Statische glasfolie stickers2024-08-08T16:21:15+00:00

Statische glasfolie stickers met eigen ontwerp

Op deze webpagina kunt u uw eigen statische glasfolie sticker ontwerpen. Voer de afmeting in (in millimeters) van uw statisch glasfolie sticker die u zoekt, te samen met het aantal stickers dat u nodig heeft. Daarna ziet u gelijk de prijs. Upload uw eigen ontwerp of gebruik de online ontwerper om uw statische glasfolie sticker te ontwerpen. Zoekt u geen statisch glasfolie materiaal maar transparant of wit statische stickers? Ga dan hier naar toe.

Bedragen zijn zonder korting en excl. BTW.
Afmeting
Breedte:
mm
Hoogte:
mm
Aantal:
  
Selecteer Materiaal
Price: $
Beantwoord de volgende vraag:

Statische glasfolie stickers zelf ontwerpen

Lees hieronder de informatie die u kunt gebruiken bij het ontwerpen en bestellen van uw eigen statisch glasfolie stickers met uw eigen unieke ontwerp.

STATISCHE GLASFOLIE STICKERS BESTELLEN

  1. Vul de gewenste afmeting in van de statische glasfolie sticker die u zoekt. Let goed op! Dat u de afmetingen van uw sticker in millimeters invult. Bijv. 100 mm bij 100 mm, en NIET 10 cm bij 10 cm.
    • Maximale grootte 1300 x 1300 mm. Wilt u een grotere afmeting dan raden wij statische glasfolie aan.
  2. Voer het gewenste aantal statische glasfolie stickers in dat u zoekt.

STATISCHE GLASFOLIE STICKERS ONTWERPEN

  1. Voer geen niet westerse tekens/teksten (Arabisch, Chinees, Sanskriet) in. Dit zal niet werken (ook al lijkt het te werken). Upload deze tekens/teksten als bijvoorbeeld een .pdf bestand.
  2. Gebruik de knop “Tekstveld toevoegen” om uw gewenste (westerse) teksten toe te voegen.
  3. Gebruik de knoppen bovenin de online ontwerper om “Plaatjes” en “Objecten” toe te voegen.
  4. U kunt uw eigen ontwerp / element / tekens / teksten (.jpg, .jpeg, .gif, .png, .gif, .eps, .ai, .svg, .pdf, of .psd bestand) toevoegen door deze te uploaden. Gebruik de “Ontwerp toevoegen” knop links in de ontwerper.
  5. Wilt u met uw eigen software (bijvoorbeeld Adobe Illustrator, GIMP, Krita) aan de slag om zelf uw statische glasfolie sticker te ontwerpen? Meer informatie leest u hier en hier.
  6. Advies met betrekking tot uw statische glasfolie sticker ontwerp.
    • Blijf met teksten, logo’s en andere belangrijke informatie zeker 3 à 5 mm van de rand van de sticker vandaan. Bij grotere stickers meer.
    • Maak teksten minimaal 4mm hoog, zodat deze goed te lezen zijn.
  7. Maak uw ontwerp niet in spiegelbeeld. Klik hiervoor enkel de vraag onder de ontwerper aan.
  8. Alles wat wit is blijft vrij van een opdruk/kleur.
  9. In donkere ruimtes en/of bij dubbel niet-ontspiegeld glas, is het beste om subtiele/pastel kleuren vermijden, gebruik (donkere) kleuren met hoog contrast/intensiteit.

VERDERE INFORMATIE

  • Wilt u niet-rechthoekige (vorm-gesneden) statische glasfolie stickers of een groot aantal statische glasfolie stickers, neem dan contact met ons op via de e-mail.
  • Voor statische glasfolie stickervellen (meerdere elementen en/of snijlijnen) kunt u contact opnemen via de e-mail.
  • Uw statische glasfolie stickers worden ongepeld geleverd en meestal op ongeveer A4+ vellen. Wilt u dit niet, of op een ander afmeting vel, neem dan contact met ons op, via de e-mail voor uw bestelling.

MATERIAAL INFORMATIE

Statisch hechtende stickers zijn voornamelijk bedoelt voor tijdelijke bevestiging op ramen en spiegels. Statisch hechtende glasfolie stickers hebben geen lijmlaag maar gebruiken electro statische lading om aan het glas te hechten. Deze statisch hechtende stickers zijn enkel geschikt voor montage op normaal, glad en vlak glas. De statische glasfolie stickers hechten enkel met de achterkant aan het glas, zorg dat u de transparante backing / achterlaag verwijdert voor plakken.

Dit statisch glasfolie sticker materiaal is voornamelijk bedoelt voor montage indoor, in huizen, kantoren en winkels, voor de middellange termijn, op ramen en spiegels. Statische glasfolie stickers zijn ook wel bekend als statisch hechtende glasfolie stickers.

Statische hechtende glasfolie stickers combineert lichtdoorlatendheid, privacy en bedrukking (design/reclame/belettering). De statische glasfolie geeft privacy (geen doorkijk) maar blokkeert weinig licht, terwijl het de zon wel minder fel maakt door het binnenkomende licht meer te verspreiden. Het licht krijgt de kleur van de opdruk. De bedrukking is aan beide kanten van het materiaal zichtbaar. Dit materiaal werkt het best in goed verlichte ruimtes met enkel ontspiegeld glas. Zorg dus voor voldoende/veel licht achter de statische glasfolie, zodat de statische glasfolie niet donker/somber wordt.

De statische glasfolie sticker is van professionele kwaliteit en heeft geen lijmlaag en is hierdoor erg makkelijk op het glas te plakken en te verwijderen. De statische glasfolie sticker is geschikt voor montage op HR +, ++, +++ glas.

Wij raden het niet aan om dit statisch hechtende glasfolie materiaal op autoruiten te gebruiken. Wij raden het niet aan om statisch hechtende glasfolie langer dan een paar dagen / weken buiten te gebruiken. Wij raden het niet aan om dit statisch hechtende glasfolie materiaal te gebruiken op niet normaal, glad en vlak glas. Niet geschikt voor frosted (gematteerd) glas en/of minder geschikt voor gelamineerd glas (glas reeds voorzien van een film).

U kunt van alles aan uw zelf ontworpen statisch hechtende glasfolie sticker toevoegen, zoals cijfers, letters, logo’s, naam, QR-codes, teksten, etc. Statisch hechtende glasfolie stickers zijn o.a. geschikt voor acties, auto’s, belettering, bedrijven, bewegwijzering, gebruiksaanwijzing, gereedschap, handleiding, instructies, keukens, kinderkamers, producten, promotie, ramen, reclame, trappen, winkels, etc..

Hieronder staat een instructiefilm over hoe u uw eigen unieke statisch hechtende glasfolie stickers zelf online kunt ontwerpen. Snel en makkelijk.

STATISCHE GLASFOLIE STICKERS ZELF PLAKKEN

Plakken van uw statische glasfolie stickers is makkelijk, zie de PLAK het Zelf instructies hier.