Muurstickers voorbeelden, herpositioneerbaar (Muurstickers plaktextiel, print op textiel)

Muurstickers voorbeelden, herpositioneerbaar (Muurstickers plaktextiel, print op textiel)

Hieronder ziet u een aantal muurstickers op plaktextiel (prints op textiel). Deze zijn makkelijk herpositioneerbaar (verplaatsbaar) zoals de foto’s hieronder laten zien. Zodat u zelf de compositie kunt bepalen. En deze indien gewild later nog kunt aanpassen en/of uitbreiden.

 

Muurstickers (prints op textiel)

Muurstickers (prints op textiel) zijn zeer geschikt voor het aanbrengen op verschillende, niet geheel vlakke/gladde, ondergronden (zoals geverfde muren en deuren, lichte structuur verf, plafonds). Textiel muurstickers (zelf plakkend “behang”) kunt u erg makkelijk zelf aanbrengen en zijn herplaatsbaar. Voordelen; print op plaktextiel is herplaatsbaar en makkelijk te verwijderen zonder dat het de ondergrond (bijvoorbeeld behang) beschadig (in 99% van de gevallen). Makkelijk aan te brengen zonder luchtbellen en plooien. Ook uitermate geschikt voor tijdelijke gebeurtenissen/events. Ook op niet geheel vlakke ondergronden aan te brengen. Nadelen; deze muurstickers zijn voornamelijk voor binnengebruik. Kunnen niet worden voorzien van een lamineer en zijn dus niet geschikt voor langdurig buitengebruik. Wordt alleen vierkant geleverd.

muurstickers, prints op textiel

By |2017-12-04T18:19:20+00:00woensdag, februari 4, 2015|Categories: Muurstickers, Textiel|Tags: , |Reacties uitgeschakeld voor Muurstickers voorbeelden, herpositioneerbaar (Muurstickers plaktextiel, print op textiel)