Gesneden raamfolie (1), raamfolie op maat, eigen ontwerp, gedeeltelijk privacy, wachtruimte2024-01-25T18:19:14+00:00

Project Description

gesneden raamfolie, raamfolie op maat, eigen ontwerp, gedeeltelijk privacy, wachtruimte

gesneden raamfolie, raamfolie op maat, eigen ontwerp, gedeeltelijk privacy, wachtruimte

Gesneden raamfolie (1), raamfolie op maat, eigen ontwerp, gedeeltelijk privacy, wachtruimte

Uw eigen unieke gesneden raamfolie naar eigen ontwerp. Ontwerp het zelf. Plak het zelf. Gebruik onze online designer om u raamfolie op maat te ontwerpen met uw eigen gepersonaliseerde ontwerp. Zowel voor bedrijven als particulieren. In onze online raamfolie ontwerper kunt u makkelijk en snel uw eigen informatie toevoegen (naam, huisnummer, adres, telefoonnummer, familiewapen, bedrijfslogo, streepjes, kaders, ornamenten uit het pand, etc.). Of upload uw kant-en-klaar ontwerp in één keer in de online ontwerper. Volg hierbij goed de aanleverspecificaties, dat maakt het voor u en ons een stuk makkelijker. Voor een overzicht van de verschillende soorten raamfolie, kunt u hier terecht.

Gebruik uw abstract design of patroon, bedrijfslogo, bedrijfsnaam, branding en/of huisstijl voor het ontwerpen van uw raamfolie op maat voor uw bedrijf, bibliotheek, entreedeuren, etalage, kantoor, horecagelegenheid, ontvangstruimte, presentatieruimte, restaurant, wachtruimte, winkel, glazenwand, etc.. Ontwerp het geheel zelf online met onze online raamfolie ontwerper. En/of upload uw (gedeeltelijke) raamfolieontwerp.

De gesneden raamfolie is van professionele kwaliteit en geeft een mooi grijs gezandstraald effect. De raamfolie is water- en weerbestendig en heeft een lange buitenlevensduur. De raamfolie is makkelijk zelf te monteren zonder bellen en blazen door de aanwezige luchtkanalen. De gesneden raamfolie is geschikt voor montage op HR++ glas. De gesneden raamfolie wordt met transfertape en spatel geleverd. Dus geen extra gereedschap nodig. De gesneden raamfolie is makkelijk te verwijderen en zal het glas niet beschadigen. De film naast de anti-inkijk ook een anti-inbraak werking.

De gesneden raamfolie, ook wel glasfolie, melkglasfolie, melkfolie, gematteerde folie of dusted raamfolie genoemd, geeft volledige privacy (geen doorkijk), waar geen ontwerp is weggesneden. De gesneden raamfolie is dus anti-inkijk / inkijkwerend. U kunt zelf, door middel van uw eigen ontwerp, de doorkijk van de raamfolie bepalen.

De gesneden raamfolie laat de maximaal mogelijke hoeveelheid licht door, dus u creëert geen donker ruimtes met de montage van deze raamfolie. U bepaalt zelf hoeveel privacy u wilt. Gehele privacy met geen doorkijk. Gedeeltelijke privacy met “kijkgaten” of en een heel open ontwerp met maximale doorkijk/inkijk.

De raamfolie verspreidt het zonlicht en maakt de zon minder fel. De raamfolie kan ook bedrukte worden, zie onze bedrukte raamfolie. Tevens is de gesneden glasfolie beschikbaar in rechthoekige geperforeerde glasfolie/raamfolie. Ook zorgt de raamfolie / glasfolie ervoor dat er niet tegen het glas wordt aangelopen.

Ontwerp uw eigen raamfolie voor uw huis, voor de voordeur, badkamer, franse deuren, keuken, schuur, serre en woonkamer. Met uw huisnummer, familienaam, familiewapen en eigen teksten.

Vervolgens kunt u uw raamfolie ontwerpen (met bijvoorbeeld uw naam, teksten, bedrijfslogo en lijntekeningen van lijnen/strepen en/of cirkels/stippen/dots/rondjes) gebruiken voor het maken van uw muurstickers op maat. Ontwerp ze zelf makkelijk in onze online muursticker ontwerper. Ontwerp het geheel zelf online met onze online ontwerper. En/of upload uw (gedeeltelijke) eindontwerp.