Gesneden raamfolie (1), honeycomb, hexagon, zeshoek, honingraat, raamfolie op maat, gematteerde film, kantoor2024-02-06T13:00:31+00:00

Project Description

gesneden raamfolie, honeycomb, hexagon, zeshoek, honingraat, raamfolie op maat, gematteerde film, kantoor

gesneden raamfolie, honeycomb, hexagon, zeshoek, honingraat, raamfolie op maat, gematteerde film, kantoor

Gesneden raamfolie (1), honeycomb, hexagon, zeshoek, honingraat, raamfolie op maat, gematteerde film, kantoor

Gesneden raamfolie is makkelijk zelf te online ontwerpen naar eigen idee in de door u gewenste maat, met behulp van onze online ontwerper. Gesneden raamfolie is ook wel bekend als glasfolie, melkglas folie, gematteerde folie en dusted raamfolie. De gesneden raamfolie geeft een mooi gezandstraald effect van uw ontwerp op de ramen. Het mooie gezandstraald effect is licht doorlatend maar ondoorzichtig.

U kunt uw eigen gepersonaliseerde raamfolie makkelijk voorzien van naam, huisnummer, straatnaam, kader, adres, bedrijfslogo, familiewapen, corporate branding en andere teksten. Tevens kunt u uw eigen ontwerpen uploaden. Volg de aanleverspecificaties. Heeft u vragen? Stuur ons een e-mail. Tevens als u een (groot) raamfolie project heeft, dan is e-mailen meestal het beste en snelst.

Raamfolie op maat. Raamfolie voor glazen wanden in kantoren kunnen bestaan uit een dunne bies om te voorkomen dan mensen tegen het glas aanlopen. Tot raamfolie ontwerpen die de gehele glazen wand  beslaan, van boven tot onder, van links tot rechts. Voor scholen kunnen bijvoorbeeld ook de lijntekeningen van de kinderen zelf gebruiken en deze wegsnijden uit de raamfolie. Of de tekeningen op de raamfolie drukken. Waar niet weggesneden is de raamfolie / glasfolie anti-inkijk, tegen inkijk, inkijkwerend (geen doorkijk).

Ontwerp uw eigen unieke glasfolie / raamfolie voor decoratie en privacy (tegen inkijk, inkijkwerend, (on)doorzichtig en lichtdoorlatend) die past bij uw huis, deur, voordeur, keuken, schuur, badkamer, garage, kantoor, winkel, etalage of bedrijf. U kunt de raamfolie makkelijk zelf plakken, als u enigszins handig bent. Lees de online instructies en bekijk de instructievideo’s. Zorg altijd dat u eerst de ondergrond goed schoon. Daarna goed vet- en stofvrij maken. (belangrijk: als er vuil blijft zitten ziet u dit altijd!) Door de luchtkanaaltjes in de lijmlaag van de raamfolie is de raamfolie makkelijk zelf te plakken, zonder bellen en blazen. Met gratis meegeleverde spatel bij uw bestelling kunt u makkelijk zelf de raamfolie aanwrijven.

Deze gesneden raamfolie / glasfolie / etch folie is ook geschikt voor het plakken op HR++ glas. Plak de raamfolie enkel op normaal vlak en glad glas. De raamfolie zal het glas niet beschadigen. De raamfolie is altijd makkelijk te verwijderen. De raamfolie / glasfolie voor/tijdens verwijderen voorzichtig goed warm maken met een föhn/verfbrander.

Wilt u een glasfolie / raamfolie zonder lijmlaag, dan kunt u de statisch hechtende raamfolie / glasfolie gebruiken. Hierop kunnen wij dan uw ontwerp drukken.In zowel kleuren en/of grijstinten. De statische raamfolie kan enkel in heel simpele basis vormen worden gesneden.

Ziet u een voorbeeld op de website wat u graag ook zou willen (al dan niet aangepast met bijvoorbeeld uw naam, logo en/of familiewapen)? E-mail het voorbeeld door te samen met uw wensen en afmetingen. Een abstract herhalend patroon (honeycomb, hexagon, zeshoek, honingraat, rechthoeken, bakstenen, strepen, driehoeken, vierkantjes, dots, cirkels, rondjes, stippen, takken, bomen, bloemen) of een organisch patroon. Lijntekeningen en of foto’s. Het is allemaal mogelijk. Zolang het maar niet te complex wordt met te veel kleine elementen.

Zowel met de gesneden raamfolie/glasfolie als de bedrukte raamfolie/glasfolie kunt u zelf bepalen hoeveel privacy u wilt. Beide materialen houden een minimale hoeveelheid licht tegen. Heeft u al ontwerpen? Stuur ons dan een e-mail.

Wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren. De gesneden raamfolie kan ook gebruikt worden om het binnenkomende licht te verspreiden, zodat de zon een stuk minder fel lijkt, en deze minder in uw ogen schijnt. De gesneden raamfolie/glasfolie/etchfolie is ook geschikt voor het plakken op HR++ glas.