De voordelen van glasfolie

De voordelen van glasfolie

“Glasfolies zeer geschikt voor het weren van warmte, licht, schittering en schadelijke UV-straling. Daarnaast zijn glasfolies uitstekend toepasbaar om de veiligheid, isolatie en privacy van een gebouw te verhogen én om de gevel een esthetische upgrade te geven.

Onbehandeld glas laat warmte, licht en schadelijke UV-straling van de zon ongehinderd door. Hierdoor kan het binnen erg warm worden, kan men hinder ondervinden van het felle zonlicht en zullen kwetsbare materialen sneller verkleuren. Door toepassing van zonwerende folie op de ruiten biedt Man Protection dé oplossing voor de zonnige dagen. De opwarming door de zon op het glas wordt hiermee gereduceerd tot wel 90% en men creëert een aangename werk- en leefomgeving. Zo blijft het klimaat binnen optimaal en lekker koel, met positieve gevolgen voor werkprestaties en -sfeer. Men bespaart hiermee op het energieverbruik van de airco. Tevens filteren raamfolies tot wel 99,9% van de schadelijke UV-straling uit het zonlicht. In bijv. kantoren, schoollokalen, fabrieken en werkplaatsen kan de schittering of weerspiegeling van zon- en daglicht zeer hinderlijk zijn. Lichtwerende folie zorgt ervoor dat het felle zonlicht gefilterd wordt, waardoor het zicht op beeldschermen, digi-borden, machines en overige apparatuur optimaal blijft.

Zonwering met uitstraling
Naast warmtewering biedt raamfolie nog vele andere voordelen. Zon- en warmtewerende glasfolies zijn uitermate geschikt voor o.a. woningen, kantoren, winkels, ziekenhuizen en scholen. De spiegelfolies verfraaien gebouwen; een mooie glasgevel draagt bij aan een moderne uitstraling van een pand. Ook vergroten deze raamfolies de privacy doordat overdag de inkijk naar binnen belemmerd wordt.”

BouwMagazine

 

Glasfolie met eigen ontwerp. Upload uw eigen ontwerp of ontwerp het online, snel en makkelijk, met onze online designer.

 

By |2023-10-13T14:45:17+00:00vrijdag, juni 23, 2023|Categories: Web PlakBlog|Tags: , , , |Reacties uitgeschakeld voor De voordelen van glasfolie