolie) is de print door de glasfolie aan 2 kanten zichtbaar). Geeft geen volledige privacy, dus niet geschikt voor badkamer en behandelkamers. De one-way vision raamfolie is contour te snijden (vorm gesneden) in niet rechthoekige vormen. Neem hiervoor contact met ons op via de e-mail. Ook als u opzoek bent naar grote aantallen one-way vision raamfolies, voor tijdelijk (acties, events, sales) of permanent (reclame, anti-inkijk) gebruik.

De one-way vision raamfolie blokkeert ongeveer 50% van het binnenkomende licht (de two-way vision raamfolie laat nagenoeg het meeste licht door). Ook geschikt voor het plakken op HR++ glas. Doordat er gaatjes in de raamfolie zitten die dus geen kleur van de print bevatten. Is het ook verstandig, indien gewenst (raamfolie/reclame moet goed opvallen), om de saturation op te krikken met 20 tot 40%.

De gaatjes raamfolie wordt geleverd voorzien van applicatietape/transfertape en gratis vilt spatel, voor een snelle en makkelijke montage. Doordat de print/ontwerp/bedrukking is voorzien van applicatietape/transfertape wordt deze niet beschadigd tijdens het plakken. Voor informatie over het plakken van de one-way vision raamfolie, vindt u hier. Enkel geschikt voor montage op vlakke autoruiten (ruitenwissers niet/minimaal gebruiken).