Kan ik zelf mijn raamfolie ontwerpen?

Kan ik zelf mijn raamfolie ontwerpen? Hoe ontwerp ik mijn eigen gesneden raamfolie?

Kan ik zelf mijn raamfolie ontwerpen? Ja. U kunt onze online designer gebruiken of met uw eigen software aan de slag. Voor onze online designer klik u hier. Wilt u aan de slag met uw eigen software, volg dan de instructies hieronder.

Eigen raamfolie ontwerp van logo, tekst, adres, huisnummer op gesneden raamfolie. Kan ik zelf mijn raamfolie ontwerpen?

  • Uw ontwerp wordt uit de raamfolie (glasfolie, graveerfolie) gesneden. Voor permanente bevestiging.
  • Bestandstype het moet geheel een vectorbestand zijn dat alleen uit buitenlijnen (outlines) bestaat. Wij raden aan om het ontwerp gewoon in .ai (t/m Adobe CS6) te uploaden via het contact formulier.
  • De minimale omvang van een object (bijv. een punt) dat gesneden moet worden is 3mm. Een punt (het kleinst mogelijke object) moet dus minimaal 3mm breed en 3mm hoog zijn.
  • Maximaal formaat van een gesneden ontwerp is 1180mm bij 3000mm. Voor grotere raamfolies, neem contact met ons op.
  • Kan ik zelf mijn raamfolie ontwerpen? Tevens moet alles (teksten, lijnen, etc.) in outline worden aangeleverd. Tekst naar outline omzetten doet u zo. Selecteer de tekst ga dan naar -> Type -> Create Outlines. Zo ziet het eindresultaat er dan uit (in View -> Outline),  . Lijnen, etc. zet u ook om naar outline. Er moeten dus geen center lines meer aanwezig zijn. Selecteer de lijn ga dan naar Object -> Path -> Outline Stoke. Zo ziet het eindresultaat er dan uit (in View -> Outline),  . Vervolgens moet u er voor zorgen dat objecten die elkaar overlappen, worden samengesmolten. U selecteert de objecten en dan met Window -> Pathfinder -> Meest linker Shape Mode. Zo ziet het resultaat er dan uit (in View -> Outline),  . Het eind resultaat kan er dan zo uitzien. Voorbeeld  . Het grijs is de raamfolie met de correcte maat, en het witte verdwijnt uit de raamfolie. Als u de (raam)folie aan de binnenkant van de ruit plakt, en het moet aan de buitenkant leesbaar zijn, dan moet u het ontwerp in spiegelbeeld aanleveren. Zo dus,  . Hier vindt u de 30-dagen trail versie van Adobe Photoshop en Illustrator LINK.  Ook kunt u er voor kiezen on een gratis open source software pakket te gebruiken als (GIMP of Inkscape), om de raamsticker(s) te ontwerpen.
  • Is het eindresultaat niet goed, of kunt u dit zelf niet voor elkaar krijgen, dan kunnen wij de raamstickers voor u ontwerpen a 29 euro per uur. U krijgt van te voren te horen hoeveel het gaat kosten.
  • Bestel gewoon een vierkante raamfolie in de online ontwerper, hier. Betaal. En neem vervolgens met ons contact op via de e-mail of het contact formulier op de website. Stuur uw eigen ontwerp als attachment mee.

Kan ik zelf mijn raamfolie ontwerpen?

By |2017-12-04T18:19:21+00:00woensdag, oktober 8, 2014|Categories: Raamfolie|Tags: , , |Reacties uitgeschakeld voor Kan ik zelf mijn raamfolie ontwerpen?