Muurstickers op maat in vorm voor kinderkamer2018-04-26T01:13:15+00:00

Project Description

Contour gesneden, beer, muursticker, kinderkamer, Plaktextiel, (A)

Contour gesneden, beer, muursticker, kinderkamer, Plaktextiel, (A)

Muurstickers op maat in vorm voor kinderkamer

Zelf uw eigen muurstickers ontwerpen en aanbrengen was nog nooit zo gemakkelijk. Ontwerp uw eigen muursticker van plaktextiel hier. De plaktextiel muursticker kunnen in elke afmeting voor u worden gemaakt. De verwijderbare variant is makkelijk te herplaatsen.

Ook kunnen plaktextiel muursticker in vorm worden gesneden (bijv. rond, teddybeer, logo, polaroids, etc.). Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier rechtsboven op de website. Zoek u zeer grote muurstickers (groter dan 1300x3500mm) of een groot aantal muurstickers voor uw bedrijf neem dan ook contact met ons op via het contactformulier. Wij kunnen tevens (tegen betaling) de muurstickers voor u ontwerpen en plakken indien gewenst. Wij leveren aan zowel bedrijven als particulieren.

Zelf ontwerpen muursticker van plaktextiel zijn ook makkelijk zelf te plakken. Zie de plakinstructies voor meer informatie.

Plak textiel heeft een warme matte gevlochten textiel look/uitstraling. Ideaal voor ontvangstruimtes, restaurants, woon- en slaapkamers.