Gesneden raamfolie (1), plak het zelf, raamfolie op maat, school, privacy, kinderopvang2024-02-01T12:01:52+00:00

Project Description

gesneden raamfolie, plak het zelf, raamfolie op maat, school, privacy, kinderopvang

gesneden raamfolie, plak het zelf, raamfolie op maat, school, privacy, kinderopvang

Gesneden raamfolie (1), plak het zelf, raamfolie op maat, school, privacy, kinderopvang

Gesneden raamfolie is makkelijk zelf te online ontwerpen naar eigen idee in de door u gewenste maat, met behulp van onze online ontwerper. Gesneden raamfolie is ook wel bekend als glasfolie, melkglasfolie, gematteerde folie en dusted raamfolie. U kunt uw eigen gepersonaliseerde raamfolie makkelijk voorzien van naam, huisnummer, kader, adres, bedrijfslogo en andere teksten. Tevens kunt u uw eigen ontwerpen uploaden. Volg de aanleverspecificaties. Heeft u vragen? Stuur ons een e-mail.

Raamfolie op maat. Raamfolie voor glazen wanden in kantoren kunnen bestaan uit een dunne bies om te voorkomen dan mensen tegen het glas aanlopen. Tot raamfolie ontwerpen die de gehele glazenwand  beslaan, van boven tot onder, van links tot rechts. Voor scholen kunnen bijvoorbeeld ook de lijntekeningen van de kinderen zelf gebruiken en deze wegsnijden uit de raamfolie. Of de tekeningen op de raamfolie drukken.

U kunt de raamfolie makkelijk zelf plakken, als u enigszins handig bent. Lees de online instructies en bekijk de instructievideo’s. Wilt u een glasfolie / raamfolie zonder lijmlaag, dan kunt u de statische raamfolie / glasfolie gebruiken. Hierop kunnen wij dan uw ontwerp drukken.

Ziet u een voorbeeld op de website wat u graag ook zou willen (al dan niet aangepast met bijvoorbeeld uw naam, logo en/of familiewapen)? E-mail het voorbeeld door te samen met uw wensen en afmetingen. Een abstract herhalend patroon (strepen, driehoeken, vierkantjes, dots, cirkels, rondjes, stippen) of een organisch patroon. Lijntekeningen en of foto’s. Het is allemaal mogelijk.

Zowel met de gesneden raamfolie/glasfolie als de bedrukte raamfolie/glasfolie kunt u zelf bepalen hoeveel privacy u wilt. Beide materialen houden een minimale hoeveelheid licht tegen. Heeft u al ontwerpen? Stuur ons dan een e-mail.