Met raamfolies kan je vele kanten op.

Met raamfolies kan je vele kanten op.

“GEEF JOUW BEDRIJF DE PERFECTE UITSTRALING Op zoek naar de perfecte uitstraling voor je bedrijfspand, werkplek of winkel? Met het toepassen van indoor- en outdoor signing op verschillende plekken creëer je herkenbaarheid. Denk hierbij aan gevelreclame, autobestickering of raambelettering.

Ontdek de 3M™ zonwerende raamfolie Naast de uitgebreide diensten biedt het creatieve bureau ook praktische oplossingen om het werkklimaat te verbeteren en de werkomgeving te veraangenamen. Het diverse aanbod aan raamfolies is daar een perfect voorbeeld van. Vooral nu, in deze tijd van het jaar, is er veel vraag naar zonwerende raamfolie. Het is dé ideale oplossing om de hitte van de zon te bestrijden en tegelijkertijd energie te besparen.

Creëer een aangename werkomgeving met 3M™ zonwerende raamfolie Last van extreme hitte of hinderlijke weerspiegelingen op je werkplek door het zonlicht? Bescherm het kantoor of pand tegen de zon en kies voor 3M™ zonwerende raamfolies. De folie blokkeert tot wel 99,9 % van de schadelijke UV-straling en vermindert de hitte in het gebouw. Door regulering van het zonlicht heb je minder last van schittering en weerkaatsing op het beeldscherm. Dit verhoogt niet alleen het comfort voor jou en je collega’s, maar vermindert ook het gebruik van airconditioning en bespaart energiekosten. Bovendien zorgt de folie voor meer privacy en veiligheid, omdat het moeilijker wordt om van buitenaf naar binnen te kijken.

BESPAAR FLINK OP JE ENERGIEREKENING
Bespaar op je energierekening met de 3M™ zonwerende raamfolies. Door het isolerende effect van de raamfolie door de zonnewarmte te weren en de temperatuur in het gebouw gelijkmatiger en gematigder te houden vermindert het energieverbruik aanzienlijk. Zeker voor grote glas- en raampartijen kan dit een forse impact hebben. ALINEA 4 10 jaar garantie GCC verzorgt het hele proces, van inmeten tot bevestiging. De 3M™ zonwerende raamfolie heeft een levensduur van 25 jaar. Daarnaast heb je een garantie van 10 jaar op zowel de hoogwaardige folie als de montage. Mits de folie is aangebracht door één van de erkende signmakers van GCC.

Met raamfolies kan je vele kanten op.”

Het Kompas

 

Met raamfolies kan je veel kanten op, veel opties vindt u bij PLAKhetZelf.nl.

 

 

By |2023-10-13T13:44:05+00:00dinsdag, juli 4, 2023|Categories: Web PlakBlog|Tags: , |Reacties uitgeschakeld voor Met raamfolies kan je vele kanten op.