One way vision (7), groot, foto, afbeelding2018-08-14T10:21:50+00:00

Project Description

One way vision (7), groot, foto, afbeelding

One way vision (7), groot, foto, afbeelding

One way vision (7), groot, foto, afbeelding

Geperforeerde raamfolie met eigen ontwerp. Ontwerpt u hier. U kunt de raamfolie makkelijk en snel zelf online ontwerpen of uw eigen ontwerp (bedrijfslogo, afbeelding, huisstijl) uploaden.

De one-way vision raamfolie, is anti-inkijk. Gaat doorkijk van buiten naar binnen tegen. Werkt het beste als het achter (binnen) en stuk donkerder is dan voor (buiten) de raamfolie. Combineer dit met een drukke bedrukking/ontwerp/print voor het beste effect (minste inkijk). De one-way vision raamfolie is contour te snijden in niet rechthoekige vormen. Neem hiervoor contact met ons op via de e-mail.

De one-way vision raamfolie blokkeert ongeveer 50% van het binnenkomende licht. Ook geschikt voor het plakken op HR++ glas. Doordat er gaatjes in de raamfolie zitten die dus geen kleur van de print bevatten. Is het ook verstandig, indien gewenst (raamfolie/reclame moet goed opvallen), om de saturation op te krikken met 20 tot 40%.

De gaatjes raamfolie wordt geleverd voorzien van applicatietape/transfertape en gratis vilt spatel, voor een snelle en makkelijke montage. Doordat de print/ontwerp/bedrukking is voorzien van applicatietape/transfertape wordt deze niet beschadigd tijdens het plakken. Voor informatie over het plakken van de one-way vision raamfolie, vindt u hier. Enkel geschikt voor montage op vlakke autoruiten (ruitenwissers niet/minimaal gebruiken).