Gesneden raamfolie (1), corporate branding, elementen weggesneden, hoge privacy, anti-inkijk, plak-het-zelf2024-03-21T14:02:08+00:00

Project Description

Gesneden raamfolie (1), corporate branding, elementen weggesneden, hoge privacy, anti-inkijk, plak-het-zelf

Gesneden raamfolie (1), corporate branding, elementen weggesneden, hoge privacy, anti-inkijk, plak-het-zelf

Gesneden raamfolie (1), corporate branding, elementen weggesneden, hoge privacy, anti-inkijk, plak-het-zelf

Op de foto hierboven ziet u raamfolie met weggesneden corporate branding elementen, dit ontwerp geeft veel privacy voor op kantoor. Voor lage of hoge privacy u bepaalt het zelf met uw eigen unieke raamfolie ontwerp. De raamfolie zorgt ervoor dat het een heel stuk moeilijker is om naar binnen te kijken.

Dit soort ontwerpen kunnen ook van uw logo worden voorzien of andere corporate branding elementen of teksten. Tevens kunt u zelf de hoogte van de bies bepalen. Dit alles terwijl de gesneden glasfolie / raamfolie zo min mogelijk (zon)licht tegenhoudt.

Ontwerp uw eigen unieke raamfolie/glasfolie snel en makkelijk met onze online raamfolie maker. Voer uw teksten in, voeg kaders en objecten toe. Eventueel kunt u uw eigen elementen/objecten/logo’s toevoegen door deze te uploaden. Gesneden raamfolie (1)  is makkelijk zelf te ontwerpen naar eigen idee in de door u gewenste maat, met behulp van onze online ontwerper. U kunt uw eigen gepersonaliseerde gesneden raamfolie makkelijk voorzien van naam, huisnummer, adres, bedrijfslogo en andere teksten. Vervolgens kunt u uw eigen gesneden raamfolie ontwerp voorzien van borders, strepen en andere patronen en motieven. Zodat de gepersonaliseerde gesneden raamfolie perfect bij uw eigen interieur en/of huisstijl past.

Wilt u zelf uw ontwerp geheel of gedeeltelijk uploaden? Volg dan de online ontwerpinstructies voor uw vector ontwerp. Zorg dat uw ontwerp niet teveel (kleine) elementen bevat. Weet u niet wat een vectorbestand is, ga dan niet zelf aan de slag, maar stuur ons al uw bestanden en zeg dat u geen vectorbestanden heeft.

Voor een uitgebreid overzicht van de verschillende soorten raamfolie bezoek dan onze raamfolie webpagina. Wilt u uw raamfolie/glasfolie in kleur dan kunt u terecht bij de bedrukte raamfolie. Voor het verzenden van uw raamfolie maken wij meestal gebruik van PostNL. Gebruik de PostNL app om uw gesneden raamfolie bestelling te volgen. De gesneden raamfolie wordt in een stevige doos naar u verzonden. Bij een beschadigde verpakking moet u de verzending weigeren.

De gesneden raamfolie is van hoge professionele kwaliteit en geeft een mooi grijs gezandstraald effect. Het gezandstraalde effect zorg er ook voor dat het de zon minder fel maakt door het zonlicht meer te verdelen. Het materiaal zelf heeft een licht grijze kleur wat het uitgesneden design van de raamfolie accentueert. De gesneden raamfolie is water- en weerbestendig voor een extra lange levensduur. De gesneden raamfolie is ook geschikt voor HR, HR+, HR++, HR+++ glas.

Uw gesneden raamfolie wordt geleverd met transfertape voor makkelijke installatie/plakken. De unieke bubble-free lijmlaag zorg voor een makkelijke en snelle montage van de raamfolie en een mooi eindresultaat. Volgt de uitgebreide instructies online en lees goed de tips en tracks. Natuurlijk is de raamfolie makkelijk te verwijderen zonder dat de raamfolie het glas beschadigd. De gesneden raamfolie voor/tijdens het verwijderen voorzichtig goed warm maken met een föhn/verfbrander/infrarood heater.