Gesneden raamfolie (1), gematteerde raamfolie, boom, takken, sterren, kleine doorkijk, plak-het-zelf2024-02-26T17:40:59+00:00

Project Description

Gesneden raamfolie (1), gematteerde raamfolie, boom, takken, sterren, kleine doorkijk, plak-het-zelf

Gesneden raamfolie (1), gematteerde raamfolie, boom, takken, sterren, kleine doorkijk, plak-het-zelf

Gesneden raamfolie (1), gematteerde raamfolie, boom, takken, sterren, kleine doorkijk, plak-het-zelf

Uw eigen unieke raamfolie in de vorm van uw logo. Of een rechthoekige raamfolie met uw logo/ontwerp weggesneden. Het is allemaal mogelijk. Ontwerp het snel en makkelijk online. Met onze online ontwerper. Gesneden raamfolie / glasfolie met uw eigen ontwerp. Bijvoorbeeld een herhalend patroon van lijntjes al dan niet met een logo of andere corporate branding element.

De gesneden raamfolie is een makkelijke, snelle en stijlvolle manier om bijvoorbeeld inkijk te verminderen of verblinding door fel zonlicht tegen te gaan. Heeft u een element/ornament wat u als een herhalend patroon wilt hebben uitgesneden uit de raamfolie? Stuur ons uw bestand en afmetingen, voor een mock-up en prijsopgave. Heeft u al een compleet (vector) ontwerp van bijvoorbeeld een boom met bloemetjes. Dan kunt u deze direct uploaden in onze online designer.

Ontwerpen kunnen heel open worden gemaakt voor veel doorkijk. Maar ontwerpen kunnen ook erg dicht worden gemaakt voor weinig doorkijk. Dus een hoog gehalte van privacy en anti-inkijk / anti-doorkijk.

Ontwerp uw gepersonaliseerde ontwerp online met onze online ontwerper. Of u kunt uw eigen ontwerp uploaden. Als u een raamfolie ontwerp wilt hebben waar elementen zijn uitgesneden / weggesneden. Dan hebben wij een vector ontwerp nodig. Volg de ontwerpspecificaties die wij online hebben staan. Maak niet te complexe ontwerpen of ontwerpen met te veel elementen.

De gesneden raamfolie is makkelijk zelf te plakken volg onze online instructies en bekijk onze online instructie video’s. Zorg altijd dat u het glas en het kozijn goed schoonmaakt. Vuil zo goed mogelijk verwijderen. Bent u opzoek naar een glasfolie zonder plaklaag / lijmlaag? Kijk dan naar de statische glasfolie / raamfolie waarop wij uw ontwerp kunnen drukken.

Wij leveren aan zowel particulieren, bedrijven en (overheid-) instanties. Wij kunnen, indien gewenst, de gesneden raamfolie ook voor u inmeten, ontwerpen en monteren tegen extra kosten. Wilt u een prijsindicatie hebben mbt uw project? Stuur ons een e-mail.